Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Vom plati mai mult pentru jocurile lansate pe PS4?

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Vom plati mai mult pentru jocurile lansate pe PS4?

  Nu toate lucrurile sunt bune si roz in tabara celor de la Sony asa cum se asteapta unii, pentru ca am dat peste o informatie potrivit caruia nu s-au tinut de cuvant atunci cand au anuntat ca pretul jocurilor pentru PS4, cel putin cele first-party, nu vor creste si vor ramane la fel, in jurul sumelor de 39.99-49.99 de lire. Acum doua zile unul dintre cei mai mare retailer din Marea Britanie, ShopTo, a anuntat preturile sugerate de catre Sony pentru jocurile first-party ce urmeaza sa fie lansate pentru PS4 si am avut parte de o mare surpriza, acestea fiind aproape cu 10 lire mai mari decat generatia actuala:
  • Knack - SRP £54.99
  • DriveClub - SRP £59.99
  • Killzone - SRP £59.99
  • PS4 Stand - SRP £15.99
  • Charging Unit - SRP £24.99
  In plus pentru noul DualShock 4 si de asemenea si pentru PlayStation Camera gamerii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar aproximativ 55 de lire, destul de mult avand in vedere ca controllerul de la Xbox One costa doar 45 de lire. Pentru a face o comparatie vreau sa va informez ca pretul jocurilor exclusive pentru Xbox One se invart in jurul sumei de 50 de lire, iar cele third-party vor costa aproximativ 55 de lire. Este adevarat totusi ca aceste preturi au fost preluate de pe magazinul online oficial Microsoft. Probabil ca vom putea gasi oferte mai bune la alti retaileri care vor scadea din pretul SRP, dar totusi vad ca Sony nu s-a tinut de cuvant si au scumpit pana la urma preturile la jocurile first-party, eu acum ma intreb cat vor costa cele third-party, avand in vedere ca de obicei acestea sunt mai scumpe?
  Attached Images Attached Images dualshock4zoom.jpg

 2. #2 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Pe amazon.co.uk jocurile nu depăşesc 49.99£, ma refer aici la jocurile care urmează sa apara pana la sfârşitul acestui an. Eu nu cred ca ediţiile standard vor depăşi 50£ in UK, 60€ in Europa si 60$ in US

  PS AC IV vad ca are cel mai mic pret, 47£. Nu strica o precomanda, preţurile de pe amazon sunt preţuri garantate
  http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B...AC_SX110_SY165
  http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B...AC_SX110_SY165
  http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B...AC_SX110_SY165
  http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00B...AC_SX110_SY165

 3. #3 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar
  am uitat sa mentionez despre ce magazin e vorba, ShopTo. am corectat stirea. @Dant3 daca astea sunt preturile sugerate de Sony catre ShopTo, asta nu inseamna ca nu vom gasi preturi mai ieftine, dar ideea este ca pentru generatia actuala preturile SRP (suggested retail prices) maxime sunt de 50 de lire, iar pentru PS4 au ajuns la 60 de lire. repet, asta nu inseamna ca nu putem gasi la alti retail oferte mai bune, de exemplu amazon.

 4. #4 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Eu cred ca preturile sugerate de Sony sunt cele despre care vorbea Jack Tretton, 60$ in US, 60€ in Europa. Am mai discutat pe aceasta tema cu userul h0stile. Eu astept lansarea consolei si apoi sa vad si preţurile oficiale. Mi-e greu sa cred ca un joc de PS4 in România va avea preţul de 310-320 lei...dar de fapt la noi totul e posibil, si jocurile din generatia actuala au preţuri exorbitante

  LE Zavvi, TheHut, Asda au cam aceleasi preturi ca cei de pe amazon.co.uk, deci nu cred ca ar trebui sa ne speriem de preturile celor de la Shopto

 5. #5 SP
  Member COD.221's Avatar
  Daca tinem cont si de fiecare 3-4 DLC pe joc, pret final 100lire ...

  In ultimi anii au prins un obicei foarte prost si deja se transforma in ceva aproape obligatoriu la fiecare joc , treaba cu "EA" online pass nu a fuctionat exact cum sau asteptat, asa ca au venit cu alte idei, si vrei nu vrei ca sa joci trebuie sa platesti si fara sa-ti dai seama deja ai dat pe un joc cat 3, daca adaugam si "micro-payment" -cheltuiala asigurata ,

 6. #6 SP
  Senior Member h0stile's Avatar
  Intr-adevar, discutia luase amploare in sectiunea PS4 asa ca nu are sens sa o mai reluam aici. Tot ce ramane este sa asteptam si sa vedem in ce sens o iau preturile cui. Ori le ridica si ceilalti retaileri, ori le scade ShopTo. Personal, nu cred in miracole, dar vom vedea. Cat priveste preturile RO, eu stiu ca sunt facute dupa RRP-ul in EUR, deci in momentul in care stim exact care e ala inmultim cu 4.5 si le aflam.

 7. #7 SP
  Junior Member AlexOne's Avatar
  Apropo, vezi ca preturile pot fi mai mari sau mai mici, nu mai ieftine. produsele pot fi ieftine. Apoi daca pe un site de cine stie unde apar jocuri la 100 de lire, inseamna ca peste tot e la fel? Stirea asta e mai mult o incercare de trolling, poate sar fanboii pe aici.

 8. #8 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Vom plati mai mult pentru jocurile lansate pe PS4?

  o incercare de trolling ? este preluata de pe un site foarte serios de stiri in UK, care au vorbit cu reprezentantii celor de la ShopTo un retail foarte mare tot din Uk si acestia au declarat ca Sony a sugerat urmatoarele preturi, asta nu inseamna ca nu pot fi mai mici, dar este o crestere de aproape 10 lire fata de generatia anterioara. stim deja ca in comert se pot gasi preturi mai mici decat cele sugerate de companii, pana la urma nici in momentul de fata nu toate jocurile lansate pe ps3 nu costa 50 de lire. sursa este siteul cvg.com, daca si acest site face trolling, atunci no comment. personal mi se pare printe singurele portale de stiri care sunt cat de cat obiective. am specificat toate aceste lucruri in stire.

  ps: ai dreptate cu pretul, mea culpa

 9. #9 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu zic ca e simplu: cine nu isi permite next-gen si preturile mari din start, nu cumpara! Asa au fost la fiecare generatie de console.. mi-aduc aminte ca la lansare jocurile de Xbox 360 veneau "pe sub mana" la preturi de 70 - 100 EUR (si vorbim de jocuri gen Kameo, NBA Live 06, King Kong si Ridge Racer 6 - nu nebunii gen Killzone 3, Forza Motorsport 5, Assassin's Creed IV, Battlefield 4, Watch Dogs). Macar acum avem alternative... sunt o gramada de cai de a achizitiona de-afara... se agita si cei precum Gameshop, Altex, etc... Nu mai fiti si voi asa "hatri"

 10. #10 SP
  Member COD.221's Avatar
  Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
  o incercare de trolling ? este preluata de pe un site foarte serios de stiri in UK,
  Stirea este cat se poate de adevarata, aceiasi discutie pe alte forumuri -spania-italia-UAE- si imi imaginez ca in toata lumea

 11. #11 SP
  Banned DeMons's Avatar
  La Altex e mai ieftin. In UK e scump,au salarii...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 23 Last Post: 11-02-2013, 22:31
 2. Replies: 22 Last Post: 16-01-2013, 13:50
 3. Sony angajeaza experti pentru un PSN mult mai sigur By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 0 Last Post: 07-09-2011, 19:20
 4. Mai mult DLC confirmat pentru Fable II By Mika in forum Console News
  Replies: 1 Last Post: 12-03-2009, 23:51
 5. Replies: 0 Last Post: 01-08-2008, 17:59

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts