Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: Xbox One va primi un boost de 15% la eSRAM

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ca sa fiu rautacios, probabil cei 15% vor insemna ca va putea rula Battlefield Hardline in 720p (dupa cum umbla un zvon)... Dar, vorba lui OEE, cine suntem noi sa ne legam de grafica? Gameplay-ul conteaza... pentru restul, asteptam next-gen.

Serios acum... da, orice boost la eSRAM ajuta foarte mult, pentru ca pe-acolo trece toata informatia pentru CPU/GPU. Si daca Xbox One-ul are dezavantajul unui DDR3 fata de PS4 cu DDR4, eSRAM-ul acela este mai rapid decat ambele. Pacat ca e mic...

2. #22 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ca sa fiu rautacios, probabil cei 15% vor insemna ca va putea rula Battlefield Hardline in 720p (dupa cum umbla un zvon)... Dar, vorba lui OEE, cine suntem noi sa ne legam de grafica? Gameplay-ul conteaza... pentru restul, asteptam next-gen.

Serios acum... da, orice boost la eSRAM ajuta foarte mult, pentru ca pe-acolo trece toata informatia pentru CPU/GPU. Si daca Xbox One-ul are dezavantajul unui DDR3 fata de PS4 cu DDR4, eSRAM-ul acela este mai rapid decat ambele. Pacat ca e mic...
    Battlefield Hardline will run at 720p on Xbox One, 900p on the PS4
    Nici PS4 nu e fullHD

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am ajuns oare sa ne bucuram ca si dincolo merge prost?

4. #24 SP
    Am ajuns oare sa ne bucuram ca si dincolo merge prost?
    Nu, asta niciodata! Dar e de observat ca Battlefield Hardline este ori prost optimizat si ajunge la rezolutii HD pe ambele console, ori atat poate hardware-ul actual la fel cum s-a intamplat la lansarea primului Crysis. Nu ne bucuram ca cealalti o duc la fel de rau, ci comparam rezolutia la care abia reusea sa ajunga PS4 cu un hardware putin mai bun.

5. #25 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Hardware-ul este suficient de bun pe ambele comsole, developerii nu sunt capabili sa optimizeze un joc ori daca sunt capabili au deadline-uri prea mici si sunt presati de publisheri.

6. #26 SP
    Si pe deasupra dupa Battlefield 4 speram de la EA sa isi fi invatat din greselile trecute....partea buna e ca Visceral se reintoarce la Dead Space

7. #27 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Hardware-ul este suficient de bun pe ambele comsole, developerii nu sunt capabili sa optimizeze un joc ori daca sunt capabili au deadline-uri prea mici si sunt presati de publisheri.
    E slab hardware-ul, prietene, crede-ma. Eu personal nu ma pricep, am doar notiuni dar ii stiu pe aia de se pricep.
    E slab pt 1080p, si daca mai vrei si ceva filtre, ahaaa. S-au mai purtat discutiile astea si concluzia era cam unanima, daca nu erau slabut dotate hardware nu costau 1800 la lansare. Ele trebuie sa se si vanda, altfel... E totusi o afacere pt Sony.

Pe de alta parte vreau sa zic ce sentiment am avut cand am jucat primul joc pe PS4 (beta Destiny). Am crezut ca am avut o revelatie si am intrat in Nirvana.
    Din momentul ala nu am mai lasat controllerul jos din mana pana nu am devorat vreo 4 jocuri cu nesat. Asa, unul dupa altul.
    Daca toate jocurile multiplatform vor fi pe la nivelul grafic a lui Destiny o sa ma doara in cot ce rezolutie au.

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    E slab hardware-ul, prietene, crede-ma. Eu personal nu ma pricep, am doar notiuni dar ii stiu pe aia de se pricep.
    E slab pt 1080p, si daca mai vrei si ceva filtre, ahaaa. S-au mai purtat discutiile astea si concluzia era cam unanima, daca nu erau slabut dotate hardware nu costau 1800 la lansare. Ele trebuie sa se si vanda, altfel... E totusi o afacere pt Sony.

Pe de alta parte vreau sa zic ce sentiment am avut cand am jucat primul joc pe PS4 (beta Destiny). Am crezut ca am avut o revelatie si am intrat in Nirvana.
    Din momentul ala nu am mai lasat controllerul jos din mana pana nu am devorat vreo 4 jocuri cu nesat. Asa, unul dupa altul.
    Daca toate jocurile multiplatform vor fi pe la nivelul grafic a lui Destiny o sa ma doara in cot ce rezolutie au.
    Si mie imi place mult cum se vede Destiny, imi aduce aminte de MAss Effect. Intradevar, ca hardware ambele console (si Nintendo WiiU) sunt slabe fata de un PC, dar daca luam in calcul cum se vedeau Bioshock Infinite si Tomb Raider pe X360 / PS3 care aveau un hardware foarte invechit de pe vremea lui GeForce 5200 din 2004 atunci realizam cam de ce ar fi in stare APU-ul AMD din 2013.

9. #29 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Intradevar, ca hardware ambele console (si Nintendo WiiU) sunt slabe fata de un PC
    *Fata de un pc mai scump.

10. #30 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by monky View Post
    ca sa fiu rautacios, probabil cei 15% vor insemna ca va putea rula battlefield hardline in 720p (dupa cum umbla un zvon)... Dar, vorba lui oee, cine suntem noi sa ne legam de grafica? Gameplay-ul conteaza... Pentru restul, asteptam next-gen.

Serios acum... Da, orice boost la esram ajuta foarte mult, pentru ca pe-acolo trece toata informatia pentru cpu/gpu. Si daca xbox one-ul are dezavantajul unui ddr3 fata de ps4 cu gddr5 (unified) + 256 ddr3 (background tasks) , esram-ul acela este mai rapid decat ambele. Pacat ca e mic...
    fixed.

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mayhem: merci, dar puteai sa spui cu cuvintele tale, nu sa le modifici pe-ale mele

cryyo: exact asta vroiam si eu sa spun. In momentul in care sunt titluri care merg si arata senzational in 1080p, atat pe Xbox One cat si pe PS4 (si chiar si pe WiiU), a veni si a spune "sorry, nu poate consola decat 720p" e complet aiurea. De fapt ar trebui sa vina sa spuna: "sorry, noi nu putem face engine-ul decat in 720p". Deh, optimizarea e grea...

12. #32 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Mayhem: merci, YOU'RE THE MAN

cryyo: exact asta vroiam si eu sa spun. In momentul in care sunt titluri care merg si arata senzational in 1080p, atat pe Xbox One cat si pe PS4 (si chiar si pe WiiU), a veni si a spune "sorry, nu poate consola decat 720p" e complet aiurea. De fapt ar trebui sa vina sa spuna: "sorry, noi nu putem face engine-ul decat in 720p". Deh, optimizarea e grea...
    Fixed

Acuma lasand gluma la o parte, 15% inseamna mult in materie de flexibilitate in programarea jocurilor, o traducere directa in ce va sesiza utilizatorul e pura speculatie din partea mea. Vedem si cu DX12 exact incotro se indreapta progresele de acest tip, personal consider ca cea mai importanta este experienta de joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2