Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Noi detalii din Gothic 4 alias Arcania: A Gothic Tale

1. #1 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

Noi detalii din Gothic 4 alias Arcania: A Gothic Tale

Azi am avut placuta surpriza de a da peste un nou set de poze din Gothic 4, si nu unele oarecare. Noile capturi de pe site-ul germanilor de la Cynamite par a fi niste leak-uri ce atesta faptul ca versiunea de x360 a jocului chiar exista si este in lucru. In acest moment putem spune ca in sfarsit avem parte de o confirmare(ce-i drept, neoficiala) a versiunii de X360 pentru Gothic 4. O veste ce ar trebui sa bucure toti fanii jocului, in special pe cei ce vor scapa de un nou upgrade al PC-ului. Din pacate nu se stie nimic inca despre o eventuala varianta de PS3 a jocului. We will see if Spellbound can pull this off too!
    Enjoy the pics'!
    Attached Images Attached Images arcania_a_gothic_tale_1.jpg arcania_a_gothic_tale_2.jpg arcania_a_gothic_tale_3.jpg

2. #2 SP
    Un filmulet HD unde sa vedeti mai bine despre ce e vorba

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sa vedem ce iese. Speram la ce-i mai bun. Big Thanks!

4. #4 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Sa speram ca e indreptat mai mult spre old-school RPG decit spre action RPG, sau o combinatie intre, cam cum e Demon's Souls.

5. #5 SP
    Member drik's Avatar
    Mi`au placut la nebunie toate Gothic de pana acum, cu toate bugurile lor si partile idioate, aveau ceva ce nu aveau majoritatea RPGurilor occidentale, ce le facea de nisha, daca vreti. Ma bucura totusi ca asta nu e singurul Gothic care apare, pentru mine, in curand. Daca analizezi bine Arcania, are elementele, teoretic, care a facut din Gothic un joc bun, dar e diferit design wise.

Celalalt de care vorbesc este Risen, de la creatorii originali Gothic, Piranha Byte, un joc care din screenshots pentru mine si probabil pentru altii care au jucat seria pare foarte familiar. Design wise mi se pare foarte apropiat de Gothic, ma refer in principal la armuri si haine. Ce ziceti?

Risen Screens Rise To The Fore

6. #6 SP
    Intr-adevar Risen va mentine foarte mult stilul din Gothic 3 insa va fi destul de mic ca suprafata(cel putin asa declara PB). Probabil ca fiind un joc nou, nu vor sa riste si o iau catinel.
    Sunt curios ce vor reusi sa realizeze totusi cei de la Spellbound cu Gothic 4. Pana acum arata bine... vocea personajului principal si orchestra am inteles ca vor ramane aceleasi ca in jocurile precedente insa mi-e frica sa nu piarda farmecul acela specific seriei. Design-ul noii echipe este foarte diferit fata de cel cu care eram obisnuiti. Am observat ca incearca sa imbine elemente din G1 si G2 la enviroment, insa ramane de vazut daca vor reusi sa ii pastreze si "esenta".

7. #7 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    In general mi-a placut toata seria gothic.... in special primul dar in legatura cu Arcania am o presimtire urata.Faptul k e produs de un alt studio poate fi un lucru bun dar in acelasi timp si rau,poate nu va mai avea atatea bug-uri precum predecesorii dar poate nu va mai avea nici farmecul specific de care zicea Geoker....... sper k nu ne vor dezamagii

8. #8 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca la lvl 3 ai astfel de armura.. o sa fie cam usor fata de primele 3

9. #9 SP
    N-are cum sa fie de la lvl 3 armura aia. Uita-te si la faza cand se arunca jos din copacu ala urias si zice producatorul ca daca ai face asa ceva in joc, vei muri automat. Mai mult ca sigur e un caracter special facut pentru prezentare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.