Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Borderlands devine mai animat

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Borderlands devine mai animat

Probabil nu multi stiti de jocul Borderlands. Jocul se anunta a fi un fel de Diablo in First Person si care se va inspira din seria Mad Max. Jocul urma sa aiba o poveste destul de serioasa cu multe personaje si quest-uri variate. Dar Gearbox au decis ca ar fi timpul pentru o schimbare in stilul grafic. Astfel vor face jocul un pic mai animat..sa dea mai bine. Jocul va fi propulsat de Unreal Engine 3 si va iesi pe PlayStation 3, Xbox 360, candva anul asta, nu mai tarziu de 31 Octombrie.

Nu spun ca nu arata bine, dar nu mi se pare in tema jocul cu stilul grafic.

Si ca sa intelgeti:

• Prima poza: noul stil grafic
    • Restul: vechiul stil grafic
    Attached Images Attached Images borderlands.jpg borderlands_001.jpg borderlands_1.jpg 001.jpg

2. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...păcat. Da, ies �n evidență anumite lucruri...dar e aiurea așa (zici că-i stick man, �n prima poză...). Mai bine arată �n celelalte trei poze [mai ales �n a 3-a (a 2-a dacă ne uităm doar la cele originale)].

3. #3 SP
    Member toto's Avatar
    Mie imi pare mai interesant , oricum unreal engine 3 in prea putine jocuri s-a remarcat cu adevarat ,cu toate ca are un potential urias , asa ca poate o alta abordare grafica nu ar strica .

4. #4 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nope, tot vechiul stil arata mai bine, imo. Prima poza e "Prince of Persia in viitor-ish" .

5. #5 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    d.p.v.d vizual arata foarte bine

6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Si d.p.d.v. auditiv arata ok...

E voie cu reclame-n semnatura?

7. #7 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Ma asteptam la un release in spring-vara cum or anuntat acum ceva vreme, dar vad ca se tot schimba in ultimu moment , vor ajunge langa ,,haze'' daca o tin asa
    Nu mai am incredere in acest titlu

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Arata mai bine inainte. Oricum daca va avea o poveste buna nu va mai conta atat de mult stilul grafic

9. #9 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Imi place noul stil grafic e desenat cu linii precise si e detaliat, insa nu prea se potriveste unui joc care se vrea cotat M (Mature) vechiul stil fiind mult mai portrivit, probabil vor sa-l faca T (Teen), sa fie accesibil mai multor categorii de gameri si de asta au adoptat acest still.

10. #10 SP
    Junior Member Ionutg's Avatar
    Personal imi place mai mult noua abordare. Daca noul stil seamana cu prince of persia atunci se poate spune ca vechiul stil semana cu toate celelalte jocuri care folosesc engineul unreal (si sunt foarte multe). In alta ordine de idei nu e exclus sa ramana rated M si afrosamurai a folosit un stil cartoonish si cu toate astea a fost un joc destul de violent.

11. #11 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Imi place noul stil grafic e desenat cu linii precise si e detaliat, insa nu prea se potriveste unui joc care se vrea cotat M (Mature) vechiul stil fiind mult mai portrivit, probabil vor sa-l faca T (Teen), sa fie accesibil mai multor categorii de gameri si de asta au adoptat acest still.
    off: sunt curios, se respecta, macar in strainatate,restrictiile de varsta?poate stie cineva ? tocmai pe acest site am citit ceva stire cum ca un tip,din Anglia parca, a cumparat GTA San Andreas pt fii lui de 12 ani.

12. #12 SP
    Member zaice's Avatar
    Daca va fi la fel de dinamic ca si filmul vorba lui Ronnie WOOOOOOO.Super vestea

13. #13 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Niste screenshot-uri noi sa evidentieze noul look:
    Attached Images Attached Images borderlands_new_look_april_2009_1.jpg borderlands_new_look_april_2009_2.jpg borderlands_new_look_april_2009_3.jpg borderlands_new_look_april_2009_4.jpg borderlands_new_look_april_2009_5.jpg road_bandits_1080.jpg spiderant_horde_1080.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.