Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Urmatorul joc de la Thatgamecompany se va lansa in cel putin 2 ani

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Urmatorul joc de la Thatgamecompany se va lansa in cel putin 2 ani

    Thatgamecompany a devenit unul dintre cele mai cunoscute studio-uri indie multumita ultimului lor titlu, Journey, care a castigat nenumarate premii de-a lungul anului fiind totodata primul joc nominalizat pentru un Grammy la categoria "best score soundtrack for visual media". Din aceasta cauza, fanii sunt foarte entuziasmati de urmatorul proiect, acesta fiind primul lor titlu multiplatform.

    Din pacate, Jenova Chen (creative director-ul de la TGC) a declarat celor de la New Yorker faptul ca urmatorul lor titlu nu se va lansa decat in cel putin doi ani. Proiectul va contine teme asemanatoare celorlalte titluri lansate de studio, acesta putand fi jucat solo sau in co-op local. Doar local de aceasta data. Chiar si asa comunicarea dintre personaje va avea loc fara cuvinte, acest sistem nefiind inca batut in cuie.

    Deci ce parere aveti? Va merita asteptarea? Care va fi sistemul de comunicare de aceasta data avand in vedere ca partenerul va fi chiar langa tine de aceasta data?
    Attached Images Attached Images 1373463235_journey-20-6-.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer, incep din ce in ce mai mult sa cred ca peste 2-3 ani in development pentru un joc in ziua de azi... e un pic exagerat. Intelegeam acest lucru acum 10-20 de ani cand pentru a crea si randa un personaj stateau cate o luna, dar in ziua de azi e innaceptabil. Ei au facut ceva original, ce-i drept... insa te poti folosi de engine-ul actual pentru a face ceva si mai bun... nu mai trebuie sa o iei de la zero. Cel putin asa ar fi normal.

    Vorba aceea... lucrezi la un joc pentru 5 ani... si nu doar ca reusesti sa aduci 5 ore de gameplay, dar te trezesti ca platforma pentru care lucrai deja nu mai este de actualitate...

  3. #3 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Din cate stiu la TGC au ramas foarte putini oameni dupa ce contractul cu Sony s-a terminat. Deci inca 2 ani pt un joc nu cred ca e foarte mult avand in vedere ca doar o mana de oameni lucreaza la el.
    Local co-op e super news!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 15-10-2013, 18:47
  2. Replies: 24 Last Post: 02-06-2013, 14:57
  3. Urmatorul Starcraft II foarte putin probabil in 2011 By tudyniuz in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 13-02-2011, 01:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts