Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 10 of 10

Thread: Vin noi bundle-uri Xbox 360

1. #1 SP
    Senior Member djleo666's Avatar

Vin noi bundle-uri Xbox 360

Xbox 360 nu este mort! Pe langa noile jocuri anuntate sa apara in perioada urmatoare pe aceasta consola (Borderlands: The Pre-Sequel si Assassin's Creed: Rogue), consola primeste si un bundle mai special. Astfel, o reclama scapata pe internet de la Walmart ne arata un nou bundle Xbox 360 cu HDD de 500 Gb si doua jocuri incluse: Call of Duty Black Ops II si Call of Duty: Ghosts. Pretul bundle-ului este de 249$ si se pare ca va ajunge pe rafturi in data de 7 Octombrie, cu aproape o luna inainte (4 Noiembrie n.r.) de lansarea oficiala a jocului Call of Duty: Advanced Warfare si a editiei speciale Xbox One.

Nici Microsoft si nici Walmart nu au vrut sa comenteze aceasta stire, asa ca in perioada urmatoare vom vedea cat de reala este!

Update: Au fost adaugate toate cele 3 bundle-uri, cu linkuri oficiale:
    Attached Images Attached Images new_xbox_360_4gb_kinect_bundle.jpg new_xbox_360_blue_special_edition.jpg new_xbox_360_holiday_bundle.jpg

2. #2 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Respect XBOX. Apropop consola va fi albastră <3.

3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    El respecta mereu Xbox, prietenii stiu de ce...

ON:
    Culoarea îmi place

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Xbox 360 500 GB Holiday Value Bundle

This Xbox 360 500 GB bundle includes copies of Call of Duty: Ghosts and Call of Duty: Black Ops II. You also get one month of Xbox Live Gold access for new low price of $249 US.
    Xbox 360 Special Edition Blue Bundle

If you decide to pick up the above bundle at Walmart in the US, there’s a special version for you: The Xbox 360 Special Edition Blue Bundle includes an arctic blue console and controller and includes everything mentioned in the bundle above, and also retails for $249.
    Xbox 360 4GB Kinect Bundle

The 4GB Kinect Bundle showcases three games – Kinect Adventures, Kinect Sports, and Forza Horizon – along with one month of Xbox Live Gold access. This bundle also starts at $249, and will be available at Target in the US.

5. #5 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    El respecta mereu Xbox, prietenii stiu de ce...

ON:
    Culoarea îmi place
    Pai dupa cate am trait impreuna cum sa nu ai un sentiment mai aparte.

6. #6 SP
    Member eneea's Avatar
    Nu e mort...dar e cu un picior in groapa
    Pretul e pare ok, insa cunt curios pe cati americani mai atrage consola

7. #7 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Sunt foarte multi Collectors in lume. In mare parte ei or sa cumpere consola, si o mica parte cei care nu au avut inca una

8. #8 SP
    Member zulander's Avatar
    Nu e rea varianta albastra. Eu as cumpar-o ca sa o am ca si back-up peste enspe ani

9. #9 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pt. backup merita sa cumperi un X360 Jasper (in caz ca mai gasesti) si sa-i faci RGH sau JtAG. Pe "genu ala" de consola chiar poti juca TOT (indiferent de regiune - ca asta e una din probleme) si-ti poti face back-up INFINIT la jocuri (avand spatiu "nelimitat" prin HDD-ul extern) si sa nu mai vb. de marketplace-ul neoficial unde gasesti TOATE jocurile de X360 (chiar si cele scoase de pe marketplace-ul oficial).

Eu am de cativa ani X360 JtAG si am inceput inca de cand mi-a venit primul meu joc (NTSC-J) de pe play-asia.com sa-mi fac backup.

Iar daca-ti faci griji pentru TU sa stii ca exista "marketplace" si pt. asa ceva ba chiar impartit pe regiuni ca sa nu fie probleme/conflicte cu fisierele.

10. #10 SP
    Junior Member Magikutz's Avatar
    Probabil una dintre cele mai bune console facute vreodata , merita inca un bundle dar totusi e pe moarte si Microsoft vrea sa profite cat de mult se poate de X360 sa scoata niste bani cat timp nu le iese cu XONE.
    PS: Prea multa "ignoranta" pentru X360 in ultimul timp (la Forza Horizon 2 nici nu baga in seama consola ca apare pe 30 septembrie , doar ONE , ONe , chiar si Sony se mai tine de PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.