Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 52 of 52

Thread: Ubisoft va opri developmentul pentru Xbox 360 si PS3 anul viitor

  1. #41 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Eu PS2-ul l-am abandonat cand am adunat peste 10 jocuri pe PS3 si am inceput sa ma joc mai mult pe el. Momentan nu trec la PS4, inca o duc bine pe PS3 . Probabil Uncharted ma va face sa trec la next-gen. Cat timp am ce juca, nu ma deranjeaza ca nu vor mai iesi jocuri noi, imi trebuie doar controller-ul in mana. (PS2 e inca popular cand vin prietenii la un game party )

  2. #42 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    fifa 14 s-a lansat pe ps2, iar ea a spus ca a fost foarte profitabila manevra. ei incearca sa se dea mari cu inchisul tarabei la ps3 si xbox 360. eu le zic doar atat - mai usor cu pianul pe scari...

  3. #43 SP
    Junior Member Metaf's Avatar
    Fiecare companie e libera sa faca ce doreste (sau cum ii dicteaza profitul) ... nu ma surprinde absolut nimic.
    In plus la ce numere s-au invartit in jurul cifrelor titlurilor exclusive Ubisoft, baietii cam pun piciorul in prag (si aparent cam au cu ce).

    Sunt pentru evolutie dar totodata sunt si pentru un consumator fericit.
    Exista un numar foarte mare de sisteme "old gen" care nu cred ca pot fi discard-ate si ignorate asa usor in piata.
    In orice perioada de tranzitie au existat astfel de probleme, este firesc.

    Intrebarea mea este: oare ce vor face competitorii ? cum va aborda chestiune EA (de exemplu) odata facut acest anunt ?
    Se vor "re-pozitiona" pe piata si altii, urmand trendul pornit de Ubisoft ?

  4. #44 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Poate si Rockstar.Daca se adevereste faptul ca Agent e cancelled pentru ps3 si il trec pe ps4, e clar.Vom vedea numai Next-Gen de la rockstar.
    EA cred ca va mai ramane sa mulga cat se poate pana sa abandoneze de tot old gen.

  5. #45 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    firma care face jocul nu e firma de binefacere, are un termen si un buget alocat pentru un proiect. daca trebuie sa isi imparta efortul in mai multe directii in loc sa se axeze pe una singura cu siguranta va iesi ceva cu o calitate mai proasta.

    dupa logica unora ar trebui sa jucam gta 5 si the last of us pe ps2 ca sa fie consumatorii multumiti. ps4-ul nu a fost anuntat si lansat saptmana trecuta, asa ca cine se considera gamer daca stia ca nu are puterea financiara sa il cumpere la scurt timp de la lansare trebuia sa stranga cureaua la fondurile de cluburi, tigari si alte vicii si sa puna lunar deoparte pentru noua consola. gaming-ul nu este un drept, cine poate tine pasul financiar ramane in tren, cine nu e aruncat afara.

  6. #46 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pe sistemul ce bine merg jocurile pe PS3 si ce lenesi sunt dezvoltatorii de jocuri, atunci nu ar mai fi trebuit sa mai scota nicio consola de la PS1. Ramaneam cu hardware-ul de atunci.

  7. #47 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post

    [/COLOR]Răzvan ceea ce spui tu am observat si eu la jocul wolfenstein new order.. si am fost luat la misto precum ca am tv cu tub etc... Dar deosebirea este ignisifianta[COLOR="Silver"]

    daca joci pe un tv de 120 un joc de pe 360/ps3 si il joci remastered pe ps4 ai sa vezi si tu diferenta , bine , o se se vada diferenta si de la tub la 120 in cazul ps3

    eu nu cumpar jocul deoarece este acelasi ****, mi-a placut seria , dar n-as rejuca-o pt ca stiu deja storyline-ul.

  8. #48 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Deci pentru cei ca mine care incep cu PS4 viata consolista ar merita sa-l joc. Mai am un prieten de ma innebuneste cu The Last of Us.

    Revenind on topic ma astept ca toti marii producatori de jocuri sa opreasca productia de titluri de PS3 pe parcursul anului 2015. Sunt sigur ca toti cei care nu au anuntat ca opresc productia o fac pentru ca mai au ceva de scos la care lucreaza de ceva timp.

  9. #49 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cred ca incetarea dezvoltarii titlurilor pe generatia trecuta este puternic influentata de "intelegerea" care exista intre developeri si Sony / Microsoft astfel incat noile console sa se vanda din ce in ce mai bine, iar ambele parti sa aiba de castigat.

  10. #50 SP
    Junior Member Hawkeye1103's Avatar
    O sa vedem ce au de gand... eu zic ca e o miscare in interesul lor... developmentul pentru cele 4 console (xbox one, ps4, ps3, xbox 360) cat si testarea ar costa foarte mult ... incearca sa impinga lumea sa treaca la consolele noi daca vor sa joace un joc nou (a mai zis cineva asta si eu sunt de aceiasi parere).
    Ganditi-va in felul urmator cel putin pentru xbox 360 trebuie sa taie din joc pentru ca nu suporta blueray si asta inseamna grafica la alte rezolutii. un joc care ocupa 50gb pe un blueray double layer ar trebui sa fie taiat din el pana ocupa 8 GB aprox. Cred ca si ei incearca sa-si taie costurile si avand in vedere ca nu mai au nici un proiect pe teava care sa fie inceput pentru ps3 xbox 360 se pot retrage usor usor. + ca ei au developer kit-ul pentru xbox one respectiv ps4 cu cel putin jumatate de an inainte sa se scoata consola (ca sa nu zic un an). Asa ca era de asteptat. Oricum titlurile care stiu sigur ca o sa se vanda o sa fie scoase si pe Gameboy Color daca e nevoie)

  11. #51 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    e o alegere normala si in niciun caz nu cred ca va avea ca efect scaderea semnificativa a vanzarilor. in aceasta toamna incep sa se inmulteasca titlurile pentru next gen (titluri semnificative, nu doar ale ubisoftului ci si ale celorlalti developeri). la anul pe vremea asta deja va exista o baza serioasa de jocuri ptr nextgen (fie exclusive, fie cross gen, fie remasterizare sau portate), astfel incat, cu exceptia situatiei in care gamerii isi doresc sa rejoace anumite titluri de pe lastgen, nu vad de ce si-ar dori cineva sa continue sa foloseasca last gen pentru jocuri noi. pana la urma hardware-ul de lastgen e inferior, si au trecut 10 ani de la lansarea PS3 spre exemplu.

    in alta ordine de idei, daca sunt useri care abia anul acesta sau anul trecut au descoperit PS3 sau Xbox360, sunt sigur ca inca mai au la dispozitie un nr impresionant de jocuri de care sa se bucure.

    iar argumentul legat de pretul consolelor nextgen devine din ce in ce mai subtire. pana la urma, chiar si in Romania au inceput sa se cumpere console PS4 cu 1400 de lei (echivalentul a 400 USD sau 300 EUR), noi si cu garantie, iar la anul pe vremea asta (trecuti fiind si printr-un black friday in toamna, si prin promotiile de sarbatori), numarul consolelor noi vandute va creste exponential.

    eu unul pastrez si folosesc PS3-ul, pe langa PS4, si o voi face si la anul indiferent ce jocuri vor mai aparea sau nu. si sincer daca ar fi lansat un joc pe ambele platforme in vara viitoare, chiar si pentru o diferenta de 50 de RON, nu vad de ce as alege varianta ptr PS3.

    PS: cu exceptia unui fiasco gen Watchdogs, care eu sper sa nu se mai repete, caz in care eu n-as cumpara nici varianta de PS3 nici cea de PS4

    PPS: eu mai degraba mi-as face griji pentru intreruperea serviciilor de PSN pentru PS3 spre exemplu, sau ma rog, echivalentul pentru Xbox360

  12. #52 SP
    Junior Member Hawkeye1103's Avatar
    Asta e clar dacă ai deja consola acasă sa iei jocul pe noua generație. Alt controller alta grafica primești un plus la experienta jocului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 18-05-2015, 00:09
  2. Replies: 0 Last Post: 07-05-2014, 17:27
  3. The Walking Dead sezonul 2 soseste anul viitor? By Dant3 in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 07-03-2013, 19:44
  4. Replies: 2 Last Post: 21-10-2011, 16:02
  5. Urmatorul NFS va fi lansat anul viitor By erik95 in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 12-11-2009, 01:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts