Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Imagini Noi din Left 4 Dead

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Imagini Noi din Left 4 Dead

Publisher-ul Electronic Arts a dezvaluit azi un nou set de imagini din zombie shooter-ul Left 4 Dead (Xbox 360/ PC). Aceste noi imagini din jocul dezvoltat de Valve sunt printre cele mai bine screenshot-uri din joc aratate pana acum publicului. Desigur, jocul este cu zombie, deci se desfasoara de-a lungul unor coridoare intunecate sau in niste colturi pustii. Desi aceste nivele sunt grozave, acestea nu dau prea bine in poze. Asftel, azi EA a aratat publicului ca in Left 4 Dead este si lumina, imaginile fiind facute in nivelul Dead Air, unde actiunea are loc in jurul unui aeroport.

Puteti vedea si juca Left 4 Dead incepand de pe 21 Noiembrie, sau puteai sa jucati demo-ul pe 6 Noiembrie daca faceti pre-oder la el, lucru ce mi se pare aberant. Jocul nu se bucurea de un hype prea mare si dupa mai si restrictioneaza demo-ul. Din punctul meu de vedere jocul nu merita cumparat in prima zi, dar asta este o pare strict personala.
    Attached Images Attached Images 15872.jpg 1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 23.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepe sa arate mai bine fata de grafica de PS2 de-am vazut-o pana acum... dar cred ca ar trebui ceva mai multe poligoane pe saracii monstrii

Thx Mika !

3. #3 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nu arata cine stie ce...dar e o poveste old skul like cu zombie..o sa fie fun sa tragi in ce apuci

4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Incepe sa arate mai bine fata de grafica de PS2 de-am vazut-o pana acum... dar cred ca ar trebui ceva mai multe poligoane pe saracii monstrii

Thx Mika !
    Pentru mine e perfecta grafica asa daca gamepay-ul isi face treaba (aka sa nu fie un zombie shooter ordinar).

5. #5 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

Thx Mika !
    Oricum mor imediat Ce trebuie sa fie si detaliati?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.