Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Devil May Cry 4 Special Edition - vara asta Dante se intoarce pe PS4!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Devil May Cry 4 Special Edition - vara asta Dante se intoarce pe PS4!

  Cu siguranta vor fi cativa dintre voi care vor spune "Pai, nu ati mai spus odata ca se remasterizeaza Devil May Cry"? Not so fast! Acolo vorbeam de Devil May Cry (DmC) Ultimate Edition (adicatalea DmC Remastered for PS4), pe cand aici vorbim de originalul Dante, din jocul lansat in 2008 pe PS3 si Xbox 360. Da, tot un remaster va fi, insa de data aceasta Capcom promite ca pe langa rezolutie mai buna si higher fps sa avem parte si de noi moduri de joc si cea mai mare selectie de playable characters din orice joc Devil May Cry. Ever!

  Unul dintre caracterele pe care le putem alege va fi (ati ghicit) Vergil, pe care nu l-ati mai vazut de prin Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition (damn, that's a long title). Avem si noi mecanici de joc precum "Concentration" (care merge cu iaijutsu-ul lui Vergil), "Grim Trick" (teleport cu ajutorul la Sword Illusions)... mecanici care promit ca jocul se va schimba complet fata de ceea ce am trait cu Dante sau Nero.

  Deasemenea veti putea juca in rolul lui Lady si Trish. Lady suna interesant, pentru ca se va baza pe firearms (deci sper sa fie un fel de Bayonetta).

  "Legendary Dark Knight Mode" va fi si el disponibil - in acest mod va trebui sa bateti hoarde intregi de inamici. Totodata vom avea o multime de extra costume (care acum vor fi afisate si in cutscenes - deci nu mai avem totul pre-rendered) si alte bonusuri pe care cei de la Capcom le tin inca ascunse.

  Jocul se va lansa in aceasta vara, din cate stiu exclusiv PlayStation 4. Nu stiu despre voi... eu am amanat achizitia lui DmC (nu prea m-a convins), insa la Devil May Cry 4 Special Edition nu cred ca voi rezista. Mai jos aveti si un trailer, iar imagini din joc voi urca pe threadul dedicat. Have a nice day!

  Attached Images Attached Images devil_may_cry_4_special_edition.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar
  I don't care.

 3. #3 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Eu unul abia astept mai ales dupa ce am vazut trailer-ul japonez:  Day one purchase, se pare ca o sa am ce sa joc in concediu XD, in plus poate in sfarsit o sa putem afla care este relatia dintre Vergil si Nero, deoarece am auzit cateva variante destul de interesante .

  PS: sper sa avem ambele variante audio, as prefera sa-l joc cu vocile japoneze.

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by poiuyt View Post
  I don't care.
  Sorry, nu e joc cu pac-pac

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Devil May Cry 4 Special Edition By MonkY in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 4 Last Post: 26-03-2015, 11:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts