Remake-uri, peste remake-uri, peste remake-uri... incep sa ma satur de ele... am spus oricum ca nu voi mai cumpara aceleasi jocuri doar pentru trophy support, grafica imbunatatita, optiuni de motion control sau alte mini feature-uri. Din pacate ma voi tine de cuvant doar dupa ce Square Enix decide sa lanseze acel remake HD pentru Final Fantasy X pe care il astept de ceva vreme.
Conform revistei japoneze, Shonen Jump, versiunea de PS3 (si de aceea am mentionat doar Blu-ray in titlu), va primi atat primul joc cat si sequel-ul sau ceva mai putin apreciat: Final Fantasy X-2. O stire ce nu ar avea de ce sa supere nici un gamer chiar daca e fan Final Fantasy sau nu...asta doar daca nu esti posesor de PS Vita. Conform revistei, cei care vor versiunea de PS Vita vor trebui sa cumpere cele doua jocuri individual. Ma gandesc ca motivul principal se leaga de spatiul limitat de stocare al acestei console portabile. De asemenea, ambele versiuni se vor bucura de continutul extra intalnit doar in editia "International". Shonen Jump mai are un lucru de spus inainte "de plecare" si anume ca jocul se va lansa candva in 2013.
Desi revista ofera foarte multe detalii, am decis sa consider toate acestea ca fiind zvonuri deoarece Square Enix nu a confirmat inca nimic, iar toate lucrurile mentionate anterior ar putea fi valabile doar pentru Japonia. Dar in caz ca vom primi alte detalii pe aceasta tema, le voi posta aici.
Bookmarks