Bobi
Tito
Thomas - Mask
Sesi
oBL1O #1
oBL1O #2
Maxi
DeadlyGoD
Laurentiu
piratu360
Catzel
Demon
consol3
Uziwood
Yoda
Sara
Pusu
DJ Mo #1
DJ Mo #2
DJ Mo #3
DJ Mo #4
Tobitza
Axy
Zazu
Misu
Thomas - Zaktan
Mitzi
Mika
Ursu
Galusca
Ca nu inteleg ce?
Terminati cu prostiile cu comunitatea. Va mancati de fund pentru un joc cu ipoteze gen: "daca vrea muschii mei intru in vecinii de pe scara si le dau in gura pana imi voteaza javra".
Scutiti-ma de ipocrizii ieftine.
Faceti exact ca aia care o ard pro-originale si pe messenger o dau ca ei de fapt sunt saraci si traiesc din alocatie si mai ard un verbatim doua din cand in cand. Mai bine liniste.
Nice, acuma iau apararea cuiva. Frumos spus. Si tu atunci daca nu ca sa iei apararea cuiva de ce ai inceput sa-ti dai cu parerea aici? Suferi ca ai doar doua voturi?
Esti off topic si nu are sens ce spui in toata discutia asta....e vorba de un concurs intr-o comunitate si tu ne iei cu verbatim si alocatii....penibil si trist.
Da ...plang pe dinauntru ca am doar un vot sau 2 la sobolan...si plang foarte tare ca nu castig concursul...oh my gawd m-ai prins.Stai jos ai 4 ca esti pe langa cu toata discutia.Imi pare foarte rau ca nu m-am coborat asa de low incat sa dau mass-uri cu "vote my chinchilla...dar nu va simtiti obligati e doar mass" si imi pare foarte rau ca nu am inceput sa postez si eu luand apararea cuiva in concurs si eu povestind despre peter pan in lupta cu pirateria..ca sa fiu asa off topic ca tine......by the way ....SUNT SARCASTIC IN TOT CE AM SCRIS...just so you know.
La voi e ceva de genu... care are cardu mai mare in spate castiga?! E total aiurea sa faci asa ceva intr-un astfel de concurs de comunitate. La jocurile alea unde participi "single", pe cont propriu... da, acolo poti sa chemi tot CG si tot neamu pentru ca acolo e vorba doar de un numar si atat. No feelings, no friends, no nothing. Dar la un concurs ca cel de fata, facut intr-o comunitate destul de mare, mi se pare chiar o nesimtire sa "trisezi" astfel. Aici e vorba de respectul unuia fata de celalalt si de cine este cu adevarat cel mai bun si merita sa castige cu adevarat. Daca la voi niste numere inseamna totul... go for it. In cazul asta nu cred ca mai capeti satisfactia castigului "muncit". E ca diferenta dintre o prietena si o *****(scuzati limbajul). La prietena ti, cu cealalta doar iti faci treaba si atat!
Fazele astea cu marirea de comunitate sunt fumate... omu vine, voteaza(doar pentru ca e prieten si e de bun simt) si isi vede de treaba lui. Vorba lui deadly, raman niste conturi goale care poate nu vor vedea niciodata un post sau o revenire pe acest site.
Eu daca vreau sa aduc un useri pe site-ul asta, le spun prietenilor de el si ii invit sa intre sa vada ce subiecte interesante sunt pe aici, eventual le explic cum sta treaba in caz ca au o consola sau vor sa isi achizitioneze una. In nici un caz nu cersesc un vot ca sa fac reclama la site. Daca sunteti asa binevoitori, de ce nu vad pe nimeni la status pe mess cu ceva in gen www.consolegames.ro ? In schimb de linkuri directe catre vot si de mass-uri cu milogeli sunt satul![]()
In prima poza...cine e bobi?...pisicu sau catelul
off...ce bine era sa dam 3 voturi distincte.
tru > sarcastic
E vorba de un concurs intr-o "comunitate", intocmai. Iar parerile mele s-au referit obiectiv la esenta problemelor voastre existentiale: comunitatea.
Voi va bateti in piept cu o mana ca sunteti buni, viteji si prieteni cu toata lumea, ca va ajutati la greu si va duceti in spate la betie, dar cum apare prilej sa dai in gura.. chiar daca nu va priveste direct (ai spus-o si tu clar, nu aveai sanse sa castigi concursul) imediat incepeti sa o ardeti filozofic si sa fiti buni teoreticieni. Partizanii dreptatii nu au niciodata voturi multe.
DACA VA PLAC ASA DE MULT ANIMALELE, DE CE PE SECTIUNEA DE PETS ERA PUSTIU INAINTE SA SE FACA UN CONCURS DIN CARE SA CASTIGATI CEVA?
Si mai ai nesimtirea sa-mi spui mie penibil. Think again b�i my friend.
Stiu ca am generalizat, insa nu puteam sa mentionez si sa verific toate exceptiile, care bineinteles existaNu vreau sa se ofenseze toata lumea dar e cazul unora.
E bine ca va dati rotunzi cand vine vorba de piraterie...dar pentru un joc mai e putin si faceti orice,inclusiv trisat.Khan...tu esti pe langa cand vine vorba de topicu asta, nu ai nici o legatura,by the way "bai my friend" fraze din astea aud in piata la cei care vand pepeni.In loc sa gasesti scuze pentru altii ...mai bine ti-ai vedea de treaba ta.Ai o ghinda ca esti loial prietenilor oricum.
Scuze dar nu m-am putut abtine, e mult prea funny
Cata lipsa de inspiratie sa ai ? hasky2 , hasky3 , hasky4
)))
Ce aveti oameni buni? Si aici va luati la cearta? Speriati animalutele din poze.
@Madk91 - Bobi este catelul.
Daca faci referire la faptul ca sunt trecute la mine cu nume si cifre, nu este lipsa de imaginatie. Pozele au fost postate fiecare cu nume, fara a mai pune si in post, iar Monky nu a vazut.
Sper sa nu se ajunga la jigniri pe aici ca nu are nici un rost. Cred ca se poate duce o conversatie normala.
Eu as fi de parere ca ar trebui umblat putin la regulamentul de votare pe viitor si sa se aplice o regula noua: sa voteze doar cei cu minim 20 de posturi de exemplu.
Asta cred ca ar departaja intr-un oarecare fel clonele sau userii nuli, de userii reali. Daca un om caruia i-ai propus sa iti dea un vot, chiar ii place siteu si vrea sa ne mai viziteaze are unde sa scrie 20 de posturi lejer pentru a putea vota. Subiecte sunt destule si nu doar despre jocuri...
Intr-un asemnea caz poti spune ca ai adus si un user nou, pentru ca odata ce e obligat sa posteze pentru a vota, automat citeste despre ceva ce e posibil sa ii fie de interes si cu ocazia asta il faci sa revina si pe viitor.
P.S: Parca deja aud undeva in departare un ecou care ma striga : COMUNISTULE COMUNISTULE![]()
Si tu prin post-ul asta nu te consideri pe dinafara? Cu ce esti tu mai ontopic ca mine cand vii cu asemenea ineptii?
Ai 2 voturi pe sobolan si asta te face legat sufleteste de concurs? Ai facut pact cu diavolu sa ai voie sa-ti dai cu parerea?
Iarta-ma privilegiatule, ca mi-am permis sa-mi exprim umila parere. Noi astia pariah, nu ne ridicam la rangul vostru sa putem dezbate.
P.S. Aia cu pirateria e cu cateva posturi in urma. Tu chiar tre sa ramai fixat si esti incapabil sa progresezi in discutie?
Asta am zis si eu, desi in mai putine cuvinte, insa mi-a sarit DG in cap (Dolce Gabbana, DeadlyGod - aceeasi ciorba manelistica) ca de fapt iau apararea cuiva.
E clar ca ambii participanti din partea de sus a clasamentului au primit voturi si de la useri noi. Ia numarati-va si vedeti CATI SUNTETI ACTIVI pe aici (gen post-uri zilnice, prietenii legate, COMUNITATE) si vedeti ca sunt mai putini decat cei 80.
Deci na, daca eu zic ca aia doi de sus merita sa fie acolo, inseamna ca-mi "ajut un prieten" noi sa fim sanatosi.
Oh noes...ai trecut la jigniri asupra persoanelor, ce legatura are una cu alta ca nu inteleg ? ...stai tu calm ca nici 2% din nicku ala nu are legatura cu ce aberezi acolo.Esti funny oricum ...ai o ghinda , nicku e de la unreal tournament si GoD eventual GoD 2.0 era un jucator de unreal tournament din romania care a ajuns si la WCG si pe care il respect.Oricum mai primesti o ghinda pentru imaginatia bogata.Banuiesc ca nu se ia nici o masura pentru ce sa facut in concursu asta asa ca nu mai are rost sa ma agit atat.By the way am un vot la sobolan ...nu stiu cum vezi tu 2 ar trebui sa te iti verifici ochisorii.Si cu ce sunt eu privilegiat...faptu ca particip intr-un concurs unde alti participanti triseaza.Daca era vorba de plans ca pierd....stai tu calm ca daca eram asa disperat pentru un joc nu mai era 1 vot acolo trust me.E amuzant faptu ca atunci cand nu mai ai ceva "inteligent" sa spui ...incepi sa jignesti ceea ce arata ce fel de om esti,have fun la pepeni sau ce vinzi tu.Asta am zis si eu, desi in mai putine cuvinte, insa mi-a sarit DG in cap (Dolce Gabbana, DeadlyGod - aceeasi ciorba manelistica) ca de fapt iau apararea cuiva.
Bookmarks