Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 41

Thread: PlayStation 4 are parte de un teardown oficial!

1. #21 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Niște linkuri ceva cu ce ne-am putea înlocui hdd-ul?

2. #22 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Conform celor de la ComputerBild.de HDD-ul se poate schimba usor, in aproximativ 21 de secunde. Se pare ca da, trebuie dat doar panoul acela lucios jos (care e prins cu un surub), dupa care ai acces la HDD.

New Photos Show How to Replace the PS4 Hard Drive - IGN
    Playstation 4: Die Konsole ist da! - COMPUTER BILD SPIELE
    Pai si eu ce am zis ? )) Trebuia confirmarea InG si computerbirnd ca noi astia de pe CG suntem mai fraieri, c`mon... Ca alternativa la hdd-ul cu care vine, fix la un SSHD de 1TB ma gandeam, lol. Momentan, mi se pare cel mai bun compromis.

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti View Post
    Pai si eu ce am zis ? )) Trebuia confirmarea InG si computerbirnd ca noi astia de pe CG suntem mai fraieri, c`mon...
    Man, sorry... eu sunt genul care daca nu am avut niciodata un produs pe mana, ii citez pe cei care chiar l-au testat... l-au avut in realitate. Banuielile si presupunerile de pe CG (sau de oriunde din alta parte) pentru mine sunt egale cu zero.

Hai ca mai e un pic si testam live ce si cum

4. #24 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Layoutul e asemanator ca la PS3.

Amplasarea sursei in carcasa mi se pare un lucru placut pentru design + ca e universala (110/220). Nu stai cu caramida de 1kg dupa tine.
    Da, emana caldura cam multa, dar aparent ps3 slim a facut fata, deci un x86 nu vad de ce nu ar merge.
    Sistemul de racire scoate aerul prin aceasta sursa....

Iar daca consuma mai putin decat ps3, desi nu am gasit un articol, caldura degajata e si mai mica....

5. #25 SP
    @Monky, no offence taken. Dar sunt si multi nepriceputi (atehnici) care fac (pre)reviews/ unboxing, asadar argumentul tau e relativ. Pana la urma e vb de scoaterea prin (tragere in partea lateral stanga) a unui capac din plastic si defacerea unui surub, nu e rocket sience. Iti resprect parerea, chiar daca-s partial de acord

Acum, sunt curios cata caldura primeste hdd-ul ala de la BD-drive, cand rulaza un disc.

6. #26 SP
    Ei hai, ca discul bluyray nu so freca cu smirghel ca sa ia foc. Daca depaseste 25 grade in BD-drive e mult.

La ps3 fat hardul este sub sursa, deci sursa mai mare si constanta de caldura.
    La ps3 slim hardul e dedesupt bluray....deci nu moare + ca nu sta lipit de BD-drive, mai are 10 mm sa mai circule aerul....

Verifica temperatura la un hard din laptop si e cam aceiasi...se va putea masura.

Oricum, e mai aerisita decat un ps3 superslim.

Cat despre schimbarea hardului, eu zic ca e vorba mai mult de interes, lene, e greu sa cauti 10 min pe internet sa vezi ca trebuie sa desfaci 2-3 suruburi...cu grija...

7. #27 SP
    Member dtancu's Avatar
    Fizic schimbarea va fi un fleac, nu asta e problema. Ce ma interesează pe mine e dacă trebuie reinstalat firmware-ul de pe stick sau DVD, formatat HDD, de unde iei imaginea, ce riscuri sunt referitor la firmware reinstall etc.

8. #28 SP
    Member flames95's Avatar
    Per total chiar pare un produs premium quality ,bravo Sony !

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Fizic schimbarea va fi un fleac, nu asta e problema. Ce ma interesează pe mine e dacă trebuie reinstalat firmware-ul de pe stick sau DVD, formatat HDD, de unde iei imaginea, ce riscuri sunt referitor la firmware reinstall etc.
    Cel mai probaibil da, cam ca la PS3.
    Pui pe stick firmwareul de pe situl lor si instaleaza/formateaza consola totul.

10. #30 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    daca vor da drumul la USB 3.0 storage, vei putea sa pui si 30TBytes (in caz ca nu limiteaza si acolo).
    Eu am renuntat la Pre.order, nu am multe CD,uri sa pun in noul PS4 dar cu siguranta treaba cu HDD extern ma deranjeaza la culmea, se putea sa fie tot perfect...? chiar ma intrebam daca cei de la sony au dat lovitura cu PS4, dar a fost prea frumos sa fie adevarat .

11. #31 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Este un motiv foarte bun să nu-ți mai cumperi PS4.

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    Eu am renuntat la Pre.order, nu am multe CD,uri sa pun in noul PS4 dar cu siguranta treaba cu HDD extern ma deranjeaza la culmea, se putea sa fie tot perfect...? chiar ma intrebam daca cei de la sony au dat lovitura cu PS4, dar a fost prea frumos sa fie adevarat .
    Omule... despre ce vorbesti tu acolo? Are you for real?

13. #33 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    HDD extern ma deranjeaza la culmea, se putea sa fie tot perfect...?
    Daca nu recunoaste un simplu HDD extern, la asta ma refeream .

Pai este foarte simplu, am facut memorie cu primele luni de xbox si problemele care le avea de fabrica, se incalzea mai rau ca un pajitor de paine si am zis ca nu mai vreu sa trec prin asa ceva, cu toate ca NU cred ca sony o sa ajunga vreodata la probleme de genu si sunt foarte sigur ca nu o sa fie probleme de hardware - dar niciodata nu stii unde.i "buba", Am decis sa mai astept poate chiar pana la anu sa vad cum se misca, am fost si sunt in continuare 95% sigur ca o sa merg cu Sony, doar ca nu vreau sa ma grabesc

" Will users be able to connect an external hard drive to expand storage on the PS4 system?
    No, this feature is not supported on PS4.
    "

Asta pe mine nici nu ma intereseaza, daca vreau mai mult spatiu schimb HDD intern si am rezolvat problema, eu intreb daca recunoaste vreun HD extern, pentru filme sau imagini sau alte chestii ar fi perfect , si daca o face -o fi limitat ca si la X360 ?

14. #34 SP
    Member Snake's Avatar
    Probabil esti constient de faptul ca, consolele nu sunt device-urile optime pentru a rula piraterii gen filme si mepetreie de pe torrents, da? Pentru asta exista PC-ul (sau poti sa-ti cumperi un gadget cu Android la maxim 50$, il pui pe HDMI-ul TV-ului si ai rezolvat problema). Consola o iei sa te joci, nu sa atasezi HDD-uri externe la ea, sa deschizi xls-uri sau mai stiu eu ce. Probabil in timp vor adauga si suport pentru external drives, dar cred ca nu asta e scopul principal la Sony sau Microsoft.

15. #35 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    consolele nu sunt device-urile pentru a rula piraterii gen filme si mepetreie de pe torrents, da? Pentru asta exista PC-ul
    Serios ...? nu stiam .

Ar fi cineva in contra ca o sonsola sa "ruleze" filme/muzica/poze de pe un HD extern ? inteleg ca toate consolele au acelasi scop, sa "ruleze" jocuri, dar nu inteleg atunci de unde mofturile pentru Youtube/facenook/sau tv online ,,, comparat cu ce am intrebat eu mi se par mai stupide celalalte.

16. #36 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Sa speram ca vom primi aceasta functionalitate cu un viitor update. Intradevar, nu este ceva vital, insa cu siguranta mai important decat Facebook / Twitter etc.

Pe de alta parte, odata ce implementeaza functionalitatile de media streeming (mi se pare ca s-a anuntat ceva in privinta asta cu un update viitor?), am eliminat partea cu HDD extern pentru filme/muzica/poze.

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    COD.221: ar trebui sa intelegi ca Sony trebuie sa traiasca si sa-si tina in viata serviciile gen Music Unlimited si Video Unlimited. Asa cum Apple isi promoveaza iTunes-ul si Microsoft face acelasi lucru cu Xbox Music si Xbox Video.

Cum a zis si gugukalimero probabil aceste functionalitati vor veni in viitor. Sau poate nu. Eu unul nu vreau sa piarda timpul cu astfel de functii, si sa se axeze pe optimizarea a ceea ce imi trebuie de la o consola: gaming 100%. In ziua de azi, poti playa filme, muzica si vizualiza poze direct pe televizor... sau via wifi/dlna/airplay si alte nebunii direct de pe smartphone sau tableta... Chiar nu cred ca mai lipsea consola cu astfel de functii din peisaj. Mai ales ca fiecare functie de genul asta inseamna resurse mancate din OS-ul care si-asa de-abia duce jocurile in FullHD.

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata... s-a lamurit si cu HDD-ul:

19. #39 SP
    Asadar, am avut dreptate Totodata, raspunde la si celelalte intrebari vis-a-vis de firmware si alti pasi.

20. #40 SP
    Member dtancu's Avatar
    Da, am comandat HDD-ul, 1.5 TB here I come.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast