Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Zvon: Final Fantasy Versus va fi redenumit Final Fantasy XV si se va lansa pe PS4

 1. #1 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar

  Zvon: Final Fantasy Versus va fi redenumit Final Fantasy XV si se va lansa pe PS4

  Fanii seriei sigur au auzit de Final Fantasy Versus XIII si il asteapta cu sufletul la gura inca de cand a fost anuntat la E3 in 2007. Dar se pare ca nu prea avem noroc: au trecut aproape 6 ani si uite ca nu am primit nimic mai mult decat niste screenshot-uri, cinematics-uri si 5-10 minute de gameplay. Foarte multi cred ca proiectul acesta a fost abandonat iar cei de la Square nu vor sa recunoasca.

  Dar in sfarsit vin cu (posibile) niste vesti bune: VGLeaks a anuntat ca aventura lui Noctis (misteriosul personaj principal) va lua parte in Final Fantasy XV. Deci cu alte cuvinte s-ar putea ca Square sa fi renuntat complet la ideea unei trilogii "Fabula Nova Crystallis" avand in vedere ca Final Fantasy XIII va fi in curand o trilogie in sine iar Final Fantasy Agito a fost redenumit Type 0.

  Nu doar atat dar conform acestui site, cei de la Sony colaboreaza de ceva vreme cu Square Enix la acest titlu mult asteptat, in speranta unei lansari pe PlayStation 4. Sincer ma gandesc ca acesta e motivul pentru care nu am primit prea multe detalii despre joc: Square a fost prea ocupat cu celelalte titluri din serie, si cand au inceput munca pe bune (adica prin 2011) si-au dat seama ca ar fi mai intelept sa lanseze Versus (pardon Final Fantasy XV) pe urmatoarea consola de la Sony.

  Sper din tot sufletul sa fie adevarat, pentru ca eu cel putin astept acest joc de extrem de mult timp. Voi mai aveti sperante in titlul acesta sau v-a disparut demult entuziasmul?
  Attached Images Attached Images screenshot-1.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Incredibil... in sfarsit exista posibilitatea probabila de a exista sansa ca daca avem noroc sa apara FF Versus? Nu pot sa cred
  Mie nu mi-a disparut entuziasmul... dar am si eu o varsta...

 3. #3 SP
  Member Rukax's Avatar
  cat ma bucura aceasta veste,tin minte cand am vazut primul trailer in 2008 , awesome...ar fi fain sa apara si pe generatia actuala de xbox desi ma indoiesc

 4. #4 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Xbox? E vorba de un joc exclusiv ps

 5. #5 SP
  Member Rukax's Avatar
  da,acum m-am documentat mai bine,scuze,dar acum vreo 3 ani citisem undeva ca va aparea si pe xbox,my bad

 6. #6 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar
  wanna hear a funny story? Eu acu 5 ani mi-am luat PS3 pentru doua exclusive-uri care le vroiam neaparat: God of War 3 si Final Fantasy Versus. Se pare ca imi trebuie un PS4 pentru cel din urma

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 03-07-2013, 09:43
 2. Replies: 5 Last Post: 25-03-2013, 16:09
 3. Final Fantasy Versus XIII Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 3 Last Post: 27-01-2011, 13:12
 4. Detalii despre Final Fantasy Versus XIII By erik95 in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 23-12-2009, 12:59

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts