Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Licitatie: Tomb Raider - Xbox 360

1. #21 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Gata? V-ati dat batuti? Asa usor?!

2. #22 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Poate am pus eu un pret gresit. Cu cat s-ar da acest joc?

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil ca asta este de vina: Tomb Raider - Game of the Year Edition Xbox 360 - 79.90 RON. Insa fiind vorba de donatie si o cauza nobila, niciodata nu se poate spune ca e pretul prea mare.

4. #24 SP
    Junior Member ziti's Avatar
    licitez 80

5. #25 SP
    Bine ai venit, ziti! As vrea in primul rand sa ma asigur ca stii cum functioneaza licitatiile pe aici, ai regulamentul aici. Pe scurt, vanzatorul unui produs de pe aria de licitatii nu castiga nimic, banutii se duc catre forum.

In alta ordine de idei, astazi la ora 24 se incheie licitatia.

---------- Post added 06-07-2014 at 00:22 ----------

... and that's that. ziti, felicitari, ti-ai adjudecat acesta licitatie. Te rog sa-mi trimiti prin PM adresa si numarul de telefon. De indata ce MonkY confirma incasarea banutilor in contul indicat in link-ul pe care ti l-am lasat mai sus eu expediez jocul catre tine.

Important: te rog sa confirmi aici pe thread ca este totul in regula si cand vei transfera banutii. Considerand ca esti un user nou aici pe forum, te rog sa faci asta pana cel tarziu luni 7 iulie, ora 12. In caz contrar, cel care isi va adjudeca licitatia va fi utilizatorul care a licitat inaintea ta. Multumesc pentru intelegere!

6. #26 SP
    ziti nu a mai intrat pe thread, nu a confirmat nimic, i-am trimis PM, mai mult de atat nu am ce sa fac.

Daca nu cumva moderatorii au alta parere, Privatul este castigatorul licitatiei la pretul pe care l-a licitat. Bineinteles, daca-l mai doreste.

7. #27 SP
    Mda... momentan a fugit toata lumea. Nu vad cum ar putea sa-i fie "batut obrazul" unui utilizator care nici macar nu a licitat pretul maxim, insa pe mine personal incepe usor-usor sa ma oboseasca figura...

Nu zic c-a fost cea mai buna oferta ever, insa nici macar Altex nu mai trimite gratuit decat pentru comenzi mai mari de o anumita suma... Daca nu-l voia nimani nu spuneam nimic, insa nici n-as sti ce sa fac in situatia de fata. Poate ca pe viitor ar trebui actualizat regulamentul cu privire la bid-uri, ce timp de reactie trebuie sa aiba un utilizator si asa mai departe.

Poate ca in perioada asta oamenii sunt prin vacante. Alta idee, in afara de a mai lasa thread-ul deschis o saptamana, nu am.

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai asteptam maestre o saptamana. Sorry, se mai intampla. Din cate vad Privatul n-a mai intrat de vreo 4 zile... vorba ta, e lumea in concedii, vacanta, etc...

9. #29 SP
    Pai sa inceapa licitatia de la cat doreste primul. Altfel nu stiu cum sa facem.

10. #30 SP
    Nu, Pizzi, au licitat OEE, Privatul si ziti. ziti a disparut din peisaj, urmatoarea oferta ca marime este a lui Privatul (care n-a mai intrat pe site de cand a licitat ultima suma, nu cred c-a vazut ca a licitat cineva mai mult decat el). Apoi in acelasi fel, ii ramane dreptul lui OEE la pretul pe care l-a licitat. Insa nu-i putem obliga sa-si mentina bid-ul atata vreme cat n-au avut cea mai mare oferta.

Bineinteles, asta nu opreste pe nimeni sa liciteze, insa nu cred ca trebuie s-o luam de la zero si sa ne facem ca n-a licitat nimeni. In cele din urma, Pizzi, e jocul tau, tu decizi cum sa facem mai departe. Poti sa decizi sa-nchizi licitatia (daca nimeni nu-si reia oferta sau interesul) si sa folosesti jocul ca freesbee cu catelul. Sau daor ca tease-bee, sa-l amagesti, sa i-l arati si doar sa te prefaci ca i-l dai (but that would be really mean ).

11. #31 SP
    Ah, pai stai ca nu vazusem ofertele lor Jocul e pentru CG man. Cum vreti si voi. Eu ma bucur ca putem ajuta forumul cumva

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Up for CG!

13. #33 SP
    Eu zic ca ultima zi pentru licitatie sa fie vineri, 25.07.2014.

14. #34 SP
    Up! Maine este ultima zi pentru aceasta licitatie spectaculoasa!!! Nici nu stiti ce pierdeti!

15. #35 SP
    Over! Castigator Privatul. Sper sa putem lua legatura cu el

16. #36 SP
    Pizzi, i-am scris lui Privatul din 7 iulie, de cand a disparut ziti, si nici n-a raspuns nici n-a mai intrat pe site. Eu il voi intreba pe OEE daca-l doreste (urmatorul bid dupa Privatul). Daca nu-l doreste nici el, decizi tu ce facem cu jocul (ti-l trimit tie, i-l trimitem lui MonkY pentru mici premii etc).

17. #37 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Daca nu raspunde deloc privatul pana vinerea viitoare il iau eu...

18. #38 SP
    Eu zic ca daca nu raspunde pana azi la 23:59 sa il ia OEE, daca doreste. Sa stam iarasi pana vinerea viitoare mi se pare aiurea.

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa ia OEE tot!

20. #40 SP
    ... plus toate berile pentru OEE!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast