Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Metal Gear Solid: Rising va avea un engine imbunatatit

1. #21 SP
    Member mastakilla's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    singura mea nelamurire: cum o sa fi story-ul? pentru ca cei care au avut doar xbox sau pc, nu cred ca au urmarit povestea MGS1-4 (nu aveau de ce). like who is Raiden? why is he modified? mie unul mi-ar placea sa urmareasca firul de dupa Manhattan Incident (MGS2), dar cred ca va fi confusing pentru cei care nu au jucat MG. pe de o alta parte e destul de confusing si pt cineva care a jucat pana acum so... let me see the story not the digital format!
    all platforms deserve a great MGS game! din cauza asta fac un nou engine
    culmea ,chiar am in fata un disc pe care scrie MGS si este de xbox, story-ul nu l-am urmarit din cauza ca nu am rezistat sa joc jocul in totalitate care dupa parerea mea este slabut

2. #22 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    sincer, pina si eu m-am saturat de comparatia blu-ray - dvd dl, iar daca multiplayerul seamana cu cel din MGS4 atunci mai bine ne lipsim.

Eu nu m-am plcitisit de replica aia . Ma amuza sa vad cand lumea incepe sa faca tot felul de comparatii pripite. Imi place sa-i vad certandu-se, cu replici de genul "A mea e mai mare decat a ta".
    Sincer, daca n-ar mai fii acesti indivizi, eu de cine as mai rade? lol

3. #23 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    de ce nu le puneti pe masa si vedeti care are mai multe..... butoane pe gamepad
    oricum nimic nu se compara cu gameboy THE ORIGINAL ROCKS
    taticul lor

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

si DA m-am trezit sa ma bag si eu in vorba

4. #24 SP
    Junior Member aevis's Avatar
    Chestia cu MGS 4 n-ar fi incaput pe nici un alt mediu de stocare , cu exceptia blu-ray-ului , este exact ca replica de la Ubisoft in legatura cu splinter cell conviction ( ps3-ul nu are destul processing power ca sa poata suporta ai-ul uber complex din splinter cell ) , cu alte cuvinte , o dovada crunta de fanboy-ism. La momentul respectiv trebuiau sa laude consola , ca daca va aduceti aminte ps3-ul nu prea avea nimic atat de impresionant/epic pana cand sa apara mgs 4.

Nu cred ca or sa se faca compromisuri cu nici una din variante , si poate singura diferenta pe 360 ar fi loading times din cauza citirii permanente a discului.

5. #25 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by aevis View Post
    Nu cred ca or sa se faca compromisuri cu nici una din variante , si poate singura diferenta pe 360 ar fi loading times din cauza citirii permanente a discului.
    Ipoteza asta ar fi fost valabila acum un an, cand nu era prezent NXE si ale sale install-uri. Toate miscarile si toate declaratiile diversilor "oficiali" sunt menite sa aduca publicitate, chit ca lauda sau iau in deradere o platforma sau alta, sunt toate manevre de marketing, de imagine.

6. #26 SP
    Junior Member aevis's Avatar
    Nu am 360 si nu stiu foarte multe despre el asa ca probabil ca ai dreptate.

In schimb chestia cu blu-ray-ul ramane , si poate ca nu ar trebui sa ne intrebam cat a platit Microsoft pentru a intra si el in circuitul MGS , ci cat a platit Sony pentru exclusivitate la MGS 4.

7. #27 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Bine, daca noi ne certam ii una dar pt developeri si produceri o sa fie alta si inca una reala. Acuma va intreb si nu la caterinca, nu comparatii ca nu ma intereseaza: ce o sa faca cu varianta de XBOX360? Dar fara misto ca tehnologic vorbind nu pot sa implementeze asa ceva pe xbox. Nu au spatiu de stocare. Va trebui sa faca Microsoft un upgrade pt xbox ceva de genu scoatem la vanzare drive bluray pt xbox prin usb sa jucati si voi MGS Rising? Ca daca ne uitam vedem frumos si se stie ca MGS4 avea 50 GB. Daca developerii se lauda ca il vor face si mai tare va intreb, in afara de PC si PS3 unde fratilor la Xbox ca nu se poate????

8. #28 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Bine, daca noi ne certam ii una dar pt developeri si produceri o sa fie alta si inca una reala. Acuma va intreb si nu la caterinca, nu comparatii ca nu ma intereseaza: ce o sa faca cu varianta de XBOX360? Dar fara misto ca tehnologic vorbind nu pot sa implementeze asa ceva pe xbox. Nu au spatiu de stocare. Va trebui sa faca Microsoft un upgrade pt xbox ceva de genu scoatem la vanzare drive bluray pt xbox prin usb sa jucati si voi MGS Rising? Ca daca ne uitam vedem frumos si se stie ca MGS4 avea 50 GB. Daca developerii se lauda ca il vor face si mai tare va intreb, in afara de PC si PS3 unde fratilor la Xbox ca nu se poate????
    Mai tare nu inseamna ca o sa aiba 100gb. Se pot face jocuri bune si pe un singur DVD-DL sau 2 DVD-DL

9. #29 SP
    Junior Member altair's Avatar
    Cu MGS 4 au vrut sa faca reclama la bluray-disc in realitate jocul putea fi pus pe 1 dvd-DL :d !!

10. #30 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    cu siguranta au facut reclama. eu zic ca intra si pe un cd. mare dobitoci ca l-au pus pe BD

asta e suportul la PS3. ca el nu are nevoie de bd e alta poveste. dar reclama...NO WAY

11. #31 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by altair View Post
    Cu MGS 4 au vrut sa faca reclama la bluray-disc in realitate jocul putea fi pus pe 1 dvd-DL :d !!
    De unde ai aceasta informatie? pretioasa as putea spune

12. #32 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    De unde ai aceasta informatie? pretioasa as putea spune
    E din staffu' lu' Hideo. De unde credeai ca stie?

13. #33 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    E din staffu' lu' Hideo. De unde credeai ca stie?
    Este CHIAR Hideo... dar

14. #34 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Vai! Voi nu stiati ce v-a zis altair? Ma mir, toata lumea stia lol.

15. #35 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    eu unu am vazut un interviu cu hideo in care se cam plangea,vruia mai mult spatiu si voi ziceti ca mergea p un dvd dl...

16. #36 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cand o sa inteleaga lumea? MGS 4 =/= MGS: Rising

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2