Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: GTA V: O veste buna si una proasta

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  GTA V: O veste buna si una proasta

  Am vazut multa nerabdare pe threadul GTA V, multi useri fiind foarte nerabdatori sa vina 17 septembrie si sa apara jocul odata. Vreau sa va anunt ca am o veste buna si una proasta. Sa incepem cu cea buna, Rockstar tocmai a anuntat pe siteul oficial ca jocul a devenit Gold si se pregatesc pentru lansarea de pe 17 septembrie pentru PS3 si X360. Vestea mai putina buna este ca acele incercari de-a "sparge" jocul si acele leak-uri care au aparut pe internet au ajuns si la urechile celor de la Rockstar, acestia afirmand ca sunt foarte dezamagiti ca au aparut aceste spoilere pe interent, mentionand faptul ca echipa a depus un efort foarte imens de-a lungul anilor pentru a oferi un nou joc GTA comunitatii, iar fanii ar trebui sa astepte lansarea lui pe 17 septembrie. De asemenea acestia fac apel fanilor sa nu promoveze astfel de materiale pe forumuri si diverse retele de socializare, asa ca v-as ruga sa respectati dorinta producatorului si pe forumul nostru.
  As you can imagine, we are deeply disappointed by leaks and spoilers being spread in advance of the game's launch. GTAV represents years of hard work by many people across the world, and we all couldn't be more excited to finally share it with you properly this September 17th.

  Please do not proliferate such things here as we certainly don’t want any misinformation spread from things that are fake nor do we want spoilers spread regarding anything that might be true. Anyone engaging in such discussion here at the Rockstar Newswire before September 17th will have commenting privileges revoked until well after the game’s release. Thank you all for your understanding and your support.
  Drept raspuns la tot ce s-a intamplat in ultimele zile, Sony a decis sa retraga de la pre-order jocul, astfel jucatorii nemaiavand posibilitatea sa copiezi dinainte jocul pe HDD si in ziua lansarii sa astepte sa fie activat. In acest mod s-ar fi evitat supra-aglomerarea serverelor si timpului de asteptare pentru download, acum va trebui sa ne asteptam la o viteza de download foarte mica, pentru ca nu cred ca serverele celor de la Sony vor face fata. Pacat, pentru ca era o modalitate extrem de buna de-a ne asigura ca vom primi jocul in ziua lansarii si mi-ar fi placut ca aceasta metoda sa fie aplicata in viitor la mai multe jocuri, insa nu cred ca se va mai intampla asa ceva.
  Regrettably, some people who downloaded the digital pre-order of Grand Theft Auto V through the PlayStation Store in Europe were able to access certain GTA V assets. These assets were posted online. We have since removed the digital pre-order file from the PlayStation Store in Europe. We sincerely apologize to Rockstar and GTA fans across the world who were exposed to the spoiler content. GTA V is one of the most highly anticipated games of the year with a very passionate following, and we’re looking forward to a historic launch on September 17.
  Attached Images Attached Images gtav.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member CSergiu's Avatar
  Tot caut dar nu vad unde au zis ca jocul a devenit gold, imi poti da un link te rog? Sunt curios ce comentarii sunt, fie ca au anuntat pe twitter, pe site, etc.

 3. #3 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

 4. #4 SP
  Member dilibau666's Avatar
  Sa fim seriosi,asta e un fel de piti care zice: vai ia mana de pe piciorul meu nesimtitule numar pana la 2344555600000....

 5. #5 SP
  The Insane One Telperion's Avatar
  Stie cineva cand va apărea la pre-order si pentru PC ? Nu găsesc nimic concret despre PC.

 6. #6 SP
  Senior Member Mask's Avatar
  Nu s-a anunțat nimic de varianta de PC din câte știu. Cel mai probabil va apărea peste câteva luni. (2014)

 7. #7 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Prioritatea probabil sunt consolele next-gen si mai putin PC-ul. Si stim cu totii de ce. S-ar putea sa fie ca la Red Dead.

 8. #8 SP
  Junior Member abcdef's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Prioritatea probabil sunt consolele next-gen si mai putin PC-ul. Si stim cu totii de ce. S-ar putea sa fie ca la Red Dead.
  Nu e adevarat. De ce sa fie ca la RDR, si nu ca la Max Payne de exemplu, unde varianta pe PC a aparut dupa 2 saptamani? Toate GTA-urile au aparut si pe PC la un moment dat.

 9. #9 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar
  cum adica jocul a devenit "gold" ?!

  iar pt cei cu pc-uri..nici o problema


 10. #10 SP
  Senior Member OlBlueEyes's Avatar
  Pai o sa apara si acum dupa cateva luni in 2014 mai e putin.

 11. #11 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by poiuyt View Post
  cum adica jocul a devenit "gold" ?!
  Statusul de "gold" la un joc inseamna momentul in care developmentul s-a oprit/finalizat si jocul este pregatit pentru trecerea pe disk.
  A leakui o imagine gold, e ca si cand ai face public jocul final dar fara protectia de pe disk. E crima si pedeapsa pentru un joc in care s-au investit milioane de dolari bune ca sa se intample asa ceva.

 12. #12 SP
  Member Florix09's Avatar
  Attached Images Attached Images 996563_580862118622753_1431473041_n.jpg

 13. #13 SP
  Member dilibau666's Avatar
  De ce sa fie: ,crima si pedeapsa,? Asa o fost si cu Half Life 2,daca imi aduc bine aminte,si uite ca n-a sughitat nimeni.Ba dimpotriva, s-a vandut in milioane de exemplare si inca se vinde!

 14. #14 SP
  Member RELOADED9's Avatar
  Leak-urile sunt in legatura cu soundtrack-ul.
  Daca nu vreti sa stiti detaliile acestea decat cand se lanseaza jocul, va anunt ca e un soundtrack grozav si cred ca se va ridica la standardele GTA SA/Vice City.
  Dati click DOAR daca nu mai puteti astepta 3 saptamani

 15. #15 SP
  Junior Member batyc's Avatar
  pe langa discheta aia mai adauga inca cateva sute

 16. #16 SP
  Junior Member IulianCRC's Avatar
  ^ scrie jos sub nume "disk 1 of 87,433"

 17. #17 SP
  Member Sadismek's Avatar
  O să vină și pe PC.

 18. #18 SP
  Member Snake's Avatar
  Voi de ce credeti ca nu l-au anuntat sau scos intai pe PC? Pentru ca se pirata in draci inainte de lansare. Logic, nu?

 19. #19 SP
  Member lucian43's Avatar
  speram ca partea "proasta" sa fie faptul ca nu se va lansa pe PC never ever !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Sony mai vine cu o veste buna! By Snake in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 06-03-2015, 23:50
 2. Replies: 10 Last Post: 22-02-2013, 18:15
 3. Replies: 9 Last Post: 03-10-2012, 15:08
 4. Una rece si una calda... By MonkY in forum Offtopic
  Replies: 3 Last Post: 24-09-2008, 20:39

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts