Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ubisoft compara Watch Dogs cu GTA V

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Ubisoft compara Watch Dogs cu GTA V

  Cei de la Rockstar au ridicat stacheta odata cu lansarea lui GTA V si prin urmare tot ce se va lansa de acum inainte va avea mult de lucru pentru a avea sanse la titlul de GOTY. Unul dintre titlurile care doresc acest titlu este Watch Dogs de la Ubisoft. Intr-un interviu acordat celor de la Eurogamer, Jonathan Morin (creative director) a declarat ca in Watch Dogs orasul fictional Chicago se poate compara cu Los Santos-ul din Grand Theft Auto V.

  Trebuie mentionat aici ca daca ar fi sa masuram in kilometri/mile, afirmatia ar fi departe de adevar. Morin probabil s-a referit la faptul ca orasul din Watch Dogs este mult mai dens si prin urmare va rezulta o senzatie de marime asemanatoare. De aici probabil si declaratia "(In Watch Dogs) you can stand still and profile people for 10 minutes. You’re playing without moving, almost. I think that’s even more important to me than just adding size to it."

  Oricum ar fi, cu aceasta ocazie am aflat cu certitudine ca metoda de instalare va fi identica cu GTA V. Prin urmare, cei cu Xbox 360 va trebui sa va pregatiti de instalarea a doua disk-uri. Sa speram ca nu va fi nevoie de trucuri cu USB flash drives iar versiunea digitala de PS3 nu va avea aceleasi probleme cu pop-up textures.

  Va reamintesc ca jocul se va lansa pe curent gen in US pe 19 Noiembrie, iar in Europa si Australia pe 22 Noiembrie. Pe next gen se va lansa odata cu PS4 pe 15 Noiembrie in US si 29 Noiembrie in Europa, urmand ca pentru Xbox One sa se lanseze pe 22 Noiembrie.

  Pentru mai multe detalii, trailere, discutii, va recomand threadul http://www.consolegames.ro/forum/f60...45-watch-dogs/.
  Attached Images Attached Images watch_dogs.jpg

 2. #2 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Din punctul meu de vedere, daca grafic nu arata ca in primul video de anul trecut (sau cand a fost), va fi un mare minus, la cum arata GTA V

 3. #3 SP
  One Man Army Cristy's Avatar
  Nu au nici o sansa

 4. #4 SP
  Senior Member BizZare's Avatar
  Nu ar trebui să se compare cu Gta ar trebui să spună că jocul lor va fi diferit faţă de Gta, şi să evidenţieze acele elementele care fac acest joc să fie diferit.
  Şi oricum nu au cum să se compare cu Gta 5 decât dacă vor avea vânzări de 800mil $ în primele 24h.

 5. #5 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Jocurile nu se compara in vanzari, dar sincer, la cat de complex este GTA, din ce am vazut pana acum in videos, WD e undeva cam la 30-40%, daca nu chiar mai putin. Sper ca grafica si animatiile sa-l salveze, iar povestea sa fie ceva cu adevarat original (desi in mare cam stim despre ce e vorba).

  Asta nu-mi place cand ni se ofera prea multe trailere si informatii despre un joc. La fel ca la Assassins Creed IV, i feel like this is bound to fail...

  Sincer, sper sa ma insel si sa fie un joc bun, pentru ca salivez la el de la E3-ul de anul trecut, sau cand l-au aratat

 6. #6 SP
  Member Merdiso's Avatar
  Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
  Din punctul meu de vedere, daca grafic nu arata ca in primul video de anul trecut (sau cand a fost), va fi un mare minus, la cum arata GTA V
  Ala era un videoclip realizat pe un PC high-end, la cum ii cunosc eu pe Ubisoft (si vazusem si un GIF acum cateva luni), varianta finala va fi ceva mai "saraca" in detalii/numar de cladiri decat ce prezinta ei ca Demo iar asta pe Next-Gen. Pe current-gen, tare mi-e ca jocul nu se va ridica nici la 25% din ce am vazut, sper sa ma insel, caci am ceva amici care isi incearca norocul cu versiunea CG.


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Watch Dogs By Madutzzu14 in forum Console Club
  Replies: 925 Last Post: 16-03-2018, 17:57
 2. Replies: 0 Last Post: 07-03-2014, 01:03
 3. Replies: 0 Last Post: 12-06-2013, 09:02
 4. Watch Dogs, urmatorul IP a celor de la Ubisoft By Tudoran in forum Console News
  Replies: 2 Last Post: 07-06-2012, 11:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts