Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Zvon: Medal of Honor merge in Afghanistan

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Zvon: Medal of Honor merge in Afghanistan

Site-ul francez JeuxVideo relateaza faptul ca urmatorul joc din seria Medal of Honor, se va desfasura in zilele noastre, si actiunea va avea loc in Afghanistan. Jocul va purta numele de Medal of Honor: Operation Anaconda, numele referindu-se la o operatiune a armatei Statelor Unite cu acelasi nume. In cadrul acestei misiuni, americanii s-au unit cu fortele afgane intr-o incercare de a lichida miscarile al-Qaeda si cele Talibane situate in Shahi-Kot Valley si in Arma Mountains din Afghanistan. (Operation Anaconda)

Se pare ca jocul va include atat indatoriri de sniper cat si de om in prima linie, precum si comanda unor "drone units". De asemenea, in joc vor aparea peste 60 de arme care vor putea fi modificate.

Acum stau si ma intreb..oare ce alta serie care pana acum s-a axat pe cel de-al Doilea Razboi Mondial, a trecut la lupte in timpurile moderne contra teristilor? Dunno...

Attached Images Attached Images medal_of_honour_anaconda.jpg

2. #2 SP
    Junior Member BigG's Avatar
    Pai nu e de mirare ca mai toti producatorii care scoteau shootere cu razboaiele mondiale acum se axeaza pe modernism! EA sa ramana in urma ce naiba ?!!!

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    si seria Battlefield nu se bazeaza tot pe modernism? Doar ca n-au adus seria MoH la curent, asta urmeaza sa se intample

4. #4 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Airborne mi-a placut foarte mult sper ca si asta nou sa fie cel putin la nivelul lui airborne.

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    daca e "cel putin" la nivelul lui airborne, e de rau.

6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    n-are rost sa judeci dupa review-uri, nu zic neaparat de MOHA pentru ca nu l-am jucat insa nu de multe ori mi-au placut mai mult unele jocuri decat ar fi trebuit sa-mi placa conform notelor date de revistele de specialitate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.