Nu toate lucrurile sunt bune si roz in tabara celor de la Sony asa cum se asteapta unii, pentru ca am dat peste o informatie potrivit caruia nu s-au tinut de cuvant atunci cand au anuntat ca pretul jocurilor pentru PS4, cel putin cele first-party, nu vor creste si vor ramane la fel, in jurul sumelor de 39.99-49.99 de lire. Acum doua zile unul dintre cei mai mare retailer din Marea Britanie, ShopTo, a anuntat preturile sugerate de catre Sony pentru jocurile first-party ce urmeaza sa fie lansate pentru PS4 si am avut parte de o mare surpriza, acestea fiind aproape cu 10 lire mai mari decat generatia actuala:In plus pentru noul DualShock 4 si de asemenea si pentru PlayStation Camera gamerii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar aproximativ 55 de lire, destul de mult avand in vedere ca controllerul de la Xbox One costa doar 45 de lire. Pentru a face o comparatie vreau sa va informez ca pretul jocurilor exclusive pentru Xbox One se invart in jurul sumei de 50 de lire, iar cele third-party vor costa aproximativ 55 de lire. Este adevarat totusi ca aceste preturi au fost preluate de pe magazinul online oficial Microsoft. Probabil ca vom putea gasi oferte mai bune la alti retaileri care vor scadea din pretul SRP, dar totusi vad ca Sony nu s-a tinut de cuvant si au scumpit pana la urma preturile la jocurile first-party, eu acum ma intreb cat vor costa cele third-party, avand in vedere ca de obicei acestea sunt mai scumpe?
- Knack - SRP £54.99
- DriveClub - SRP £59.99
- Killzone - SRP £59.99
- PS4 Stand - SRP £15.99
- Charging Unit - SRP £24.99
Bookmarks