Iarta-i man... 2 dintre ei au zis ca vor fi plecati in perioada asta, si ca prefera sa doneze direct acei bani (daca o vor face, asta nu mai stiu). Iar al treila a postat pe thread-ul respectiv ca se retrage... sters posturile sale si asta este. Nu putem obliga pe nimeni... Asta este...
buna initiativa,pacat ca nu am inceput de mai devreme dar cred ca vom reusi sa strangem banii,acuma se va vedea cat de stransa e comunitatea ConsoleGames !!!!!!
Sustin parerea lui Grey de a posta numele celor retrasi aici.Cu totii suntem plecati in perioada asta, dar putem amana donatia cu 1-2 sapt fara probleme.
Mi se pare chiar bataie de joc.
Taw: nu mai conteaza... asta este. Acum, ce-o fi o fi. Oricum in ritmul acesta nu vom strange banii. O sa vorbesc cu cei de la Datacenter sa vedem daca accepta pe jumatate de an sau cat om avea noi. Desi as fi sperat sa scap de chinul acesta macar un an (poate trece criza pana atunci).
mai asteptam putin pana se termina licitatiile si o sa vedem clar cat am strans...ce-ar fi fost sa punem banii astia sa cumparam un server bunicel si sa-l tii tu
De ce, nu-ti ajunge serverul de xx.xxx EUR pe care-l avem acum ? Vrei inca unul mai mic ? Si sa-l tin eu ? Ca sa am un abonament de net sa tin monstrul asta, as plati mai mult decat platim la DataCenter. In plus, nu cred ca vrea cineva sa stea in aceeasi camera cu serverul asta. Cred ca sare de 60-70 decibeli... Nu mai vorbim de UPS, generator si AC 24 din 24...
nu ma refer la perioada aceasta..anul acesta. ma refeream la faptul ca daca cineva da 3000 euro pe an in fiecare an...noi suntem in stare sa strangem cel putin 500 euro. asa ca nu e o problema ca ramane ceva
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
si te rog sa-mi modifici si mie titlul de la licitatie..ca am scris licitez(--> licitatie): minge hg...si e ca nuca in perete
Am si eu 2 intrebari la Monky daca se poate.
1) Putem modifica pe parcursul licitatiei perioada ei?
2) Putem in afara de bani sa spunem ca vrem un joc sau altceva in schimbul produsului licitat ?
Multumesc !
2. Banii nu-i primesti tu; se duc la hosting-ul site-ului si nu cred ca poti sa platesti hosting-ul in jocuri.
Haide ca iti raspund eu daca nu deranjez.
1. Dupa parerea mea periodata licitatie ar fi corect sa fie modificata doar daca apare ceva neasptat sau trebuie sa plece in vacanta.
2. Nu deoarece este o licitatie in scop caritabil si avem nevoie doar de $.
1. Nu cred ca ar fi corect fata de eventualii licitatori sa le inchizi licitatia in nas dupa ce initial ai stabilit o perioada.
2. Ti-a raspuns deja Mika, scopul acestor licitatii este de a strange bani pentru hosting.
hopa..cred ca este o problema..daca el cere un joc sau altceva in locul banilor..e cam clar ca el crede ca ce va castiga in urma licitatiei se va duce la el si nu este pentru hosting..uite ce se intampla cand nu sunt citite clar regulamentele
Eu cred ca sunt foarte multi user seriosi care participa la licitatii - nu doar 2-3.
Eu mi-as baga mana in foc pentru vreo 10 asa ...
Bookmarks