Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Assassins Creed IV: Black Flag va primi patch pe PS4 pentru a rula in 1080p

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Assassins Creed IV: Black Flag va primi patch pe PS4 pentru a rula in 1080p

    Stim cu totii ca jocurile next gen nu vor fi perfect inca de la inceput. Va dura ceva timp pana cand developerii se vor obisnui cu arhitectura de la PS4 si X1 si vor reusi sa creeze jocuri care sa ruleze la adevaratul potential al consolelor. Gary Steinman, community manager-ul de la Ubisoft, ne-a asigurat ca in ciuda faptului ca Assasins Creed IV: Black Flag ar fi rulat la 900p in momentul in care a ajuns stadiul de "Gold" (pentru a mentine framerate-ul peste 30fps), o parte din echipa acestui joc a reusit sa imbunatateasca rezolutia la 1080p. Acesta le spune actualilor jucatori de PS4 ca ar trebui sa "acorde atentie deosebita detaliilor mai subtile din AC IV, precum sforile intalnite pe corabii" si sa compare din nou aceste obiecte, odata cu instalarea urmatorului patch.

    Foarte dragut din partea celor de la Ubisoft ca au decis sa aloce un numar de angajati care sa se ocupe de optimizare, in ciuda faptului ca o mare parte din echipa s-a apucat deja (conform lui Gary Steinman) de development-ul urmatorului lor proiect. Bravo Ubisoft!
    Attached Images Attached Images image_33227.jpg

  2. #2 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nici Black Flag nu e 60FPS ? Nasol, atat timp cat ruleaza in 720p si 30FPS pe CG si nu arata mult mai prost, ori PS4 e de 7-8 ori mai puternica decat PS3.
    Macar jocul in sine e mai bun, chiar daca mi s-a parut un Piratii din Caraibe la inceput, e un pas in directia cea buna comparativ cu 3-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 08-08-2014, 18:27

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts