Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Bravely Default primeste un sequel, dar il pierde pe Akihiko Yoshida

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Bravely Default primeste un sequel, dar il pierde pe Akihiko Yoshida

    Astazi, 6 decembrie, s-a lansat in Europa pe Nintendo 3DS un turned based J-RPG (care o sa ne aduca aminte foarte tare de Final Fantasy), atat pe Nintendo eShop cat si in format fizic (asta presupunand ca stiti unde sa cautati). Ma refer la Bravely Default, un joc de la Square Enix ce ne promite o poveste captivanta, un combat system revolutionar si posibilitatea de a alege vocea personajelor in engleza sau japoneza (un feature ce ar trebui sa fie obligatoriu la orice Japanese RPG). Voi posta mai jos un link catre launch trailer-ul jocului in caz ca v-am trezit interesul. Sa speram ca va fi un titlu reusit atat din punct de vedere al notelor cat si al vanzarilor. Nu de alta dar Square Enix a anuntat deja un sequl: acesta se va numi Bravely Second si se va lansa tot pe 3DS. Iar asta e tot ce stim... sincer.



    Din pacate, trebuie sa vin si cu niste vesti proaste: Akihiko Yoshida, unul dintre cei mai renumiti character designeri de la Square Enix a parasit compania la care a lucrat de mai bine de 18 ani. Scrisoarea lui de ramas bun, poate fi gasita in art book-ul celui mai nou proiect al sau: Bravely Default: For the Sequel. Poate ca numele lui nu va e foarte familiar dar cu siguranta stiti cateva din jocurile la care a lucrat. Cele mai notabile fiind Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Final Fantasy XII, Final Fantasy: The 4 Heroes of Life, Dissidia 012: Final Fantasy, Final Fantasy 14: A Realm Reborn si bine-nteles Bravely Default.

    In caz ca v-ati cam iesit din mana cu japoneza, voi posta mai jos o traducere in limba engleza a materialului intalnit in cartea intitulata "The Art of Bravely".

    "This is a personal message of mine, but I’d like to say thank you for all the support these past 18 years. I have decided to leave Square Enix, but I believe our relationship will continue going on. And as long as I’m needed [laughs,] I will continue working on the Bravely Default series. Thank you for your continued support.

    Bravely Default main character designer & lead artist,

    Akihiko Yoshida.”
    Nu putem decat sa il felicitam si sa ii multumim pentru toate creatiile sale din ultimii 18 ani. Sa speram ca nu se retrage complet din industrie, ci poate are de gand sa isi deschida propriul sau studio indie sau sa se alature echipei talentate care lucreaza la Project Phoenix (Google it). Ultima optiune nici nu a fost adusa in discutie, aceasta fiind mai mult o dorinta de-a mea. Dar in caz ca se va ajunge acolo, nu uitati: you heard it here first!
    Attached Images Attached Images 2036130-643004_20130417_012.jpg akihiko_yoshida_bravely_default.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Bravely Default By MonkY in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 5 Last Post: 29-02-2016, 12:00
  2. Shuhei Yoshida detaliaza noul PlayStation App By MonkY in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 08-10-2013, 19:12
  3. Transformers: War for Cybertron primeste sequel By erik95 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 16-11-2010, 21:11
  4. Dissidia: Final Fantasy primeste un sequel By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 16-09-2010, 15:52
  5. Deathspank primeste sequel By naz in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 24-08-2010, 09:32

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts