Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Namco va anunta un nou joc din seria "Tales of" pe 12 Decembrie

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Namco va anunta un nou joc din seria "Tales of" pe 12 Decembrie

    Japonia nu a anuntat prea multe J-RPG-uri in ultima vreme: momentan pe consolele next-gen stim doar de Final Fantasy XV si Kingdom Hearts III ca fiind cu siguranta in development, iar PS3-ul se mai bucura de cateva titluri mai mult sau mai putin cunoscute. Dar iata ca cei de la Namco Bandai vor sa aduca un zambet pe buzele catorva gameri. Aici ma refer in special la fanii seriei "Tales of". Compania japoneza a anuntat ca in data de 12 decembrie vor anunta urmatorul lor tiltu din aceasta serie.

    In urma cu o saptamana cei de la Namco au rezervat drepturile de autor pentru doua proiecte numite "Tales of Asteria" si "Tales of Kanade". Sa fie unul dintre aceste titluri, jocul care il vor anunta joia viitoare? De asemenea, vorbim oare de un titlu next-gen sau va fi ceva pentru PS3 si/sau Xbox 360?

    Avem fani ai seriei "Tales of" aici pe ConsoleGames? Cat de mult va bucura aceasta stire? Desi aceasta serie a fost mai mereu eclipsata de colosii celor de la Square Enix (ma refer bine-nteles la Final Fantasy si Dragon Quest considerati de multi ca fiind "varful de lance" al JRPG-urilor), cred ca merita totusi sa aruncati o privire in legatura cu trailer-ul ce va fi dezvaluit saptamana viitoare in Japonia, pe livestream-ul NicoNico.
    Attached Images Attached Images tales-xillia.jpg

  2. #2 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Good news, asteptam cu interes.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 17 Last Post: 05-03-2014, 14:26
  2. Final Fantasy 7 PC - a fost lansat "din nou" By rodarkone in forum Jocuri PC
    Replies: 1 Last Post: 30-08-2012, 16:48
  3. Replies: 27 Last Post: 27-03-2012, 02:44

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts