Am căutat și n-am găsit.
Later edit* am găsit - căutasem după titlu.
hoodie-ul e mărimea L
Am căutat și n-am găsit.
Later edit* am găsit - căutasem după titlu.
hoodie-ul e mărimea L
Se mai adauga la licitatie un Splinter Cell Conviction 2 sigilat, un GTA Episodes from Liberty City 2 si un Dante's Inferno. Thx goes to Dj Mo !
Se adauga la lista si ceva promo copies: Green Day Rock Band de PS3, skate, Red Dead Redemption 3, Green Day Rock Band, Nier de Xbox 360. Hope it helps CG...
aaaa...pay atunci pune la unul separat 50 , ca sa fie mai multi...daca mai strang bani pana atunci, o sa pun mai mult.
---------- Post added 16-06-2010 at 05:45 PM ----------
si la conviction presupun ca tot asa e..si la unul din alea 2 tot 50 ron. deci 100 in total pt. cele 2.
Nu, nu m-ai inteles. Nu sunt 3 x RDR identice. Sunt 3 x RDR din care 2 de PS3, unul de Xbox 360. Si am preferat sa le denumesc: RDR 1, RDR 2, RDR 3... ca sa fie mai simplu cand se liciteaza. La fel si in cazul lui Conviction. Sunt 2. E un Splinter Cell Conviction unde deja e suma de 110 licitata, si un Splinter Cell Conviction 2 unde este 70 suma licitata. Deci nu vad unde sa pun 50 ron![]()
Monky vreau sa te anunt de pe acum ca in cazul in care voi castiga una sau mai multe licitatii (si voi castiga), eu o sa pun banii in cont pe 1 iulie, insa jocurile o sa am rugamintea sa le pastrezi si sa le trimiti dupa data de 17 iulie, deoarece pe 2 iulie eu voi pleca din tara pt 2 saptamani jumate. Thx anticipat!
By DonAdryan in forum Console Club
By MonkY in forum Licitatii
Bookmarks