Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Urmatorul joc din seria Sniper: Ghost Warrior 3 a fost confirmat

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    Urmatorul joc din seria Sniper: Ghost Warrior 3 a fost confirmat

    Astazi cei de la City Interactive Games, care ne-au adus si Lords of the Fallen in aceasta toamna, au confirmat ca jocul Sniper Ghost Warrior 3 este in productie si va fi lansat pe PC, PlayStation 4 si Xbox One in prima jumatate a anului 2016. O alta surpriza este faptul ca "senior producer" al acestui joc va fi Steve Hart care a produs Sniper Elive v2 pentru Rebellion. Tot din echipa de productie va face parte si Paul B. Robinson un soldat retras al Marinei. Sniper: Ghost Warrior 3 se va desfasura in timpurile moderne intr-o locatie din Estul Europei si de aceasta data va avea un gameplay non-linear de tip sandbox. Singurul alt detaliu oferit este legat de personaj care va fi prins intr-un conflict dintre trei factiuni. Pana acum franciza Ghost warrior a vandut 5,5 milioane de exemplare fiind cel mai popular joc al companiei. Mai jos va las cu cateva cuvinte ale lui Marek Tyminski, detinatorul CI Games:
    We're investing a significant amount of effort into the third installment.
    We're fully committed to creating a AAA franchise that gamers can rely on for the ultimate first-person sniper experience.


    Voi ce parere aveti despre acest joc, va tenteaza sa il cumparati sau nu?
    Mie mi-au placut primele jocuri din serie, singura problema in ele fiind AI-ul prost.
    Sa speram ca experienta lui Steve Hart cu seria Sniper Elite va da roade si vom vedea un joc bun din toate punctele de vedere.
    Attached Images Attached Images sgw3.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Neah, eu sunt fan Sniper Elite, dar daca zici ca nenea ala ii ajuta poate iese ceva mai ok

  3. #3 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Și eu sunt fan tot la Sniper Elite, sper să fie mai bun GW3. 1 a fost jalnic, 2 a fost semi-decent. Dar comparativ SE e la ani lumina față de ei.

  4. #4 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Primul SE Ghost Warrior a fost praf. Nu conceptual ci functional. Al doilea a fost ceva mai reusit. Totusi, au avut un motor grafic foarte bun optimizat extrem de prost (pe console, cel putin), AI-ul deficitar si o sumedenie de elemente folosite pentru a complica inutil componenta de sniping. Nu mai discutam de vizorul termic a carui imagine era obturata de... frunze.

    Pana la urma, in ciuda acestor neajunsuri, SE GW2 n-a fost rau din cauza defectelor, ci din cauza faptului ca oricare alt FPS care are pe undeva vreun nivel de stealth/ sniping reusea sa faca lucruri mai bune decat reusea acesta intr-un joc intreg. Sper sa inteleaga ca reusita nu consta exclusiv in partea tehnica ci si in design-ul de nivel, scripting, context etc.

  5. #5 SP
    Member Joystick's Avatar
    Daca ar combina sniper ghost warrior(stealth) cu sniper elite (kill cam) ar iesi cel mai tare joc posibil, sniper elite nu are elemente stealth (rareori) iar ghost warrior nu este asa satisfacator cand omori pe cineva ... ambele jocuri pierd cate ceva pe drum , am incercat in sniper elite sa fac misiunile pe furis cat de mult am putut -insa acelasi rezultat ori te forteaza jocul sa tragi ca sa fii descoperit ori nu ai sound cover si te descopera ... ghost warrior te lasa sa joci stealth full mission dar nu ai nici o satisfactie la sfarsitul misiuni, iar acel headshot care il faci, este la fel ca acum 5 min indiferent de distanta ....iar categoria multiplayer - nu vorbim de multiplayer, nu are rost ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Sniper Ghost Warrior 2 By sam in forum Console Club
    Replies: 11 Last Post: 13-05-2013, 08:40
  2. Sniper: Ghost Warrior 2 amanat, din nou By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 06-07-2012, 16:19
  3. Sniper: Ghost Warrior Videos By Nash in forum Videos
    Replies: 10 Last Post: 28-06-2011, 00:55
  4. Sniper: Ghost Warrior By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 46 Last Post: 04-10-2010, 14:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts