Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Hyundai si Bugatti se alatura proiectului Vision GT

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  Hyundai si Bugatti se alatura proiectului Vision GT

  Fiind pasionati de jocuri video, am fost mereu interesati sa regasim in experienta noastra digitala cat mai multe elemente din viata reala. Jocurile auto au imbunatatit constant circuitele, numarul de masini disponibile, dar si conformitatea fortelor fizice aplicate, lucruri care ne-au adus zambetul pe buze si ne-au convins an de an sa scoatem bani din portofel. Creatorii seriei Gran Turismo au propus prin Vision Gran Turismo, in schimb, o inversare a rolurilor. Acestia au provocat producatorii auto sa isi imagineze cum ar arata un viitor in care masinile reale sunt modelate avand fanii jocului in minte.

  Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Hyundai si Bugatti au ales sa prezinte fiecare cate un concept care sa imbine identitatea proprie cu ADN-ul digital care defineste seria Gran Turismo.

  Prin Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, producatorul coreean isi afirma hotararea de a participa la dezvoltarea unui viitor fara dependenta de combustibili fosili. Forma bolidului este evident inspirata din industria aeronautica, pentru a micsora granita dintre aer si asfalt. Echipa de design de la Bugatti a avut o sarcina putin mai grea, schimband atentia de la conceperea unei masini exclusiviste, la una care sa fie folosita si placuta de milioane de jucatori din lume. Rezultatul foloseste elemente iconice din istoria marcii, dar ofera si cateva indicii despre cum vor evolua modelele lor. Nu stim mai multe despre ce anume se ascunde sub capota, dar gamerii din intreaga lume vor putea testa virtual, in curand, ambele modele.
  Attached Images Attached Images hyundai-n-gran-turismo-05-1.jpg hyundai-vision-gran-tusimo-teaser-002-1.jpg hyundai-vision-gran-tusimo-teaser-001-1.jpg bugatti-vision-gran-turismo-marks-online-debut-comes-celebrate-bugatti-s-lemans-career_3.jpg bugatti-vision-gran-turismo-marks-online-debut-comes-celebrate-bugatti-s-lemans-career_1.jpg bugatti-vision-gran-turismo-marks-online-debut-comes-celebrate-bugatti-s-lemans-career_4.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar
  daca or sa fie doar pe ps3.. pacat.

 3. #3 SP
  Member AndreiRobert6's Avatar
  Nu cred ca si-ar mai bate atat capul daca o sa fie doar le ps3.
  Probabil,cred eu,o sa apara si in urmatorul GrandTurismo.

 4. #4 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Apar si in viata reala, peste cateva zile, la Frankfurt. Grafica HD, 4K, 3D!

  Edit: am atasat mai multe imagini cu Bugatti Vision GT in viata reala..
  Attached Images Attached Images bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_3.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_4.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_6.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_14.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_15.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_16.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_19.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_20.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_22.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_29.jpg bugatti-vision-gran-turismo-isn-t-veyron-successor-we-re-looking-photo-gallery_31.jpg

 5. #5 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Sa nu uitam de micutul Hyundai...
  Attached Images Attached Images 01-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg 02-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg 03-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg 05-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg 07-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg 09-hyundai-n-vision-gran-turismo-concept-1.jpg

 6. #6 SP
  Senior Member poiuyt's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 16-01-2012, 18:17
 2. Replies: 0 Last Post: 01-07-2011, 17:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts