Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 55

Thread: Jocurile de X1 nu vor functiona in Romania?

  1. #21 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ce atitudine aveti unii dintre voi... nu am nicio treaba cu nicio consola si chiar daca nu-mi cumpar anul acesta, la anul sigur imi iau una next-gen si e normal sa-mi pun intrebari cand vad atatea chestii neclare si mai ales ce se scrie pe contul oficial de twitter al celor de la X1, oricum vad ca m-am strufocat degeaba sa fac vizibila acest amanut care se poate transforma intr-o problema mare si multi se plang pe net de aceasta chestie, dar daca lumea e atat de linistita, eu voiam doar sa arat ca nimic nu este sigur si ca ar trebui sa fim mai atenti si sa nu suportam orice "rahat" dat de companiile mari... in fine inchei subiectul. oricum am ridicat mai multe probleme in articol si eu am o ceva cu atitudinea lor nu cu consola, in fine, sunt cam singurul.
    La anul cind o sa ti cumperi o sa ai toate informatiile necesare , de fapt o sa le avem cu totii in momentul lansarii sau mai devreme asa ca nu vad de unde atita panica si ingrijorare ...de suportat o sa suportam pentru ca asta este capitalismul sau poate iesim in strada sa facem o revolutie rosie ...

  2. #22 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    atata timp cat ai optiuni, de ce sa-i suporti ?

  3. #23 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    atata timp cat ai optiuni, de ce sa-i suporti ?
    ce alte optiuni ?...nu cumperi de la unii cumperi de la altii ...tot aia ...fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el ...

    ...si ca sa va linistesc pe toti va dau un exemplu concret ...sistemul xboxlive rewards functioneaza si in romania sau in alte zone care nu beneficiaza de serviciul live ...eu personal am obtinut aproximativ 2400 de puncte ...concluzia : ei nu verifica ip ul cind este vorba de acordat bonusuri si credeti ca o vor face cind va fi vorba de obtinut profit din vinzarea a citeva milioane de console ????????

  4. #24 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    daca voi stati linistiti, cand nimic nu e sigur, nici macar faptul ca ai putea sa te joci pe ea in Romania si nu ziceti nimic, atunci si eu ar trebui sa tac
    Don't! Daca lumea doarme linistita in timp ce tu esti ingrijorat, speak out! Mi se pare ca ridici o intrebare bine fondata si valabila pentru cei care vor sa-si achizitioneze Xbox One. Faptul ca MS nu clarifica nu inseamna ca totul va fi OK.

    Sincer eu cred ca se poate juca oriunde, ar fi extrem de stupid altfel. Worst case scenario: nu va fi posibil "check-in" in Romania la lansare. Nu fara VPN si alte trucuri. Daca userii Xbox One din Romania vor fi nevoiti sa apeleze la alte trucuri de genul asta.. well rusine MS! Eu as semna bucuros o petitie de genul asta chiar daca nu o sa am Xbone si nici nu mai locuiesc in Ro. E vorba de principiu. Asa ca tot din principiu nu ar trebui sa te opresti din fluierat cand trebuie fluierat.

    Speak out! The gamers need to know the truth

  5. #25 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    The truth? What truth?

    Dacă îi întrebai de Xbox 360 până acum de aceeași problemă, la fel îți răspundeau. Nu-ți puteau spune pe față ia consola și joacă-te unde vrei tu atât timp cât plătești... Un răspuns oficial nu vei primi, pentru pe această temă ,altul decât unul cu două înțelesuri (check your region to see sau you can't have the full experience), cel puțin până la lansare.

    Ei acum sunt preocupați de întrebările legate conversia din MSP în dolari/euro/lire. Au pus interdicția de a putea cumpăra de exemplu 10 dolari și apoi să-ți schimbi regiunea pentru UK și acei 10 dolari să se transforme în 8 lire, pentru a evita speculațiile legate de cursul valutar.

    Cred că până la urmă accesul se va face în funcție de regiune US, Europe and Asia. Dacă ai cont pe UK și vei cumpăra de acolo, atunci nu vei avea probleme, dar dacă ai cont pe US și vei cumpăra de acolo și vei juca cu contul din UK, atunci cred că nu o vei mai putea face. Așa mi se pare și normal să se-ntâmple.

  6. #26 SP
    Junior Member hallo40's Avatar
    eu sper sa dea faliment .DOAMNE AJUTA

  7. #27 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

  8. #28 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by hallo40 View Post
    eu sper sa dea faliment .DOAMNE AJUTA
    ai username Hallo,ai avatar de la Gears si vrei sa dea faliment... JESUS

    ON: e cam aiurea balbaiala astora de la MS, intr-adevar n-o sa-ti spuna oficial sa-ti faci de UK sau USA, dar in primul rand si-au facut-o cu mana lor cu online check-ul vietzii si apoi puteau si ei sa dea un hint, ceva de genul "i'm sure that the users will find a way, like they are doing now...", sau ceva de genu...ar fii aiurea sa apara consola in magazinele din romania, poate noi ne descurcam c-un VPN, c-o treaba, dar sunt atatia neinformati care habar n-au

  9. #29 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    tocmai asta incerc sa spun, daca se ajunge la vpn nu e prea roz situatia si nici corecta fata de tine ca si client, oricat de mult ti-ai dori noul xbox. sa stii ca polonezii, spre deosebire de noi, s-au cam suparat si au avut cateva articole in presa despre asta. repet, sper sa nu fie asa si sa functioneze ca acum si sincer cat de greu o fi sa spui loud and clear ca XBL va fuctiona ca acum, nu declara nimic gresit sau sa recunoasca ceva, ei spun in nenumarate tweeturi you have to wait to expand the xbl to your region

  10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu totusi ma bucur de faptul ca se aplica o vorba veche din popor: "gura lumii-i sloboda!". Imi place ce vad acum pe web... ce reactii au oamenii (gamerii in general). Nu ma refer neaparat la faptul ca au ceva cu Microsoft, Sony, sau oricine altcineva. Ci pur si simplu nu mai inghite oricine, orice, oricand. Am ajuns in niste vremuri in care nu mai tine cu "lasa mai, ca merge si asa... o sa pierdem 2-3 fani dar castigam alti 2-3".

    Nu stiu ce se intampla, dar a ajuns de notorietate faptul ca Microsoft nu mai asculta pe nimeni. Vedeti cazul Surface, Windows Mobile, Windows 8... iar acum Xbox One. Toti analistii au zis de Surface ca nu are cum sa aiba succes asa cum e (prea mare, prea greu, prea putine apps - fata de competitie). Si asa a si fost. Ei nu, Microsoft refuza sa se ia dupa toti "tampitii" si ne spune ca totusi Surface merge bine. Mkay... Windows 8 - toti au spus ca este noul Vista... Microsoft de-abia dupa un an reuseste sa realizeze ca trebuie sa puna un amarat de buton de start, Desktop Mode din start... Sa speram ca acum cu Xbox One vor asculta mai mult, si vor schimba (in bine) ceea ce fac... astfel incat la lansare deja sa si uitam ca s-au intamplat porcariile astea. Daca o vor tine tot asa, nu-i vad bine deloc.

  11. #31 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Ce sa faca in Ro cu Xbox One? Daca nu pot face contracte cu statul, este de prisos

  12. #32 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar

  13. #33 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    ai username Hallo,ai avatar de la Gears si vrei sa dea faliment... JESUS
    Oricum MS nu da faliment, divizia software e inca prea puternica. Dar chiar si sa-ti doresti "falimentul" doar pe partea de console e o prostie uriasa, tre sa ai probleme serioase la mansarda sa-ti doresti asa ceva, e ca si cum ai vrea sa dea faliment Intel sau AMD sau Nvidia. Concurenta e singura care mai tine preturile in limite decente si calitatea in aceleasi limite rezonabile...

    La console hai sa zicem ca n-ar fi asa de grav, mai e Nintendo, plus ca intra tot felul de portabile. Dar daca un colos cum e Microsoft n-ar mai scoate console ar fi "naspa" (ca sa folosesc un termen gameristic). Sunt convins ca preturile la consolele Sony si Nintendo ar creste si calitatea ar scadea pentru ca orice scadere a concurentei are efectele astea.

    Nici mie nu-mi plac deloc conceptele din spatele noii console Microsoft, dar 99% o sa-mi iau una totusi pentru FM5 si alte exclusivitati care vor aparea pe parcurs. Doar ca o sa mi-o iau probabil mai tarziu si SH la pret bun. In schimb Sony o sa primeasca probabil (de la mine) banii pentru PS4 imediat dupa lansare

  14. #34 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Stai linistit ca se gaseste altul sa scoata alta consola daca MS isi inchide portile cu consolele.

  15. #35 SP
    Member Mythul's Avatar
    One more nail in the coffin ?

  16. #36 SP
    Member monstrul's Avatar
    Pare ca xbox one se delimiteaza f mult de un anumit segment de piata mai ales de tarile sa zicem in curs de dezvoltare unde vanzarile sunt slabe si pirateria + vanzarile sh sunt la cote destul de inalte.Cred ca nu-si mai permit sa mearga pe pierdere ca divizie ms, presupun ca e ultima lor consola.

  17. #37 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Pana la urma cum este? Daca avem Xbox One si cream un cont Xbox Live pe UK, chiar daca nu suntem din UK, ci Romania, vom putea juca normal? Fara VPN-uri or other ****.

  18. #38 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Pana la urma cum este? Daca avem Xbox One si cream un cont Xbox Live pe UK, chiar daca nu suntem din UK, ci Romania, vom putea juca normal? Fara VPN-uri or other ****.
    Momentan, nu.

  19. #39 SP
    Banned DeMons's Avatar
    @AndRewqp Iti dau dreptate, mai am vazut undeva stirea asta, si da,daca iti faci cont UK, nu-ti va fi de nici un folos! Ca tot in Romania traiesti!
    Nici VPN nu cred ca va fi de folos.
    Apple "No Steve Jobs,No Apple"
    Microsoft "No Bill Gates,No Microsoft"

    Cam asa,dar nici bill nu o fost mai bun,dar macar mai echilibra lucrurile.

  20. #40 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    |
    v
    Attached Images Attached Images aoqk1q3_460s.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Controller-ul de Gamecube va functiona pe Wii U By paunstefan in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 30-05-2014, 10:58
  2. Replies: 11 Last Post: 17-06-2013, 15:08
  3. Replies: 0 Last Post: 23-09-2011, 11:54
  4. Jocurile de Xbox 360 vor fi 3D By naz in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 15-06-2010, 03:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts