Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 174

Thread: Regulament Licitatii CG

1. #61 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    cred ca cel mai accesibil ar fi undeva in bucuresti..o terasa, ceva cunoscut de voi, cei de acolo (fara golani sau mai stiti voi ce..)...si sa fie cam peste 3 saptamani sa pot ajunge si eu...cam asa

2. #62 SP
    Member cobain's Avatar
    Cred ca ar mai trebui facute cateva subcategorii la licitatii: Xbox 360, PS, Wii, etc. Ar fi mai usor sa gasim ce cautam. Pe mine de exemplu nu ma intereseaza deloc PS3 pentru ca nu am, iar licitatiile deja au incaput sa se intinda pe 2 pagini

3. #63 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ctrl+F FTW!

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am o intrare CASH/BUC/MUSCUREL VLAD FLORIN de 50 RON si o intrare de 60 RON INC2009061608748/BTRA. Cine se recunoaste, sa-mi dea un semn

5. #65 SP
    Senior Member Mika's Avatar

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, i-am rezolvat pe amandoi

7. #67 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by cobain View Post
    Cred ca ar mai trebui facute cateva subcategorii la licitatii: Xbox 360, PS, Wii, etc. Ar fi mai usor sa gasim ce cautam. Pe mine de exemplu nu ma intereseaza deloc PS3 pentru ca nu am, iar licitatiile deja au incaput sa se intinda pe 2 pagini
    Must-have

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepand de azi puteti pune si un pret pentru licitatie instant (daca doriti). In cazul in care nu doriti, taiati punctul 6

9. #69 SP
    Member Snake's Avatar
    Chiar ma gandeam ca ar fi bine sa avem licitatii instant. Poate unii sunt mai grabiti

10. #70 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Incepand de azi puteti pune si un pret pentru licitatie instant (daca doriti). In cazul in care nu doriti, taiati punctul 6

e ceva de genul Buy it now! ca la ebay?adica daca ofera 200(dupa exemplul din primul post) poate lua produsul fara sa mai astepte terminarea licitatiei?

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    e ceva de genul Buy it now! ca la ebay?adica daca ofera 200(dupa exemplul din primul post) poate lua produsul fara sa mai astepte terminarea licitatiei?
    Exact !

12. #72 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    O regula noua ce poate ar trebui facuta.
    In termen de cate zile de cand nu raspunde cumparatorul am voie sa dau la urmatorul licitator?

13. #73 SP
    Member Leni's Avatar
    50%

14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    O regula noua ce poate ar trebui facuta.
    In termen de cate zile de cand nu raspunde cumparatorul am voie sa dau la urmatorul licitator?
    I don't know... 7 zile e suficient ? Punem ca regula ? Oricum va rog sa anuntati daca sunt useri neseriosi, ca vor primi si un "cadou" din partea moderatorilor

15. #75 SP
    Member Leni's Avatar
    dar Monky, ce se intampla in cazul in care poate chiar intervine vreo problema personala la unii userii, care de altfel nu-s neseriosi????...nu poate stii omul cand are, Doamne fereste, probleme de sanatate in familie, probl. financiare, este dat in judecata, decedeaza bunica etc.....nu ca as fi avocatul cuiva, sau ca nu as fi de acord ca este o crunta lipsa de respect sa-ti bati joc de o actiune care are o cauza atat de nobila si importanta ptr comunitatea de consolisti din romania....intreb doar de curiozitate,daca se iarta situatiile astea....

16. #76 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Uite de exemplu in cazul unei licitatii de-a mea, observ cum castigatorul inca nu mi-a raspuns la PM sau pe thread, dar e destul de activ pe alt forum la sectiunea publicitate.
    Sigur.. e inca prima zi de dupa castigare.. dar de aia voiam sa stiu, cat se tolereaza

17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Leni: ii dam reverse la infractiune... Se mai intampla si astfel de situatii si suntem oameni intelegatori. Dar uite si cazul dat de Khan...

18. #78 SP
    Member Leni's Avatar
    mda.....naspa....mai sunt si oameni care n-au un pic de bun simt sau respect....offf-offf.....unii chiar isi merita ban-ul ....eu intreb ptr ca eXist mi s-a parut user serios......si nu stiam de ce s-a retras brusc de la atatea licitatii.....anywho.....life goes on, si ma bucur ca s-a strans deja mai mult de jumate din suma

19. #79 SP
    Member Nightfly's Avatar
    N-are nimeni fifa 98 pentru playstation 1, pe care sa nu il mai joace? As oferi destul pentru jocul acela... In rest, am vazut ca Donely a oferit mai mult decat licitatia online pentru Bionic Commando. Daca se intampla asta(sa se liciteze mai mult decat instant) apoi se poate continua cu licitarile sau se duce automat jocul la cel care a dat peste instant?

20. #80 SP
    Junior Member Gsus's Avatar
    Ideea cu licitatiile e foarte buna si propun sa ramana si dupa ce se strang banii pentru hosting, dar in scop personal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast