Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Proiectul: Backspace - Un Skyrim SF uitat pe un raft

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Proiectul: Backspace - Un Skyrim SF uitat pe un raft

    Celebra publicatie Kotaku a reusit sa puna mana pe o serie de documente si informatii potrivit carora studioul Obsidian Entertainment, cei care s-au ocupat de jocuri precum "Fallout: New Vegas" si "Alpha Protocol", lucrau inca din anul 2011 la un proiect SF care semana foarte mult cu jocul Skyrim. Proiectul se numeste "Backspace", iar studioul avea un fel de parteneriat cu Bethesda, astfel jocul urma sa foloseasca engine-ul si sistemul "Radiant AI" din Skyrim, de aici si asemanare cu titlul celor de la Bethesda. Backspace urma sa contina arme futuristice, calatorii prin timp si o invazie extraterestra, fiind un joc single player, RPG, actiunea avand loc intr-un univers SF si se petrecea putin mai repede decat in Skyrim, deoarece nu existau concepte de blocking.

    "The easiest way to look at it is a mix of Mass Effect, Borderlands, and System Shock 2 for gameplay and setting" cam asa descriau jocul unul dintre acele documente mentionate anterior, in plus personajul principal era proiectat ca fiind un cyborg, 90% uman si 10% robot si asemanator ca Mass Effect, omenirea reusea sa colonizeze si cele mai indepartate teritorii ale universului. Despre poveste va pot spune ca jucatorul trebuia sa calatoreasca prin timp in doua momente cheie ale jocului, inaintea atacului extraterestilor si invadarea/ocupatia extraterestilor din viitor, probabil ca jucatorul are ca misiune incercarea opririi atacului asupra omenirii. Sistemul de leveling este o combinatie intre Skyrim si Fallout: New Vegas, la sfarsitul fiecarui nivel jucatorul primind niste puncte, pe care le putea investi in diverse skilluri si la fiecare nivel primea si un perk. La inceputul jocului, jucatorul trebuie sa aleaga intre diverse scenarii ce contineau trecutul si profilul personajului, printre care voi enumera: The Mad Scientist, The Lone Wolf si The Arrogant Savant, iar despre actiuna va mai pot spune ca proiectul era conceput ca un Skyrim cu arme, avand un intreg arsenal la dispozitie: machine guns, shotguns, semi-automatic rifles, sniper rifles si rocket launchers.

    Contactat de catre Kotaku, CEO-ul studioului, Feargus Urquhart, a confirmat existenta proiectului, insa din pacate proiectul nu a fost nici anulat, dar nici nu a primit unda verde, acesta aflandu-se pe un "raft", deoarece echipa care lucra la Backspace a fost nevoita sa renunte si sa-si indrepte atentia spre alte proiecte. Poate se vor razgandi si vor da o sansa proiectului, deoarece cred ca multi dintre voi ar fi foarte interesati de un asemenea joc si si-ar dori o astfel de experienta, mie personal mi-a placut foarte mult ce am citit despre el, de aceea am si decis sa scriu o stire si sa impartasesc cu voi aceasta informatie. Sper sa mai auzim de Backspce si va invit sa citit tot articolul de pe siteul Kotaku, deoarece acolo veti gasi mult mai multe inforamtii si detalii despre joc.
    Attached Images Attached Images k-bigpic.jpg ku-xlarge-1-.png ku-xlarge-8-.png ku-xlarge-4-.png ku-xlarge-5-.png ku-xlarge.png ku-xlarge-2-.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Jocuri Uitate Pe Raft By QuestionArtist in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 24-04-2015, 11:57
  2. Oare s-a uitat COD 4? By geronimod in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 34 Last Post: 01-11-2011, 16:40
  3. EA anuleaza proiectul Starbreeze By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 24-03-2010, 21:49

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts