Incearca iOS 8 pe un iphone 4s, ca sa nu mai zic ca nu ai toate functiile iOS-ului pe toate generatiile mai vechi. Apple odata la 2 ani te obliga sa-ti schimbi telefonul daca vrei sa ti se miste telefonul ok si sa ai toate brizbrizurile de la camera si ce mai aduce noul iOS. Cat despre OS X pe desktopuri, laptopuri, minipcuri stateau un pic mai bine dar acum trec la aceeasi strategie si acolo, cu toate componentele lipite pe placa de baza si ce configuratie iei la inceput cu aia mori. Cum mi-am luat eu teapa cu primul Macbook Air care la 3 ani era cam useless.
Spre deosebire de Apple la Samsung sau LG ai obtiunea de cyanogen daca ultimul software nu te tine, detin S4 si S5 dupa ani de iPhone si recunosc touchwiz are problemele lui dar nu incat sa nu-l mai folosesc cum am decis cu telefoanele de la Apple.
Pai sunt destule console vandute, sigur sunt si stocuri de console noi, sa nu mai vorbim despre piata sh care este plina.
Daca PS2 nu se mai fabrica, asta nu inseamna ca nu gasesti unul la vanzare sa te pti bucura de vasta librarie cu jocuri. Te poti bucura de orice librarie a oricarei console produse vreodata, si asta datorita pietei sh. Banuiesc ca producatorii au pierderi si din aceasta cauza. O consola poate avea mai multi proprietari chiar in timp ce aceasta inca este in productie. Aici castiga utilizatorul si pierde producatorul.
Baieti, e simplu .. ei fac asta pt bani. Pur si simplu scot ps3 dupa piata.. si singurul lucru iti mai ramne Playstation Now .. nu ati vazut cat de scump este un abonament pe luna?
eu unul nu imi fac probleme cu chestia asta. ps3 e pe piata din 2006, cu siguranta o sa il mai produca un an sau doi ceea ce e ok ca se incadrea in 10 years life cycle.pe stoc cu siguranta mai au chipuri si daca vrei console PS3 o sa mai gasiti si poate se mai si ieftinesc. s-ar putea sa imi mai iau si eu o consola sa o pastrez in cutie cand o sa ajunga pe la 400 lei. e normal dpdv financiar sa isi taie din cheltuieli si sa se axeze pe PS4. welcome to the new nostalgia era!
Anul este cred ca e anul in care Sony ingroapa PS3-ul.
Este e o consola buna cu o librarie considerabil de mare de jocuri, insa pentru 2015 nu se anunta jocuri noi pentru aceasta platforma.
Bineinteles ca o sa apara FIFA 16, PES 16, noul Call of Duty si Battlefield Hardline, insa altceva nimic, poate cu o mentiune pt. Mortal Kombat X.
Crema merge in proportie de 90 la suta pe PS4 si Xbox One.
In 2014, am fost norocosi ca am primit Alien Isolation, The Evil Within, Wolfenstein, Destiny, Far Cry 4, Assassin's Creed Rogue, Little Big Planet 3 si altele pt PS3, insa in 2015 nu o sa mai avem parte de asa ceva.
Am vazut chestia asta. Si mai trist e faptul ca nu se mai lucreaza la optimizare.
am jucat demoul la life is strange, care se misca bine, dar grafic arata sters din cauza lipsei de detalii si a culorilor.
Cred ca ce o sa mai vedem o sa fie jocuri episodice si indie-uri.
Eu zic ca ar trebui sa ingroape PS3. E suficient frate 9 ani, hai sa zicem 10. Deja The Last of Us a chinuit la greu PS3, GTA V cam la fel... Eu sunt unul dintre cei care au intrat mai tarziu in lumea consolelor asa ca inca un an sau doi mai stau cu PS3 si mai joc din jocurile vechi pe care le gasesc la 20-30 de lei, numa' bine apare PS4 slim![]()
Bookmarks