Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: PlayStation Now vine in 2015 si la concurenta

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    PlayStation Now vine in 2015 si la concurenta

    Well, se pare ca nu le e frica celor de la Sony in a imparti "frateste" serviciul de game streaming PlayStation Now si cu alte companii rivale. Astazi am aflat ca incepand din 2015 Samsung va primi acceptul de a folosi PlayStation Now pe Smart TV-urile sale. Astfel veti putea sa va jucati direct pe TV fara a mai detine o consola (insa va trebui sa detineti cel putin un controller DualShock 4 de la Sony). Nu ni s-a comunicat daca lista disponibila via Samsung va fi identica cu cea oficiala (in comunicat se vorbeste de cel putin 200 de jocuri de PS3), insa vom afla mai multe detalii la CES 2015 (Consumer Electronics Show) ce va avea loc in perioada 6 - 9 Ianuarie.

    Personal nu sunt un mare fan al lui PlayStation Now, dar imi place ideea de a face "sharing" de servicii si cu alte companii (mai ales in cazul Samsung, care nu detine nicio consola de jocuri). Acum, daca ar merge si PSN-ul, ce bine ar fi...
    Attached Images Attached Images playstation-now-devices.jpg

  2. #2 SP
    Member Joystick's Avatar
    Au spus ca vor reduce investitiile in telefoane si televizoare si ca se vor axa pe ps4 pentru a avea profit ... Insa sunt uimit cum reusesc sa isi mareasca numarul de ps3-uri si ps vita cu o singura aplicatie ce inchiriaza jocuri , este genial au profit maxim si nu investesc nimic . Insa sper din suflet ca in ianuarie 2015 la CES ,sa vina cu news despre marirea infrastructurii PSN-ului si sa fie imbunatatite serverele , sa numai aud de cel DDoS attack in fiecare luna ca m-au spart .

  3. #3 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Subscriu si eu la ce a spus Joystick, primul pas ar fi reinvestirea in PSN, securitate mai buna, etc.

  4. #4 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Pai daca sa demonstrat ca nici serverele nasa nu sunt sigure in fata atacurilor unor "copii frustrati" atunci ce pretentii sa mai avem la sony

  5. #5 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Pai daca sa demonstrat ca nici serverele nasa nu sunt sigure in fata atacurilor unor "copii frustrati" atunci ce pretentii sa mai avem la sony
    Pai, avem pretentii.E normal sa nu ne asteptam sa fie serverele back on la 10 minute dupa ce au fost doborate,dar cat timp a trecut de cand sunt down? La PS3 mai aveau o scuza, pentru ca nu se percepea un memebership pentru a putea juca online, pe cand la PS4, la 260 de lei(sau cat costa) un an de PS MINUS, pardon, PLUS , ar trebui sa ofere servicii ceva mai calitative. Si Xbox Live a fost down, dar o zi, sau cat a fost. Pe 360 in ziua de Craciun mi s-a deconectat de la LIVE pe la ora 17, cand ma bucuram de zapada din GTA Online, dar a doua zi m-am putut juca.
    Se speculeaza ca Lizard Squad a doborat serverele atat la Microsoft, cat si la Sony, dar nu este nimic sigur.Cert este ca e vorba de acelasi tip de atac(suprasolicitarea serverelor), care nu poate fi oprit de niciun fel de firewall sau software. Singurul lucru posibil spre a o combate este sanctionarea vinovatului, realizata de catre politie (sau care institutie se ocupa cu sanctionarea atacurilor cibernetice).
    Dupa cum au spus si alti colegi forumisti, cei de la PlayStation ,,Notwork" au avut si ei zile libere. I-am iertat o zi, doua, dar totusi... se apropie anul nou.Incepe sa imi para rau ca am trecut la PS4 si nu la One de la 360, numai din privinta calitatii serviciului PSN, in sensul ca nu reusesc sa il reporneasca rapid in urma unui atac cibernetic. Cred ca sunt in asentimentul multora, care au avut timp liber sa joace cu prietenii, acum(sau poate doar in perioada sarbatorilor de iarna), si au ramas dezamagiti.
    Xbox 'Hacker' Reveals Why He Attacked Consoles

    Si iata cum isi protejeaza Sony serverele:
    Attached Images Attached Images desc-rcare-2-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. PlayStation Now By mentorica in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 138 Last Post: 06-12-2021, 19:56
  2. Faceti cunostinta cu PlayStation Now By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 22 Last Post: 24-12-2014, 12:31
  3. APB Reloaded vine pe Xbox One si PS4 in 2015 By djleo666 in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 11-09-2014, 10:15
  4. Replies: 30 Last Post: 27-06-2014, 21:33
  5. Replies: 0 Last Post: 18-10-2012, 07:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts