Bobi
Tito
Thomas - Mask
Sesi
oBL1O #1
oBL1O #2
Maxi
DeadlyGoD
Laurentiu
piratu360
Catzel
Demon
consol3
Uziwood
Yoda
Sara
Pusu
DJ Mo #1
DJ Mo #2
DJ Mo #3
DJ Mo #4
Tobitza
Axy
Zazu
Misu
Thomas - Zaktan
Mitzi
Mika
Ursu
Galusca
Te pot contrazice, e bine ca nu e in romania , pentru ca in romania cred ca peste 60% din cainii care au stapan nu sunt fericiti , foarte multi ii bat si ii lasa singuri si nu cred ca sunt fericiti. Intradevar un iubitor adevarat de animale nu ar face asa ceva. Asa ca : Oscar ( daca te cheama asa) stai acolo ca iti e bine
. Si da , arata super.
Hai toti !! Toti aveti animale minunate !
bine domnule detectiv mai taci din gura , cainele nu esti nici a lui mask nici al wikipedie este al staptanului lui . Frumoase animale , frumos concurs tinetio tot asa
Dupa lungi dezbateri cu sotia, gen: "Asta! Asta! Voteaza-l pe asta!" dupa care "Vaaai, uite-l si pe asta! Gata pe asta il votam!", and so on...Sesi are votul nostru![]()
Mie mi-a placut Demon
Si uite si o poza cu un pui de pisica care din moment ce nu-l mai detin n-am putut sa-l inscriu in concurs![]()
Of course ... mai sunt 3 zile ... se pot intampla foarte multe ... Insa cu un singur lucru nu sunt de acord ... Nu mi se pare corect ca la unii participanti sa apara numele animalului , iar la altii nick-ul ... Cred ca ar fi mai inspirat si nick-ul in paranteza , sau ceva de genul , pentru ca sa fim sinceri , oricat de dragutze ar fi animalutzele , se mai voteaza si pe prietenii .![]()
Studentul: eu ce sa le fac daca nu au postat numele animalutelor ? Chiar n-am vrut sa le scot din concurs pentru ca stapanii nu au vrut sa impartaseasca numele lor cu noi. De aceea am si pus pozele lor mari in primul post, ca sa fie mai usor sa-si aleaga fiecare favoritul...
E foarte corect sa fie pus numele animalului si nu al concurentului. Doar nu se numeste concursul: Alegeti prietenul favorit. Felicitari Studentule pentru voturi, ti-am zis eu ca e magnet catelul tau![]()
Ehe , se pare ca Demon-ul lui eXistenZ o va intrece pe Sara a mea , incet dar sigurCongrats !
lawlwho said i won ,mai am nevoie de un vot sa te egalez si mai sunt 3 zile
P.S : Demon e Malamut de Alaska nu Husky,din poza nu cred ca se observa dar e mult mai masiv decat un husky
Bookmarks