Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: DiRT 2 pe PC amanat

1. #21 SP
    Banned tryagain007007's Avatar
    Da, dx11 aduce multe lucruri care pe hartie dau foarte bine si ca atare producatorii au zis ca nu pot sa stea reci la minunile dx11 si e musai sa il implementeze in versiunea de PC pentru ca sa stabileasca o noua oranduire in grafica jocurilor pentru PC si a motoarelor grafice din generatia viitoare. Om vedea acuma cat de bine e binele asta si cum va rula. Ca daca va rula ca Crysis am prefera sa il pastreze pentru ei...

2. #22 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    PC FTW!

3. #23 SP
    Banned tryagain007007's Avatar
    Quote Originally Posted by MateRiaLLo View Post
    PC FTW!
    Asa asa... sa-l amane de tot pe PC. I'm feeling evil
    Nu, doar vroiam sa-l mai amane pana imi iau si eu o placa video cu 32GB RAM, 4 procesoare, 1000W consum iddle, 16 coolere si driver beta build #236 ! Pana atunci, sunt fanboy console (d-ala rau, ma banez singur daca ma gandesc sa instalez vre-un joc pe PC - cu exceptia Diablo 3 si Starcraft 2, of course)
    Quote:
    Originally Posted by GeOKeR
    Sunt curios ce plusuri va aduce DX11 ala la partea vizuala
    Un framerate mai scazut, iesiri la desktop, texturi mai mari (25GB spatiu ocupat pe disk)
    Ca, oricum, discutia despre acest joc (sau despre oricare, for that matter) pe pc este cam irelevanta pe forumul asta, nu?
    Like ... do we give a **** about DX 11, compression, LDR and all the other garbage?
    Ce naiba domne, am ajuns sa ne umectam la specificatiile hardware ale unui joc in loc sa ne gandim ca este ... un joc care ar trebui sa aiba un gameplay bun in primul rand?
    P.S. A nu se intelege gresit, o luasem si eu intr-o perioada pe aratura ca si tphase mai sus. Din fericire, m-am trezit la realitate. Dar e bine ca mai sunt si unii ca el, care dau 20 de milioane pe o placa grafica si joaca piratate... cam asta inseamna gaming pe PC lately. Torrents si placi video...
    Concluzie: nu mai zi asa ceva aici pentru ca o sa ai zile negre..

Am incercat pe cat a fost omeneste posibil sa raman cu maxim de respect si bun simt la toate atacurile de mai sus. Adevarul e ca posturile lor au contribuit la dezvoltarea comunitatii pe cand al meu cu specificatii tehnice a degradat comunitatea. Nu pot sa nu raman cu un gust amar, chiar am incercat in unele posturi sa aduc un aport comunitatii prin explicatii si detalii tehnice. Sigur, posturile in care am facut flame si trolling sunt vina mea si au meritat pedepsite.

Dar vad ca s-a luat pe partea aialalta in care sunt pus la zis ABSOLUT ORICE SPUN. Curios e ca posturi in care am fost trimis la dracu, facut retard si cu pamant sub unghii, mi s-a dorit sa imi rup capu de unitatea de la PC, au fost tratate cu foarte mare blandete. Doar erau pro console si anti pc. Pe forumul acesta bag seama ca esti super ok daca venerezi consolele si urasti PC-ul. Cand e invers, oricat de pregatit tehnic ai fi si orice informatii ai aduce, esti pus la zis in HEAD SHOT.

MonkY, nu-ti mai fie greata de mine si poti bana linistit si IP si clona si tot. Cu asta chiar mi s-a pus pe suflet, cu atacurile astea ale voastre impotriva mea, si justificate si nejustificate. Chiar la gustul amar care il am in gura, nu mai imi doresc sa impartasesc cu comunitatea asta din cunostintele mele tehnice si nici macar sa mai intru aici sa vad o stire.

Va doresc in schimb sa va strangeti banii si sa continuati munca ptr ca tu cu cativa baieti ati depus eforturi mari sa tineti site-ul in picioare si nu poate nimeni sa isi doreasca ca munca voastra sa fie in zadar. Bafta si numai bine. TPhase.

4. #24 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nu cred ca adoratia fata de console ne determina sa refuzam sa mai avem de-a face cu specificatii tehnice, ci greata de upgrade-uri, zeci de drivere (multe beta), tweakuri peste tweakuri pentru acel 0.001 strop de performanta, precum si acele discutii interminabile de benchmarking in care jocul X merge mai bine cu placa Y insa numai cu driverul Z, nu cu cel W iar pe placa 'nu mai am litera' se crashuieste sau mai stiu eu ce. personal sunt pur si simplu sictirit.

5. #25 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    @tphase: post-urile pe care le-ai citat mai sus nu sunt atacuri. Sunt pur si simplu pareri despre DirectX si gaming-ul pe pc, nu despre tine.

Si, nu stiu, zile negre inseamna ca s-a luat vreo masura nedreapta impotriva ta, nu? Ce s-a intamplat, te-a banat cineva pentru ca ai pareri personale (cum se intampla pe taramul celalalt)? Pentru ca fiecare are dreptul sa achieseze sau nu la o opinie, atata timp cat nu il "ataca" pe cel care o emite. Repet, in cazul asta nu vad care au fost atacurile, lumea nu a fost pur si simplu de acord cu o opinie de-a ta; nu a fost nimic personal.

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tphase: pe langa faptul ca nu inteleg cum de postezi avand in vedere ca ai cerut doar sa poti citi forumul (cu o clona, against the rules)... pe langa faptul ca esti cu doua fete (acum vorbesti frumos si in secunda doi iti bagi si iti scoti)... pe langa faptul ca de obicei esti off-topic si cu o singura placa (PC, specificatii tehnice, mambo-jambo interesant doar pe computer-games forums si nu aici)... pe langa toate astea, continui absolut la fel. Stii cum e ? Cand ti se spune odata ca esti beat, mai treci cu vederea. Dar cand ti se spune deja a zecea oara, incepi sa te intrebi daca nu cumva asa este.

N-are nimeni ceva personal cu tine, doar ca esti o persoana care nu poate discuta decat un singur subiect. Si-atat. Iar acel subiect din pacate e off-topic pentru noi. Toti de-aici avem PC-uri, si toti suntem plictisiti si satui de banii bagati in ele. Eu probabil cu banii bagati in PC-uri de-a lungul timpurilor mi-as fi facut o casa frumusica... Culmea culmilor este ca pe threadurile de hardware de la noi aproape ca nu te-am vazut. Cu alte cuvinte, nici macar partea la care stai bine nu conteaza la tine. Conteaza chestia asta numita trolling... tot timpul sa nu care cumva sa spuna vre-un consolist ceva de rau de PC, ca iti dau lacrimile.

Anyway, ca sa nu mai lungim off-topicul, la cerere si conform regulamentului, clonele primesc ban ! Sa fii sanatos. Suntem siguri ca dincolo sunt mai apreciate posturile despre placi video cu x GB RAM. Bafta !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks