In scop personal exista okazii.ro . Dupa parerea mea licitatiile de pe ConsoleGames.ro vor fi strict pentru strangerea banilor de hosting.
In scop personal exista okazii.ro . Dupa parerea mea licitatiile de pe ConsoleGames.ro vor fi strict pentru strangerea banilor de hosting.
si pe langa asta...mereu vom avea nevoie de bani pentru site asa ca eu cred ca vom incepe strangerea banilor pentru anul viitor dupa rezolvarea acestui an
nightprowler, sa speram ca anul viitor ne vom gandi si la bani mai mult. Noi am pus repede totul din pasiune (tone de premii and stuff like that), fara sa ne gandim ca trebuie sa si platim pentru casuta noastra. Acum speram ca si Google Ads o sa-si faca treaba.
Da, prin acele linkuri intram noi pe calculatoarele voastre si va furam cartile de credit
Iti dai seama, ca acele linkuri sunt platite cu bani grei de firme care fac reclama pe Google. Nu risca nimeni sa-si piarda businessul punand virusi sau mai stiu eu ce...
P.S. Dar de ce intrebi, nu ai antivirus ? Bine ca mi-ai zis, sa intru mai incolo pe calculatorul tau...
abia astept sa ajung acasa sa ma bag la clickuit..si bag eu seama ca o sa fac rost de muuulte![]()
Monky, am o intrebare (sorry daca a intrebat cineva inainte, n-am avut cum sa rasfoiesc tot thread-ul): daca cineva plateste pretul licitatiei instant devine proprietarul bunului chiar daca liciteaza altcineva peste pretul respectiv (instant), in termenul de valabilitate al licitatiei?
Multumesc pentru clarificare.
Bookmarks