Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Ultra Street Fighter 4 se va lansa vara viitoare

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Ultra Street Fighter 4 se va lansa vara viitoare

    Se pare ca cei de la Capcom nu vor sa renunte la unul dintre obiceiurile lor cele mai vechi care dateaza inca din anii 90, inca de cand seria Street Fighter a devenit una cu adevarat renumita: si anume sa redenumeasca ultimul lor titlu in fel si fel de moduri, scuza pentru care sa ceara jucatorilor o suma de bani pentru cativa luptatori noi. Chiar de pe vremea lui Street Fighter II am avut de-a face cu foarte multe denumiri mai mult sau mai putin epice. Iata doar cateva dintre ele: Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting (cunoscut si ca Street Fighter II: Dash Turbo in Japonia), Super Street Fighter II, Super Street Fighter II Turbo, Hyper Street Fighter II si multe altele.

    Si generatia trecuta am avut de-a face nu doar cu Street Fighter IV, ci si cu Super Street Fighter IV, Super Street Fighter 3D Edition si Super Street Fighter IV Arcade Edition. Si desi ar fi frumos ca odata cu noua generatie de console sa avem parte de Street Fighter V, cei de la Capcom au decis sa ne ofere in schimb Ultra Street Fighter IV. Acesta ne va oferi cativa luptatori noi seriei (in ciuda faptului ca unii au aparut deja pe cross-over-ul facut cu cei de la Namco Bandai: Street Fighter x Tekken): Rolento, Poison, Hugo, Elena si un personaj complet nou care inca nu a fost dezvaluit.

    Cei care au deja Super Street Fighter IV pot achizitiona acest add-on pentru doar 15$, in timp ce jucatorii care doresc acest titlu ca un stand alone title, vor trebui sa scoata din portofel in jur de 40 de dolari. Nu avem nici o data de lansare oficiala, dar cei de la Capcom ne-au asigurat ca se va lansa inainte de EVO 2014 care va avea loc in data de 11-13 iulie.

    Ce parere aveti? Nu ar fi cazul sa lanseze un Street Fighter complet nou acum ca cei de la Sony si Microsoft ne ofera consolele lor next gen? Sau poate ar trebui sa nu se grabeasca si sa lanseze abia peste 2-3 ani o versiune mult mai finisata demna sa poarte cifra "V" la coada?
    Attached Images Attached Images ultra_street_fighter_iv_screen_-_03_bmp.jpg

  2. #2 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Va iesi si-un SF V next-gen, doar ca nu prea curand. SFF 4 e inca in voga si nu s-au stresat cu lucruri noi dar o vor face ca sa ramane pe piata de FG in viitor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ultra Street Fighter IV By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 66 Last Post: 27-03-2016, 22:41
  2. 5 noi personaje pentru Ultra Street Fighter IV By Marinake in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 23-07-2013, 13:51
  3. GTA V se va lansa primavara viitoare By Tudoran in forum Console News
    Replies: 39 Last Post: 07-11-2012, 18:56
  4. Sonic Generations 3DS se va lansa luna viitoare By Tudoran in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 21-10-2011, 05:43
  5. Replies: 0 Last Post: 01-07-2011, 14:36

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts