Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Call of Duty: Infinite Warfare anuntat

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Call of Duty: Infinite Warfare anuntat

    Cum ne apropiem cu pasi rapizi de luna noiembrie, rezervata deja pentru traditionala lansare a unui nou joc din seria Call of Duty, informatiile oficiale incep sa apara si ele. Ei bine, in Call of Duty: Infinite Warfare vei juca rolul capitanului Reyes, un pilot al "Tier One Special Operations" care intamplator detine si una din ultimele nave spatiale de razboi. Inca din acest punct este clar ca actiunea va parasi Terra pentru cateva scene epice de actiune stil Star Wars. Sau cel putin asa ne promit reprezentantii studioului Infinity Ward.

    Conflictul principal va fi propulsat de efectele epuizarii resurselor naturale ale planetei. Doua factiuni militare se vor lupta pentru a isi impune viziunea asupra colonizarii altor planete, atat pe sol cat si in spatiu. Nava Retribution va servi si ca baza, deschizand posibilitatea unor interactiuni cu membrii echipajului.

    Jocul va fi lansat pe 4 noiembrie pe PC, PS4 si Xbox One, in doua editii: Standard si Legacy. Aceasta din urma contine si o remasterizare HD a unuia dintre cele mai populare titluri ale francizei: Modern Warfare. Pentru prima oara intr-un joc dezvoltat de Infinity Ward isi va face aparitia modul Zombies co-op.
    Attached Images Attached Images callofduty.jpg

  2. #2 SP
    Member colossus's Avatar
    Atata timp cat te poti "razboi" cu oameni (si nu cu roboti /droizi etc.) si sunt urme de natura (cat or fi ele de mici) este in regula. Daca se merge mai departe de atat ...nu stiu ce sa zic.Bineinteles daca va fi cum ai spus tu (adica daca va parasi Pamantul pentru cateva scene e ok ).
    Insa din ce se vede in imaginea de mai sus ,imi e frica de faptul ca 'nava aceea din stanga " ,aduce mai mult cu cele din Gardienii Galaxiei ,si cand ,producator/director/scenarist fiind ,oferi acest deliciu vizual consumatorilor si apoi revii brusc in lumea contemporana ar fi un oarecare dezechilibru.
    Insa eu sunt optimist , ca doar seriile Warfare ,totusi revin mereu la realitate (la un anumit punct).

    Good news !

  3. #3 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    este Infinite Warfare

    Attached Images Attached Images call-duty-infinite-warfare_4-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_3-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_-2-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_-1-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_5-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_6-wm.jpg call-duty-infinite-warfare_captain-reyes-wm.jpg codmw-remastered_crew-expendable_1_wm.jpg codmw-remastered_crew-expendable_2_wm.jpg codmw-remastered_crew-expendable_3_wm.jpg codmw-remastered_war-pig_wm.jpg

  4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Corect, ma scuzati. Am modificat.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ZOMG... CoD in Space!

  6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si in plus, o chestie pe care putina lume a prins-o este ca totul in campanie o sa fie seamless cum zic ei, fara loading screens. esti pe pamant, poc poc, te urci in spaceship, poc poc, intri in warship, te plimbi pe acolo, te duci pe punte, pleci in alta locatie cu warshipu... no loading screen in sight.

  7. #7 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Interesant , dupa ce au ramas in pana de ideei pentru gameplay acuma au ramas in pana de ideei pentru nume Sper totusi ca sp sa fie cel putin lafel de bun ca AW si sunt fericit.

    EDIT : Well , nu a durat mult : https://www.reddit.com/r/gaming/comm...nine_year_old/

  8. #8 SP
    Member Snake's Avatar
    Daca as avea de ales intre noul CoD si noul Battlefield, as merge pe Battlefield fara sa stau pe ganduri!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Call of Duty: Advanced Warfare anuntat By paunstefan in forum Console News
    Replies: 19 Last Post: 12-06-2014, 17:00
  2. Call of Duty Modern Warfare Mobilized anuntat By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 04-08-2009, 11:10
  3. Replies: 13 Last Post: 05-03-2009, 16:16
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2, anuntat By emptysilence in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 09-12-2008, 02:00

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts