Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: E3 2014: Conferinta Sony - what a comeback!

  1. #21 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    .....
    Grrr nu stiam ca au fost asa mari diferente. Sper ca acum au suficienta putere la indemana sa nu mai apara asemenea diferente.

  2. #22 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    cum poti sa spui ca e foarte interesant bazat pe un trailer CG fara gameplay?
    "From Software"

  3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intre timp a venit si comunicatul oficial de la SCE. Va las sa va delectati cu el:

    SONY COMPUTER ENTERTAINMENT A DEZVĂLUIT NOI JOCURI, NOI ACCESORII ŞI NOI SERVICII ÎN CADRUL CONFERINŢEI DE LA E3

    SCE a prezentat pe lângă titluri care redefinesc genurile de jocuri, noi servicii şi accesorii pentru platformele PlayStation®, reconfirmând focusul pe gaming şi pe jucători

    Bucureşti, 10 iunie 2014 – În cadrul conferinţei de presă anuale, Media & Business Summit, Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a prezentat noi jocuri pentru PlayStation®4 (PS4™) precum Destiny de la Bungie şi Activision, Uncharted 4: A Thief’s End de la Naughty Dog, Far Cry™ 4 de la Ubisoft, Batman: Arkham Knight de la Rocksteady şi Warner Bros Interactive, The Order: 1886™ de la Ready at Dawn, şi mult aşteptatul No Man’s Sky de la Hello Games.

    SCE a anunţat şi un bundle exclusiv Destiny de PS4, care va conţine o consolă PS4 specială Glacier White, a oferit noi informaţii despre serialul bazat pe benzi desenate şi produs cu resurse proprii, “Powers,” a prezentat PlayStation®TV, care va fi disponibil atât pe piaţa din America de Nord, cât şi pe anumite pieţe din Europa şi a oferit noi detalii despre serviciul “PlayStation™Now” (PS Now) care va fi lansat iniţal în SUA şi Canada.

    “PS4 este cea mai bine vândută consolă a generaţiei actuale, iar anunţurile făcute în cadrul E3 vin să reconfirme dedicaţia noastră pentru jucători, continuând evoluţia tendinţelor din ultimele luni”, a declarat Jim Ryan, preşedintele şi CEO al Sony Computer Entertainment Europe. “Suntem conştienţi de faptul că motorul principal al ecosistemului PlayStation este reprezentat de conţinutul de calitate. Ceea ce am arătat azi fanilor este doar o mică parte din experienţele de joc pe care le pregătim. Indiferent că vorbim de titluri pe care toţi le aşteaptă cu sufletul la gură, precum Destiny, sau de titluri indie mai intime ca Entwined, ne dorim să putem oferi câte ceva pentru gusturile fiecărui fan. Scopul nostru este să răspundem nevoilor jucătorilor, creând cel mai bun loc pentru a-şi practica pasiunea”.

    PlayStation®4
    Exclusiv pe PlayStation
    După lansarea cu cel mai mare succes din istoria consolelor, din luna noiembrie a anului trecut, PS4 s-a vândut în peste 7 milioane de unităţi la nivel mondial. SCE va consolida portofoliul de jocuri prin producţiile noi prezentate pe Memorial Sports Arena din Los Angeles. Dintre acestea amintim The Order:1886™, Bloodborne™, un nou joc al renumitului producător, Hidetaka Miyazaki, LittleBigPlanet™ 3, inFAMOUS™ First Light şi Entwined, dezvoltat de Pixelopus, un mic grup din cadrul San Mateo Studio, format din tinerii absolvenţi ai diferitelor insitituţii academice, precum Carnegie Mellon’s Entertainment Technology Center sau San Jose State’s Animation Program. Entwined este deja disponibil pentru PS4 în cadrul PlayStation®Store pentru 7.99 Euro. Punctele culminante ale prezentării organizate de SCE Worldwide Studios au fost jocurile Uncharted™ 4: A Thief’s End şi The Last of Us™ Remastered, ambele dezvoltate de renumitul studio Naughty Dog.

    Play it First, Play it Better
    SCE a prezentat în premieră şi câteva dintre jocurile dezvoltate de studourile partenere precum Far Cry® 4, al cărui mod cooperativ a fost dezvăluit în premieră mondială pe scena PlayStation. Utilizatorii care vor achiziţiona Far Cry 4 pe PlayStation®3 sau pe PlayStation®4 îşi vor putea invita un număr limitat de prieteni PSNSM ca să joace împreună, chiar dacă cei din urmă nu deţin jocul. Alte veşti bune pentru posesorii de PS4 este accesul la sesiunea Destiny First Look Alpha, începând de joi, 12 iunie şi terminându-se duminică, 15 iunie. Cei dornici să participe vor găsi mai multe detalii pe pagina de web www.greatnessawaits.com/Destiny. Sesiunea de beta a jocului Destiny va fi accesibilă în premieră tot posesorilor de console PlayStation, începând cu 17 iulie. În momentul lansării, Destiny va oferi un conţinut in-game bogat, disponibil exclusiv pe PlayStation (PS4 şi PS3), printre care arme, armuri, nave spaţiale şi mai multe tipuri de hărţi.

    La conferinţa de presă au mai debutat şi alte francize importante precum Dead Island 2 sau Mortal Kombat X, fiind anunţat şi un nou parteneriat cu Disney Infinity din care va rezulta o ediţie de colecţie exclusivă a jocului Disney Infinity 2 pentru PS3 şi PS4. Personajul The Incredible Hulk va fi disponibil în momentul lansării doar pe PlayStation. Dintre rezultatele parteneriatelor Sony cu alţi producători de jocuri, mai amintim versiunea remasterizată a Grim Fandango, disponibilă exclusiv pe PS3 şi pe PlayStation®Vita, Let it Die, noul joc dezvoltat în exclusivitate pentru PS4 de renumitul producător Suda 51, debutul pe console al Giant Squid Studios cu jocul Abzu pe PS4 şi uimitorul No Man’s Sky produs de Hello Games, care va apărea în primă fază doar pe PS4. Fanii jocurilor AAA au fost încântaţi de trailerul Battelfield: Hardline, al cărui beta poate fi descărcat deja de utilizatorii de PS4. Un alt anunţ mult aşteptat a fost despre lansarea lui Grand Theft Auto V pe PS4, cu posibilitatea transferării progresului făcut pe Xbox 360 şi PS3 direct pe PS4. Nu a lipsit nici Batman: Arkham Knight, produs de cei de la Rocksteady, care pe lângă un gameplay demo, au dezvăluit şi conţinutul exclusiv Scarecrow Nightmare Mission, disponibil numai pe PlayStation.

    Pe lângă portofoliul de jocuri diversificat, PlayStation vrea să ofere pe PS4 şi moduri inovatoare de a savura conţinutul digital. Astfel, SCE a prezentat noi informaţii despre Project Morpheus, sistemul de realitate virtuală, care a debutat în martie anul trecut şi care a generat un răspuns fenomenal din partea comunităţii de fani. Cele două noi demo-uri disponibile la E3-ul de anul acesta exemplifică felul în care este integrat PlayStation®Camera cu Project Morpheus, pentru a livra o metodă de interacţiune cu adevărat nouă în lumea jocurilor.

    PlayStation®TV
    SCE a prezentat şi PS TV, un dispozitiv care va permite utilizatorilor să se bucure de diferite tipuri de conţinut PlayStation şi de funcţia de remote play al PS4 pe orice televizor din casă. Urmând să fie disponibil şi pe piaţa europeană, sistemul va fi comercializat la preţul de 99 Euro. Acesta va oferi, pe lângă streaming-ul prin reţeaua Wi-Fi locală, multiple funcţii precum, descărcarea jocurilor PS Vita şi a titlurilor clasice de PlayStation, prin intermediul PlayStation Store şi, după lansarea în teritoriile PAL, stream-uirea anumitor jocuri PS3 prin PS Now. Anumite jocuri PS Vita vor putea fi rulate direct pe televizor cu ajutorul card-urilor PS Vita. PS TV va oferi şi conţinut de divertisment digital sub forma de filme, seriale TV şi muzică ce pot fi închiriate, cumpărate sau stream-uite de pe PlayStation Store. Acest dispozitiv incredibil de mic, se potriveşte perfect lângă televizorul din sufragerie, oferind însă şi portabilitate pentru a fi transportat şi instalat cu uşurinţă la prieteni.

    PlayStation™Now
    SCE a oferit noi detalii despre PS Now, serviciul de streaming bazat pe tehnologia cloud, care va fi disponibilă în SUA şi Canada începând din această vară. Pe 31 iulie va porni sesiunea deschisă de beta, care va permite jucătorilor din regiunile deja amintite să închirieze sute de jocuri PS3. Pe parcursul acestei sesiuni de beta, SCE va testa mai multe modele comerciale, pentru a permite utilizatorilor să joace în ritmul propriu.

    PlayStation®Vita şi bundle-uri PlayStation
    Odată cu introducerea în Europa a noului model PlayStation Vita, care va fi mai subţire şi mai uşor, continuă evoluţia constantă a acestei platforme mobile. În prezent, se află în dezvoltare pentru PS Vita, peste 1.000 de jocuri, 100 dintre acestea fiind planificate să apară pe parcursul acestui an. Printre cele mai aşteptate titluri se numără: Minecraft, Invizimals, The Resistance, Hotline Miami 2: Wrong Number, Helldivers, Hohokum şi Guns Up!, un side-scroller free-to-play, disponibil pe PS Vita şi pe PS4.

    În cadrul conferinţei au fost anunţate şi mai multe bundle-uri de Destiny:
    - Bundle-ul Destiny Limited Edition Glacier White PS4, disponibil de pe 9 septembrie la preţul recomandat de 439.99 Euro, care include o ediţie limitată a consolei PS4, Glacier White, cu capacitate de stocare de 500 GB, jocul Destiny dezvoltat de Activision şi Bungie, alături de 1 lună de abonament gratuit la serviciul PlayStation®Plus.
    - Bundle-ul Destiny Limited Edition Jet Black PS4, disponibil de pe 9 septembrie la preţul recomandat de 439.99 Euro, care include o consolă PS4 jet black, cu capacitate de stocare de 500 GB, jocul Destiny dezvoltat de Activision şi Bungie, alături de 1 lună de abonament gratuit la serviciul PlayStation®Plus.
    - Bundle-ul Destiny Limited Edition Piano Black PS3, disponibil de pe 9 septembrie la preţul recomandat de 299.99 Euro, care include o consolă PS3, cu capacitate de stocare de 500 GB şi jocul Destiny dezvoltat de Activision şi Bungie.

    Despre Sony Computer Entertainment Inc.
    Recunoscut ca lider global și compania responsabilă pentru progresul divertismentului digital orientat către utilizatori, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) produce, distribuie, dezvoltă și comercilizează sistemele de divertisment digital PlayStation®2 (PS2®), PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3 (PS3®) și PlayStation®Vita (PS Vita). SCEI a revoluționat divertismentul digital din momentul lansării PlayStation în 1994, iar PS2® a dezvoltat moștenirea PlayStation. PSP® este un sistem portabil de divertisment digital care permite utilizatorilor să savureze jocuri 3D cu animații de calitate superioară și sunet stereo high-fidelity. PS3® este un sistem computerizat avansat, care include tehnologii precum Cell Broadband Engine și procesoarele RSX. PS Vita este cel mai bun sistem portabil de divertisment digital care oferă în mod revoluționar o combinație a experienței de gaming veridice cu conexiune la rețelele de socilizare. SCEI oferă experiența PlayStation® și sistemelor de operare open platform prin intermediul PlayStation®Suite, o inițiativă cross platform și cross device.

    Având sediul central la Tokyo, în Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate, Sony Computer Entertainment America LLC. și Sony Computer Entertainment Europe Ltd. și diviziile sale, Sony Computer Entertainment Japan și Sony Computer Entertainment Asia dezvoltă, publică, comercilizează și distribuie componente hardware și software și administrează programele de licențiere third party pentru aceste platforme și piețele aferente, la nivel global.

    “PlayStation” este marcă comercială a Sony Computer Entertainment Inc.. PS4 este marcă comercială a aceleiaşi companii.
    Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.

  4. #24 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Este de apreciat faptul că ai stat atare ore să urmăreşti E3 pe mine m-ar plictisi groaznic, ce este cu foametea asta de jocuri, toată lumea vrea jocuri noi, ok, şi dacă apar 10 titluri pe lună câţi aveţi bani să le cumpăraţi, 1 joc pe lună şi este ok, am jucat şi eu seria Uncharted, dar aş vrea să fie un pic mai mult RPG să ai anumite alegeri.

  5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E3 e genul de eveniment care totusi se intampla doar odata pe an... si nu e ca si cand jocurile anuntate are iesi toate in aceeasi luna. Dar chiar si asa, daca ar iesi 10 jocuri bune pe luna, nu m-ar deranja... as avea de unde sa aleg. Iau unul iar celelalte 9 astept sa se ieftineasca

    Cat despre Uncharted RPG... n-ar fi o idee rea, dar nu cred ca se va intampla vreodata.

  6. #26 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Referitor la poza urcata de Razvan, cred ca am jucat Uncharted de vreo 4 ori si eu stiu ca arata ca in prima poza
    1:10

    44:53

  7. #27 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Arata bine in ambele, nu e diferenta din poza in niciun caz. Singura diferenta pe care o vad eu e acel medalion. Oricum nu mi se pare ca a iesit ceva foarte diferit. Daca Uncharted arata ca in acel videoclip m-au convins, desi m-au pus pe ganduri cu editia alba si Destiny

  8. #28 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu este rezistenta la jeg.

  9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aia neagra e...Macar pe asta nu voi vedea acele zgarieturi fine dupa ce incep sa o sterg de praf

  10. #30 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY
    (...) Dintre rezultatele parteneriatelor Sony cu alţi producători de jocuri, mai amintim versiunea remasterizată a Grim Fandango, disponibilă exclusiv pe PS3 şi pe PlayStation®Vita (...)
    Haha, au spus "PS 3" cand la conferinta s-a vorbit doar de PS 4 si de PS Vita. Nici macar propriile comunicate nu le ies...

  11. #31 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Te rog să argumentezi. Când a făcut asta ND?
    Ti-au argumentat foarte bine userii madskills si Razvan...nu cred ca mai trebuie sa o fac si eu.Si asa ca sa te linistesti putin trebuie sa-ti spun ca nu ma refeream neaparat la ND (desi nici ei nu fac exceptie) ci la mai toate companiile, care in trailere ne arata o grafica de rupe gura targului, iar apoi in gameplay sa fie cum o fi

  12. #32 SP
    Member theSrN's Avatar
    Mie unul mi-a placut conferinta si in mare parte toate jocurile prezentate...evident Naughty Dog stole the show iar No Man's Sky pare o experienta extrem de placuta

    still, no God of War my heart gently weeps

  13. #33 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Eu unu'....sunt mai fericit cu "play station" decat cu "now starting from 399". Stiu, simplist Mi-a placut la MS indie-urile iar la Sony The last of us si Uncharted. Mentionez ca generatia trecuta am avut za "x". Sa facem matematica
    Vorba aia, now saving...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 14 Last Post: 10-06-2014, 22:33
  2. E3 2014: Conferinta Electronic Arts - asa nu! By MonkY in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 10-06-2014, 13:09
  3. E3 2014: Conferinta Ubisoft - not bad! By MonkY in forum Console News
    Replies: 12 Last Post: 10-06-2014, 13:09
  4. Noutati despre conferinta Xbox de la E3 2014 By djleo666 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 17-05-2014, 10:05
  5. E3 2009: Conferinta Sony By istrategie in forum Console News
    Replies: 281 Last Post: 05-06-2009, 16:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts