Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Vanzarile PlayStation 4 au depasit 18,5 milioane de unitati la nivel global

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Vanzarile PlayStation 4 au depasit 18,5 milioane de unitati la nivel global

    Well, asa cum era de asteptat la intrarea intr-un an nou, de la Sony am primit un comunicat oficial prin care suntem anuntati ca vanzarile PlayStation 4 au depasit 18,5 milioane de unitati la nivel global (pe data de 4 Ianuarie 2015). Totodata mai aflam ca in timpul sarbatorilor de iarna s-au vandut 4,1 milioane de console iar numarul de abonati PlayStation Plus a ajuns la 10,9 milioane. Cu toate ca daca ne uitam la cifra legata de next gen (PS4), aceasta pare a fi departe de totalul de 157 milioane de unitati (PS2) sau 84 milioane unitati (PS3), trebuie mentionat faptul ca este totusi platforma PlayStation cu cea mai rapida evolutie in vanzari.

    Aveti mai jos comunicatul oficial. Desigur, in comunicat nu veti gasi nimic legat de perioadele de downtime din ultima vreme :evil: .
    Vanzarile PLAYSTATION®4 (PS4™) au depasit 18,5 milioane de unitati la nivel global

    Bucuresti, 6 ianuarie 2015 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a anuntat ca pe 4 ianuarie 2015 vanzarile totale de console PlayStation®4 (PS4™) au depasit 18,5 milioane de unitati*1 la nivel global. In perioada sarbatorilor de iarna *2 vanzarile au depasit 4,1 milioane de unitati la nivel global, PS4 devenind platforma cu cea mai rapida evolutie dintre toate consolele PlayStation® de pana acum.

    In plus, pana pe 2 ianuarie 2015, peste 10,9 milioane de utilizatori au profitat de avantajele abonamentului PlayStation®Plus (PS Plus). Abonatii au parte de mai multe beneficii precum „Instant Game Collection”, care permite utilizatorilor sa se bucure de cele mai populare jocuri dezvoltate de terti, respectiv de SCE Worldwide Studios, fara costuri suplimentare si fara limitare de timp. Utilizatorii de PS4 au parte si de multiplayer online prin intermediul abonamentului PS Plus.

    „Suntem incantati sa vedem un numar atat de mare de utilizatori care au preferat consola PS4 si pe timpul sarbatorior de iarna”, a declarat Andrew House, presedinte si Group CEO al Sony Computer Entertainment Inc. „Vom continua sa livram noi servicii si continut pe PS4, pastrandu-l cea mai buna platforma pentru jocuri.”

    Cu un suport neintrerupt din parta utilizatorilor si a partenerilor din intreaga lume, vanzarile de software PS4 continua tendinta ascendenta, pana pe 4 ianuarie 2015 fiind vandute peste 81,8 milioane de copii prin retelele retail si prin PlayStation®Store. Dintre acestea, 17,8 milioane au fost vandute in timpul sarbatorilor de iarna.

    Portofoliul de jocuri disponibile pe PS4 va continua sa se extinda cu titluri precum STREET FIGHTER™ V (CAPCOM CO., LTD), Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Bloodborne (SCE Worldwide Studios), The Order: 1886 (SCE WWS), The Tomorrow Children (SCE WWS), Uncharted 4: A Thief's End (SCE WWS), Until Dawn (SCE WWS). Comunitatea de dezvoltatori independenti va continua de asemenea sa livreze experiente inovatoare pentru PS4 sub forma unor jocuri ca The Vanishing of Ethan Carter (The Astronauts), The Witness (Jonathan Blow) si No Man's Sky (Hello Games).

    SCE va continua sa extinda universul PS4 pentru a livra experiente posibile doar pe PlayStation.
    Consola PS4 este disponibila in curent in 123 de tari si regiuni la nivel global.
    Attached Images Attached Images playstation_4.jpg

  2. #2 SP
    Banned Templier's Avatar
    vanzarile de PS4 sunt foarte bune. in primul an de PS3 s-au vandut doar 3,68 milioane de bucati.

  3. #3 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ce le pasa... servarele sa nu cada..

  4. #4 SP
    Member Joystick's Avatar
    Deci concluzia care este ? ... pai nu Lizard Squad a atacat PSN-ul , pur si simplu 4,1 milioane de useri noi au dat SIGN IN si serverele au murit... Oricum este ok , pentru un an ... Multi vor incerca sa faca sacrificiul anul acesta sa cumpere consola pentru lansarea lui Uncharted 4.

  5. #5 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    E cale lunga sa egaleze PS2-ul ca vanzari... Dar de abea s-a nascut PS4-ul... Exista sansa sa il ajunga pe bunicul sau...

  6. #6 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    E posibil sa nu ajunga la vanzarile lui PS2 si din faptul ca in ziua de azi multi au PC-uri de gaming in loc de console si nu se incumeta sa-si cumpere un PS4 sau XBOX One.

  7. #7 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    si mai si costa jocurile... spre deosebire de pc.

    sa isi faca sony plinul, dupa care scapa din greseala pe net programelul care trebuie, se modeaza... si explodeaza vanzarile.

  8. #8 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Pai producatorii de jocuri ce zic dupa aceea? Bai Sony ai dat programelul pe net si noi nu mai vindem joace.

  9. #9 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    E posibil sa nu ajunga la vanzarile lui PS2 si din faptul ca in ziua de azi multi au PC-uri de gaming in loc de console si nu se incumeta sa-si cumpere un PS4 sau XBOX One.
    si eu am avut calculator si am preferat sa imi iau consola, nu cred ca e valid argumentul. un calculator de gaming costa mult mai mult decat o consola si nu te tine 5-7-10 ani cat te tine o consola dpdv al specificatiilor

  10. #10 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Daca ai sa intri pe forumul vecin, ai sa vezi cat de multi simpatizanti ai PC-urilor sunt in detrimental consolelor. Prefera sa bage de 2 ori mai mult in PC-uri decat in console si sa aiba super rezolutie la jocuri. Sunt unii care numara pixelii pe ecran si-si masoara frame rate-ul.

  11. #11 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    in ziua de azi multi au PC-uri de gaming in loc de console si nu se incumeta sa-si cumpere un PS4 sau XBOX One.


    ---------- Post added 08-01-2015 at 12:28 ----------

    vreau sa va mai spun ceva,fie ca este x,fie ca este ps sau fie wii,toate 3 se numesc console si fie ca ne place sa nu ne place(mie personal imi place si imi doresc sa-si ia consola cat mai multa lume),consolele usor dar sigur castiga teren in fata batranului pc.

    este adevarat,nu castiga teren prin performanta(dar daca stai sa te gandesti putin castiga si prin asta prin raportul calitate pret),dar castiga prin ce-ti ofera,prin serviciul respectiv care pe unele merge mai bine pe unele mai are mici scapari,dar este un seriviu de calitate,prin faptul ca in mai putin de 30 de sec,am pornit un party cu x prieteni si deja suntem in joc in mp,prin faptul ca parca stau mai bine in fotoliu decat pe scaun la birou,prin faptul ca parca este facuta ptr jocuri la cum se controleaza personajele in jocuri sau cum se misca camera in jocuri....etc....

    inca un argument contra celor pasionati de pc este ca noi toti consolistii de aici avem si pc si ne-am jucat si pe pc,noi am fost acolo unde sunt ei acum,dar ei inca nu au fost unde suntem noi acum. cand or sa fie si ei aici,cand or sa detina ambele varinate si in final iese pc-ul invingator doar ptr ca are rezolutia mai mare,atunci o sa mai discutam. dar pana atunci eu cred ca acest "razboi" de "pisi" vs. "conserve" ar trebui declarat inchis,ptr ca din punctul meu de vedere cineva (sa nu dam nume a castigat detasat

  12. #12 SP
    Member broco's Avatar
    cred ca vanzarile erau si mai mari daca tineti minte anul trecut cand o fost out of stock, cum ii si acum de fapt.

  13. #13 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Majoritatea baga bani gramada in PC-uri racheta si 0 lei in jocuri. E usor sa spui ca PC-ul e mai rentabil cand iti "cumperi" jocuri cu uTorrent.

  14. #14 SP
    Junior Member dacblood's Avatar
    Daca ar fi avut suport pt mouse si tastatura aveam deja o noua consola.
    Din pacate nu toate genurile de jocuri se pot juca cu un controller.
    Personal sunt fan Starcraft2 si un astfel de joc nu-l poti juca fara mouse si tastaura.
    Nu am inteles niciodata de ce nu baga suport pt mouse si tastatura....dar poate sunt eu incuiat

  15. #15 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    In schimb toate jocurile se pot juca cu un controller... De la FPS, RPG, Racing pana la Strategie (gen R.U.S.E, Red Alert...)

  16. #16 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    dupa ce am bagat numai pc gaming vreo 17 ani de zile... de vreo 4 am trecut si pe console... si m-au cam acaparat ireversibil

    asta in conditiile in care am bagat zeci de mii de ron in pc

    care a fost primul lucru dupa ce mi-am luat prima consola, un ps3? sa iau si un fragfx, "emulatorul" de mouse.
    concluzia? a ramas intr-un sertar plin de praf!
    totul tine numai de obisnuinta, iar acum mi se pare ceva natural sa joci un fps cu controlerul.

    recunosc totusi... pc-ul mi-a ramas pentru rts-uri si simulatoarele adevarate, gen iracing + fanatec wheel

  17. #17 SP
    Member nickstr's Avatar
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    si eu am avut calculator si am preferat sa imi iau consola, nu cred ca e valid argumentul. un calculator de gaming costa mult mai mult decat o consola si nu te tine 5-7-10 ani cat te tine o consola dpdv al specificatiilor
    Total de acord. Plus poti sa stai tolanit pe canapea sau in pat fara probleme

  18. #18 SP
    Junior Member bicepsul's Avatar
    @Dacblood ps4 are suport nativ de mouse si tastatura pe usb. Chiar intrasem in trial la FF A realm reborn si primul screen prompt a fost daca joc cu mouse+tastatura sau cu controller ca sa imi modifice HUD-ul in functie de ce foloseam.

  19. #19 SP
    Junior Member rem_spleep's Avatar
    Xbox One Is Making A Big Comeback - Business Insider

    I-au depasit Xbox pe sfarsitul de an.

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ati vazut ce bine face concurenta la sanatatea unei companii? Sa nu mai vorbim ca fiin dpe locul 2, parca tragi mai tare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 03-05-2015, 01:16
  2. Replies: 4 Last Post: 18-04-2014, 00:09
  3. Replies: 12 Last Post: 11-11-2013, 15:14
  4. Replies: 3 Last Post: 15-02-2011, 20:59
  5. Vanzarile Kinect-ului au depasit 4 milioane! By Anderul in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 19-12-2010, 18:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts