Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Zvon: Bundle Xbox 360 cu GTA IV

1. #1 SP
    Senior Member consol3's Avatar

Zvon: Bundle Xbox 360 cu GTA IV

Dupa multe bundel-uri recent aparute, e timpul sa ne bucuram de vestea aparitiei unui nou bundle pentru versiunea Elite, numit GTA IV Limited Edition. Acesta se speculeaza ca va aparea pe la sfaristul anului si se presupune va consta in consola Xbox 360 Elite de culoare neagra iar pe langa aceasta se presupune ca vom primi si jocul GTA IV si DLC-ul exclusiv The Lost & Damned. Probabil va fi lansat fix inainte de aparitia ultimei parti descarcabile pentru joc.
    Attached Images Attached Images xbox-360.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu stiu de ce, Dar prefer versiunea cu Halo 3 si Fable 2.

3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sunt curios sa aflu cat va costa. Daca va costa 400$ atunci mi se pare mai buna oferta cu Halo 3 si Fable 2. Daca va costa mai putin va merita, dar altfel exista solutii mai bune

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am observat ca pe cutie scrie "TWO FULL GAMES INSIDE". Sper ca e un mockup ceva... pentru ca ar fi grav daca DLC-urile deja sunt considerate full games. In cazul asta, daca venea cu Oblivion GOTY, cum i se spunea ? Ca are 4 jocuri full inside ?

Oricum deja nu mai inteleg bundle-urile de acest gen, decat daca ar fi fost vorba de pret zero la jocuri. Insa vorbim de versiunea cea mai scumpa. Ori cine isi cumpara cea mai scumpa consola Xbox 360, sunt sigur ca are bani sa-si ia ce alt joc full doreste. Just my opinion. Eu de exp. daca mi s-ar strica acum X360-ul, as vrea un Elite cat mai ieftin posibil. Jocurile incluse doar m-ar face sa platesc mai mult. Si in plus, nu le-as putea vinde, pentru ca trebuie sa pastrez toate cele pentru garantie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.