Dupa ce in cadrul expozitiei Star Wars Celebration (care se tine in Anaheim, CA in perioada 16-19 Aprilie 2015) am avut primul anunt referitor la noul film din seria Star Wars (Star Wars: The Force Awakens), fanii seriei si in special gamerii au asteptat cu sufletul la gura prezentarea oficiala a mult asteptatului Star Wars Battlefront. Acesta va avea in spate echipa DICE Stockholm (aka Electronic Arts Digital Illusions Creative Entertainment - sau pe scurt EA DICE) si se prezinta al naibii de bine in trailerul lansat oficial acum cateva secunde. Va las in compania sa si astept comentariile voastre, pentru ca eu am nevoie de un pic timp sa-mi revin. Jocul va fi disponibil in 17 Noiembrie 2015 pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.
Mai jos aveti si trailerul din Star Wars: The Force Awakens, film ce va rula pe ecrane incepand cu 18 Decembrie 2015. Acesta va fi practic Episode VII din Star Wars Saga si va avea ca regizor pe celebrul J.J. Abrams. Sa speram ca odata cu preluarea Lucasfilm de catre Disney nu se va pierde din feeling-ul seriei.
Pentru mai multe detalii, ne vedem pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f60...s-battlefront/.
Bookmarks