Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Un nou bundle PS3

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Un nou bundle PS3

De obicei bundle-urile nu sunt o afacere, de cele mai multe ori in bundle fiind aruncat cel putin un joc pe care nu-l doresti, sau care nu are cautare. De data aceasta insa, ultimul bundle PS3 de 80GB contine 2 dintre cele mai bune jocuri: Metal Gear Solid 4 si Killzone 2. Toate acestea la pretul de 399 USD. Din pacate, este o oferta Best Buy, dar cine stie, poate vom vedea si pe la noi un astfel de bundle. Daca ne gandim la modul in care vor sa scape de stocurile de PS3 si ne amintim de stirea http://www.consolegames.ro/forum/f7-...s3-la-160-usd/ nu putem sa nu ajungem la concluzia ca se pregateste un nou val de PS3-uri. Cine stie, poate mai ieftine, poate cu HDD mai mare, poate slim ?!?
    Attached Images Attached Images ps3_bundle_2.jpg ps3_bundle_3.jpg

2. #2 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Suna super tare oferta!
    Cat despre treaba cu slim-ul nu stiu ce sa cred, n-ar fi mai ieftin ptr sony sa scada din pret la consola actuala decat sa bage bani in proiectarea uneia slim ? Eu inca sunt de parere clara ca daca sony ar reduce pretul la ps3 cu 100$ s-ar bucura de o creste mare in vanzari! De asta nu sunt mare fan al slim-ului.

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am asa un feeling ca vor iesi cu un PS3 cu HDD de 120GB sau 160GB (datorita scaderii preturilor la HDD) la un pret de 350 USD in loc de 399. Eventual cu un joc sau inca un gamepad ca bundle... Nu cred ca risca Sony sa inlocuiasca total PS3-ul cu slim... Hell yeah, ei nu au riscat sa scoata PS2 de pe piata odata cu lansarea PS3. Nu o vor face nici acum, don't worry

4. #4 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ai idee cam cand ar aparea?

5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Atunci c�nd vine vorba de oferte...Sony nu se joacă

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic ca se pregatesc pt. trimestrul 4... ca deh, atunci sunt aproape sarbatorile, etc...

7. #7 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am asa un feeling ca vor iesi cu un PS3 cu HDD de 120GB sau 160GB (datorita scaderii preturilor la HDD) la un pret de 350 USD in loc de 399. Eventual cu un joc sau inca un gamepad ca bundle... Nu cred ca risca Sony sa inlocuiasca total PS3-ul cu slim... Hell yeah, ei nu au riscat sa scoata PS2 de pe piata odata cu lansarea PS3. Nu o vor face nici acum, don't worry
    Oare la ce parioada a venit pe piata slimul de la ps2 dupa scoaterea pe piata a ps2 normal?Sa zicem ca ar veni pe piata slim de la ps3(in ideea de a mai reduce cheltuielile),oare se va merge cu o epuizare de stocuri a ps3 normale sau se va retrage instantaneu ps3 normal ?

8. #8 SP
    ...p�nă la urmă există poze reale cu PS3 Slim? - sper că nu-s alea ce seamănă cu un c�ntar electronic

...hmmm, astea arată a slim
    Attached Images Attached Images ps3fronts.jpg

9. #9 SP
    Junior Member deimien's Avatar
    sunt acelasi model, cel din stanga are marginea neagra in loc sa fie argintie, se realizeaza usor cu colant

10. #10 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...p�nă la urmă există poze reale cu PS3 Slim? - sper că nu-s alea ce seamănă cu un c�ntar electronic

...hmmm, astea arată a slim

Sunt modelele normale doar ca sunt asezate in asa fel incat partea de dedesubt a consolei sa nu se vada,dand iluzia de ''slim''..

11. #11 SP
    Member colossus's Avatar
    waaaaa .,.,.,.we need a miracle

12. #12 SP
    Member Atrium's Avatar

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, chiar ma gandeam... ar fi super tare sa faca un bundle de PS3 + PSP Go... la un super pret (eventual acelasi, de 399)

14. #14 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, chiar ma gandeam... ar fi super tare sa faca un bundle de PS3 + PSP Go... la un super pret (eventual acelasi, de 399)
    Are you kiddin' or what? lol
    Poate pe la sfarsitu lui 2010...

15. #15 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Pana la urma hai sa fim seriosi: daca o sa fie cu 3cm mai subtire ar insemna ceva?

16. #16 SP
    Member Atrium's Avatar
    Pentru unii da, pentru unii nu, asta dpdv al aspectului. Ceea ce conteaza mai mult, zic eu, este reducerea de pret ceea ce e posibil sa vina cu o versiune mai subtire.

17. #17 SP
    Member televizor's Avatar
    Pai conteaza, nu de alta dar PS3-ul mi se pare foarte urat dpdv al aspectului (la fel si 360-ul). Dar daca modelul slim e ala cu pozele leaked pe net... pai ala e mai urat.

Kotaku - PS3 Slim Entering Production, Ready By July - PS3

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Pai conteaza, nu de alta dar PS3-ul mi se pare foarte urat dpdv al aspectului (la fel si 360-ul). Dar daca modelul slim e ala cu pozele leaked pe net... pai ala e mai urat.

Kotaku - PS3 Slim Entering Production, Ready By July - PS3
    PS3ul urat? Glumesti? Ce nu-ti place la el?

19. #19 SP
    Member Atrium's Avatar
    Fiecare are dreptul la o parere, stii cum se zice, nu te poti c**a in gsturile omului... Sincer, in cazul asta nici nu trebuie sa aduci argumente, pentru ca totul este subiectiv. Pur si simplu poate nu il atrage. Nu conteaza.

Uite, mie de exemplu imi place foarte mult design-ul PS3-ului, chiar daca am Xbox 360. Dar nu pot sa explic de ce, si nici nu ma strofoc. Ce rost are ? Imi place si gata. lol

20. #20 SP
    Aspectul contează cel mai mult! Astea cu...

...pe mine nu mă interesează aspectul, mă interesează ce poate face + variabile - sunt niște vorbe ieftine de lemn.

E ca și vorba aia...

...toată lumea urăște manelele dar le ascultă �n casă la maxim cu geamul �nchis.

Fără supărare...dar dacă așa arată PS3 Slim (ca �n poza de mai sus) - reacția mea e asta lol

...bathroom scale

N-are pic de personalitate.
    Attached Images Attached Images 938-480808.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast