si ale mele, excelent impachetate! o sa ma coste o avere sa le inramezmultumim, wadder!
am confirmarea ca produsele au ajuns cu bine la toti cei patru muschetari. asa ca va multumesc. deoarece consider ca nu am stans cat mi-am propus pentru acest an pot oferi inca in limita stocului disponibil urmatoarele produse:
1. Assassin's Creed Revelations (O singura fata / Imagineaza-l inramat si pus deasupra biroului).
2. Kane&Lynch 2 Dog Days (Doua fete).
4. Mortal Kombat - Doar o singura varietate mai am pe stoc. Ambele au poza a doua pe o parte, iar pe cealalta unul dintre personajele principale. Cel din dreapta mai este pe stoc.
5. Shrek forever after (Doua fete).
6. Kingdom Hearts Birth by sleep (Doua fete).
7. DJ Hero 2 (Doua fete - ambele identice).
8. Dungeon siege 3 (Doua fete).
9. Final Fantasy XIV (Doua fete).
10. The Black Eyed Peas Expiereance (O fata / Urme evidente de impaturire in 4).
11. World of Warcraft Cataclysm (O fata).
Pretul la care pot fi achizitionate este doar cel de vanzare instant. Din respect fata de cumparatorii precedenti pretul de achizitie poate fi doar cel instant - 50 de ron. transport gratuit prin posta ro inclus.
Multumim pentru suport Dark Wadder... dar cred ca ar fi mult mai bine sa deschizi o noua licitatie... altfel se incurca treburile
Merci!
Bookmarks