Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 46

Thread: Sony anunta un nou PSVita si PlayStation Vita TV

1. #21 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    E bine atunci Ma bucur ca au mai lucrat la baterie ca sa tina mai mult

2. #22 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Pana acum a iesit in evidenta cu ecranul OLED acuma e LCD ... Totusi e Sony or fi facut ei for ''dracie'' din nou

3. #23 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    E doar parerea mea sau PS Vita primu' model arata mai bine ca design ?
    Eu m-am uitat un pic la versiunea noua si la aia veche, nu sunt diferente mari, personal versiunea 2 mi se pare un pic mai "frumoasa". Ceea ce ma mira, la PS3 au stricat in ultimul hal designul, phat-ul era superb, slimul e mult mai urat, iar super slimul e oribil.

Dar faptul ca au pus LCD in loc de LED e cam aiurea, nu putea Sony sa nu vina cu ceva mai ieftin. Intr-un fel e normal si corect fata de cei care au cumparat prima versiune si au platit "premium".

S-o vedem si in magazine la noi si sa vedem pretul, desi eu astept sa vad un bundle atractiv PS4+PS Vita

4. #24 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    ^
    Pai trebuiau si ei sa economiseasca cu ceva.
    Compara ce contine un Vita cu un alt smartphone sau tableta si o sa vezi ca nu e chiar asa de scump.
    Si daca e LCD nu inseamna ca va fi ca ecranele de Nintendo DS sau PSP. S-au mai schimbat standardele de atunci.

5. #25 SP
    Junior Member Prowld's Avatar
    Ma bucur ca n-a fost vorba de 16 player sau 32 . Astept sa apara, in sfarsit cineva m-a facut sa cumpar ceva dintr-o reclama.

6. #26 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai ingrijorat sunt de cum se vede noul LCD fata de AMOLED... Totodata sunt curios daca s-a mai schimbat ceva intern (in afara de 1GB de storage)
    Se vede oribil.
    Attached Images Attached Images l.jpg l-1-.jpg l-4-.jpg l-2-.jpg

7. #27 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Sincer mai mare/worth the money mi s-a parut update-ul de la PSP Fat la Slim decat la Vita

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Se vede oribil.
    Din pacate nu poti sa-l judeci doar vazand acele poze... care sunt intr-o calitate dubioasa. Stai sa-l vedem "for real" sau testat serios, eventual un versus.

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si mie mi se pare ca arata mai bine primul, dar faptul ca e mai subtire si usor e grozav. Si daca o sa il vanda in sfarsit in varianta alba, sigur ma intorc la PSV

Era cineva pe forum cu unul alb si arata de nu-i adevarat.

10. #30 SP
    @tudyniuz Eu il aveam pe alb

11. #31 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    Salutare, as vrea sa va pun si eu o intrebare, pentru ca eu intentionam sa cumpar un ps vita, dar...din ce in ce mai mult tind sa nu o fac...din simplu fapt ca nu vad nici un FPS, sau action game..gen splinter cel, sau tomb rider sau batranul sypon filter...care sa apara sau sa fi aparut..
    In afara de killzone merc,unit 13 si uncharted....la categoria jocuri tari...sta foarte foarte prost...ca sa nu mai spun ca si acestea au scartait deoarece nu sant facute de companiile originale, ci de afiliate. In concluzie...stiti cumva de ce sub atata putere(specif tehnice ale consolei)...jocurile bune(cum sant cele de pe ps3) se pare ca nu sant de gasit...., doar eventual cele vechi "recizelate"??
    Toata lumea lauda consola ca e puternica...dar jocuri nu sant...
    si din ce am vazut nici pe viitor. Cu ce ma incalzeste , ca poate porta jocurile de ps3, de pe consola...adica formatul video, nu jocul practic...
    Ceva pareri????opinii???

12. #32 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iti zic doar atat, remote play intre ps4 si psv

13. #33 SP
    Quote Originally Posted by cromad007 View Post
    Salutare, as vrea sa va pun si eu o intrebare, pentru ca eu intentionam sa cumpar un ps vita, dar...din ce in ce mai mult tind sa nu o fac...din simplu fapt ca nu vad nici un FPS, sau action game..gen splinter cel, sau tomb rider sau batranul sypon filter...care sa apara sau sa fi aparut..
    In afara de killzone merc,unit 13 si uncharted....la categoria jocuri tari...sta foarte foarte prost...ca sa nu mai spun ca si acestea au scartait deoarece nu sant facute de companiile originale, ci de afiliate. In concluzie...stiti cumva de ce sub atata putere(specif tehnice ale consolei)...jocurile bune(cum sant cele de pe ps3) se pare ca nu sant de gasit...., doar eventual cele vechi "recizelate"??
    Toata lumea lauda consola ca e puternica...dar jocuri nu sant...
    si din ce am vazut nici pe viitor. Cu ce ma incalzeste , ca poate porta jocurile de ps3, de pe consola...adica formatul video, nu jocul practic...
    Ceva pareri????opinii???
    Chiar lipsa jocurilor m-a facut sa-mi vand consola.Fiind un fan inrait Uncharted trebuia sa joc Golden Abyss,si fiind si fan Killzone mi-ar placea sa-l joc,dar oricum cu Shadow Fall in apropiere,nu merita sa-mi iau din nou PSV.

Lipsa jocurilor de calitate si lipsa vointei developeriilor face ca PSV sa aiba vanzari slabe.In unele momente chiar si PSP a avut vanzari mai bune.

EDIT : Si da,Andrew are dreptate.Remote Play in 50% m-a facut sa ma razgandesc,dar mai intai vreu sa vad un test (grafica,viteza,etc).

14. #34 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    cata dreptate JENEI....
    totala lipsa de interes pentru mica consola vita. Asa ma gandeam si eu, in unele cazuri psp- a stat mai bine la capitolul jocuri...
    cat despre remote play.....un MARE poate, anul viitor..sa cumpar un PS4...si un ps vita!
    Cred ca mai astept...

15. #35 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mie mi se pare o idee foarte buna Vita TV, poti juca jocurile de PSOne si PSP de pe Store, majoritatea jocurilor de Vita si in viitor Gaikai o sa vina pe Vita, deci ai putea sa joci si jocuri de PS2/PS3, plus posibilitatea de remote play cu PS4 (care pe mine ma intereseaza foarte mult).

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mi se pare doar mie sau noul PSV are ecranul mai mare? Desi nu e nicaieri specificat asa ceva!
    Attached Images Attached Images psv_vs_new_psv1.jpg psv_vs_new_psv2.jpg

17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu stiu daca e mai mare, dar parca e alt aspect ratio

18. #38 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Eu zic ca e putin mai mare, asa mi se pare.

19. #39 SP

20. #40 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu e mai mare, pur si simplu nu tine cum trebuie Vita-ul original, e lasat pe spate si da impresia ca e mai mic ecranul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast