Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Medal of Honor primeste demo

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Medal of Honor primeste demo

Medal of Honor este una dintre cele mai cunoscute serii de FPSuri cu actiunea plasata in WW2, dar producatorii au decis sa faca un pas important, pas facut si de rivalii Infinity Ward. Urmatorul Medal of Honor va fi plasat in prezent, iar actiunea va avea loc in Afghanistan. Jucatorul va intra in pielea unui Tier 1 Operator. Twitter ne ofera din nou informatii despre un joc. De aceasta data nu vorbim de informatii foarte importante, fiind vorba doar de versiunea demo a a jocului. Da, Medal of Honor va primi un demo singleplayer, doar singleplayer. DICE nu a oferit momentan niciun detaliu despre componenta multiplayer a jocului. Medal of Honor va fi lansat in intervalul Iulie-Septembrie pentru PC, Xbox 360 si PS3.
    Attached Images Attached Images 02674358-photo-medal-honor.jpg

2. #2 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    sper ca multiplayerul sa fie muult mai bun decat cel de la Modern Warfare 2

3. #3 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu zic ca o sa fie mult mai bun decat cod mw2 ,abia astept sa apara

4. #4 SP
    Member cristian77's Avatar
    nu se stie pe cand demo?

5. #5 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    atata vreme cat multiplayerul este facut de cei de la DICE( cei care au facut si multiplayerul din bad company 2)...va dati seama ce experienta va fi in multiplayer...:X

6. #6 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    Lucrezi la el sau postezi ca sa n-adormi?

7. #7 SP
    Member playgame's Avatar
    Ooo... apare si joc cu invadarea Afghanistanului... Cool! Invadam ce zona vrem noi, nu ne intereseaza de parerile altora si distrugeri de vieti. Cat onoare in chestia asta! Scoatem si joc video cu cele intamplate. "Medal of bull****!"

8. #8 SP
    Member klausn's Avatar
    Chiar ieri ma gandeam ca nu vor mai aparea astfel de jocuri...si azi cand vad news,sunt foarte fericit de aceasta veste.
    Cand vor aparea ceva cerinte de sistem,va rog postati,sunt curios,abia astept si demo-ul !

9. #9 SP
    de adormit adormi tu in caz ca esti husen, MW2 este foarte slab mai ales online, nu vorbesc ca sa nu adorm am jocu MW2 si il joc mai rar din cauza ca e praf online dar se gaseste unu ca tine sa vb , eu cred ca ai avut o copilarie zbuciumata

10. #10 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    Nu cred ca asa ceva e posibil

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    asteptam demo si atunci vedem daca e mai bun , eu sper sa fie mai bun

12. #12 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    eu jur ca nu ve inteleg pe unii,modern warfail 2 e cel mai plictisitor joc online (cs stilizat) nici nu se compara 50%cu succesul modern warfare 1(dar multumita reclamei agresive a avut succes monstuos la vanzari si ne-au pacalit si pe noi)
    NU CREZI CA ASA CEVA E POSIBIL?? ia joaca tu battlefield bad company 2 si ai sa vezi ce insemana joc online bun!!! deci cu siguranta modul multiplayer(MoH) il va bate cu ceasu' de la gara pe a ta copilarie modern warfail 2 sau altfel spus iluzia anului!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.