Si ce garantie aveti ca nu va vine consola bucati la usa??eu mai bine stau in banca mea pana in 2014, vand ps3-ul, si strang bani de PS4...
@FishyBon3 Eu nu as face remarci de acest gen inainte de a ma interesa.Am mai comandat din SUA,si oricum daca se intampla ceva cu consola voi fi despagubit.
Ok chiar nu stiam....e bine de stiut chestia cu SUA...insa tot raman cu ps3 pana in primavara lui 2014
Comanda tu consola din UK sau US si o sa primeste 1 an garantie in loc de 2 ani garantie in Romania. Daca o iei din US si ai probleme cu ea ori o trimiti acolo pentru garantie, ori ti-o repari pe cheltuiala proprie ori iti iei alta. Daca o cumperi din UK poate ai noroc sa ti-o primeasca Sony in garantie in Romania, dar numai in primul an,deoarece cel de-al doilea an nu exista la garantia din UK.![]()
Dupa confirmarea de pe pagina de Facebook PlayStation Romania, vine si cea de la Altex. Cred ca putem sta linistiti in privinta datei de lansare.
Preorder - Decalare data lansare produs
from Comenzi Altex to you
Buna ziua,
Produsului precomandat de dvs Consola PlayStation 4 i s-a decalat data de lansare pana la 29.11.2013.
In cazul altor modificari, va vom tine la curent.
Repet afirmatia de mai sus: mi se indoaie
Presupunand ca se strica in primul an, ce crezi ca e mai probabil: sa mi-o schimbe Amazon.uk daca le-o trimit inapoi sau sa mi-o schimbe romanii nostri daca ma duc cu ea in magazin?
Nu vreau sa amintesc aici ce politica de garantie au avut Altex, Mediagalaxy samd la Xbox360 RROD...
Eu cred ca si consolele se vor livra in magazine cu cateva zile inainte ca si jocurile si sunt sanse foarte mari sa le avem pe 29 in rafturi si la noi in magazine, Altex-ul se misca destul de bine in ultima vreme pe domeniul asta...si cred ca si ei is interesati sa le aibe cat mai repede la vanzare![]()
Prin DHL. Nu exista taxe vamale si TVA cu UK, costa 50 EUR sa o trimiti. Ce ti se pare atat de complicat?
Crezi ca in primul an de la lansare daca te duci cu ea in Romania la orice retailer ti-o repara? Cat crezi ca dureaza pana vor avea din nou stoc ca sa ti-o schimbe, in capitala lumii Bucuresti?
Ce te face sa crezi ca daca o cumperi de pe amazon.uk si ti se strica dupa 10 luni aia de acolo iti dau una noua in schimb si nu incearca mai intai sa ti-o repare? Sony are reprezentanta oficiala in Romania, te poti duce la ei daca e ceva. Si in ultima instanta te duci la OPC.
---------- Post added 21-08-2013 at 16:23 ----------
15 zile ca asa zice legea. Daca nu ti-o repara sau inlocuieste in 15 zile, sunt buni de plata.![]()
Acuma, ce sa zic.
Daca tu ai incredere mai mare in romani si legea noastra decat in Amazon, more power to you
A propos, tocmai am primit mailul de confirmare de la amazon.co.uk cu data livrare in Bucuresti 30/11-03/12 pt PS4+camera+Knack/Watch Dogs/Killzone
Eu am rezolvat cu OPC in 2 zile, mi-au înlocuit astia de la flanco ps3-ul fara sa mai comenteze.
On: nu cred ca o sa fie o problema cu stocul in România, mulţi aşteaptă modarea...
Intai se vor onora precomenzile apoi , ce ramane cred ca baga in rafturi , asta daca mai ramane cevadin prima "sarja"
Iar apoi, dupa ce in primele 2 zile totul e vandut, good luck la mers cu OPC-ul, garantia etc pentru eventualele probleme.
Si sa vrea sa le schimbe, nu vor avea cu ce, multe luni. Deci, banii inapoi, chestie care ma lasa rece.
@Dant3: PS3 s-a epuizat in 3 zile in Bucuresti la lansare. Eram acolo.![]()
Nu pricep. Cum adica ce incredere ai in romani? Am avut 3 console cu rrod, toate 3 schimbate pe loc in Romania. Deci care este politica aia cu 360 de care povestesti dtancu?
PS: si un kinect busit, luat de pe amazon. In doua luni mi-a venit si mie unitatea noua.
Bookmarks