E bine atunciMa bucur ca au mai lucrat la baterie ca sa tina mai mult
![]()
Pana acum a iesit in evidenta cu ecranul OLED acuma e LCD ... Totusi e Sony or fi facut ei for ''dracie'' din nou![]()
Eu m-am uitat un pic la versiunea noua si la aia veche, nu sunt diferente mari, personal versiunea 2 mi se pare un pic mai "frumoasa". Ceea ce ma mira, la PS3 au stricat in ultimul hal designul, phat-ul era superb, slimul e mult mai urat, iar super slimul e oribil.
Dar faptul ca au pus LCD in loc de LED e cam aiurea, nu putea Sony sa nu vina cu ceva mai ieftin. Intr-un fel e normal si corect fata de cei care au cumparat prima versiune si au platit "premium".
S-o vedem si in magazine la noi si sa vedem pretul, desi eu astept sa vad un bundle atractiv PS4+PS Vita![]()
^
Pai trebuiau si ei sa economiseasca cu ceva.
Compara ce contine un Vita cu un alt smartphone sau tableta si o sa vezi ca nu e chiar asa de scump.
Si daca e LCD nu inseamna ca va fi ca ecranele de Nintendo DS sau PSP. S-au mai schimbat standardele de atunci.
Ma bucur ca n-a fost vorba de 16 player sau 32. Astept sa apara, in sfarsit cineva m-a facut sa cumpar ceva dintr-o reclama.
![]()
Si mie mi se pare ca arata mai bine primul, dar faptul ca e mai subtire si usor e grozav. Si daca o sa il vanda in sfarsit in varianta alba, sigur ma intorc la PSV
Era cineva pe forum cu unul alb si arata de nu-i adevarat.
Salutare, as vrea sa va pun si eu o intrebare, pentru ca eu intentionam sa cumpar un ps vita, dar...din ce in ce mai mult tind sa nu o fac...din simplu fapt ca nu vad nici un FPS, sau action game..gen splinter cel, sau tomb rider sau batranul sypon filter...care sa apara sau sa fi aparut..
In afara de killzone merc,unit 13 si uncharted....la categoria jocuri tari...sta foarte foarte prost...ca sa nu mai spun ca si acestea au scartait deoarece nu sant facute de companiile originale, ci de afiliate. In concluzie...stiti cumva de ce sub atata putere(specif tehnice ale consolei)...jocurile bune(cum sant cele de pe ps3) se pare ca nu sant de gasit...., doar eventual cele vechi "recizelate"??
Toata lumea lauda consola ca e puternica...dar jocuri nu sant...
si din ce am vazut nici pe viitor. Cu ce ma incalzeste , ca poate porta jocurile de ps3, de pe consola...adica formatul video, nu jocul practic...![]()
Ceva pareri????opinii???
Chiar lipsa jocurilor m-a facut sa-mi vand consola.Fiind un fan inrait Uncharted trebuia sa joc Golden Abyss,si fiind si fan Killzone mi-ar placea sa-l joc,dar oricum cu Shadow Fall in apropiere,nu merita sa-mi iau din nou PSV.
Lipsa jocurilor de calitate si lipsa vointei developeriilor face ca PSV sa aiba vanzari slabe.In unele momente chiar si PSP a avut vanzari mai bune.
EDIT : Si da,Andrew are dreptate.Remote Play in 50% m-a facut sa ma razgandesc,dar mai intai vreu sa vad un test (grafica,viteza,etc).
cata dreptate JENEI....
totala lipsa de interes pentru mica consola vita. Asa ma gandeam si eu, in unele cazuri psp- a stat mai bine la capitolul jocuri...
cat despre remote play.....un MARE poate, anul viitor..sa cumpar un PS4...si un ps vita!
Cred ca mai astept...
Mie mi se pare o idee foarte buna Vita TV, poti juca jocurile de PSOne si PSP de pe Store, majoritatea jocurilor de Vita si in viitor Gaikai o sa vina pe Vita, deci ai putea sa joci si jocuri de PS2/PS3, plus posibilitatea de remote play cu PS4 (care pe mine ma intereseaza foarte mult).
Mi se pare doar mie sau noul PSV are ecranul mai mare? Desi nu e nicaieri specificat asa ceva!
Nu e mai mare, pur si simplu nu tine cum trebuie Vita-ul original, e lasat pe spate si da impresia ca e mai mic ecranul.
Bookmarks