Sper sa nu schimbe radical designul actual. De multe ori m-am trezit cu intrebari "Ce tare arata scula aia. Ce e?"Si mai ales, sper sa testeze la sange, fiabilitatea noului design.
Sper sa nu schimbe radical designul actual. De multe ori m-am trezit cu intrebari "Ce tare arata scula aia. Ce e?"Si mai ales, sper sa testeze la sange, fiabilitatea noului design.
pai nu stiu, e... urat... cred ca au vrut sa-l faca frumos si rotund dar dup-aia s-au gandit ca nu incap toate piesele si au facut partea aia de jos dreptunghiularaE doar parerea mea (am PS3). Pe cand la Xbox 360... ala arata ca un mini desktop asa ca la capitolul imaginatie au cam dat faliment designerii.
In design area ps3-ul arata mai bine. Weekend-ul trecut mi-am luat si 360, asa ca am putut face comparatie indeaproape.
Daca s-ar vota pt design, categoric ps3 ar castiga. Incepand de la forma consolei pana la modul cum se pun discurile in consola. Cand mi se inchide disc tray-ul la Xbox, parca cineva imi tranteste nervos usa la camera. lol Se intampla doar la mine?![]()
Eu nu cred ca e doar 399$ poate 499$,nu ar face Sony o asa efteneala la PS3
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
Faza cu PS3 de 120GB in 2010 e o gluma exista deja de 160GB la 499$ in USA.
La 499$ ar fi fost mult prea scump. Poti lua consola si cele 2 jocuri la 450-470$. Acesta e pretul, atat au costat toate bundle-urile
Hai sa nu incepem un PS3 vs X360. Lui i se pare X360 mai bun la toate capitolele, noua nu. Fiecare cu parerea lui
Bookmarks