Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Concurs "Dacă e weekend, e de bine" - S01E01

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Dacă e weekend, e de bine" - S01E01

    Salutare! Nu-i asa ca v-a cam fost dor de concursurile noastre traznite? Well, cu ajutorul partenerilor nostri, o sa incercam sa tinem un concurs saptamanal. In cazul de fata, cei de la JocuriNoi.ro vor oferi premiul. Acesta consta in jocul The Quake Champions Scalebearer Edition care pe langa joc si bonusuri in-game, vine si cu figurina Scalebearer de 30cm, pictata manual.

    De data aceasta, concursul va fi unul simplu: va trebui sa va puneti in postura unui salesman, si sa incercati in cateva randuri sa ma convingeti sa cumpar jocul vostru favorit. Cel care va avea cel mai convigator speech, va fi ales castigator si va fi pus in legatura cu cei de la JocuriNoi.ro. Puteti posta pana Duminica, 25.04.2021, ora 23:59. Este acceptat un singur entry per user.

    Pentru episodul de saptamana viitoare (S01E02), am fost anuntati ca premiul va fi un joc retail Resident Evil Village, unde va veti putea inclusiv alege platforma favorita.

    Spor la scris/vanzare!
    Attached Images Attached Images quake_champions.jpg

  2. #2 SP
    Member Rukax's Avatar
    Indiferent dacă ești gamer full time sau îți place să te aventurezi ocazional în lumi alternative, atunci NieR: Automata este jocul potrivit pentru tine. Un război între mașinării create de extratereștri și androizi creați de oameni deschide nu doar un câmp de luptă virtual, ci unul personal, chiar filosofic, care pune în perspectivă teme precum moartea, liberul arbitru, sinuciderea și chiar dragostea. Nu doar „Dumnezeu a murit”, așa cum zice Nietzsche, ci poate așteptările vizavi de jocuri, NieR: Automata reușind astfel să le depășească. Jocul oferă o viziune regizorală de excepție, un gameplay asemenea, însoțit de o coloană sonoră superbă, culminând cu construcția personajelor care dau dovadă de ingeniozitate, gândire critică și mult simț al umorului. De altfel, construit în jurul unor fire narative bine cunoscute din istorie și mitologie, NieR: Automata te invită să-ți imaginezi paradisul din Grădina Edenului și chiar să faci față extincției rasei umane. Partea distractivă și provocatoare este că în oricare dintre situații tu ești cel care are posibilitatea constantă de a alege ce se va întâmpla mai departe. Iar dacă asta nu ți-a stârnit suficient interesul, ține minte că acestora li se adaugă și sex appeal-ul indiscutabil al lui 2B.
    Întrebarea nu mai e „to play or not to play”, ci „2B or not 2B”?
    Attached Images Attached Images 1.jpg

  3. #3 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Mafia Trilogy Definitive Edition : trei jocuri clasice, refacute grafic, la pret de unul (150 lei)!
    Cumparati Mafia Trilogy si veti avea parte de o experienta similara cu cea a intoarcerii in timp.
    In Mafia Definitive Edition veti explora Lost Haven (inspirat dupa Chicago in perioada interbelica) din postura lui Tommy Angelo, fost taximetrist transformat in cel mai iscusit mafiot al aniilor 1930 , cand prohibitia era in vigoare.
    In Mafia II Definitive Edition veti asista la un razboi stradal dintre clanurile mafiote pe strazile orasului Empire Bay (New York) in perioada postbelica , preluand rolul lui Vito Scaletta, un veteran italian din al doilea razboi mondial in cautare de metode rapide de imbogatire.
    In Mafia III Definitive Edition, proaspat sosit din Razboiul din Vietnam la finalul aniilor 60', il veti cunoaste pe afro-americanul Lincoln Clay care va cauta in tot orasul New Bordeaux (New Orleans) pe toti cei care l-au tradat pe el si i-au ucis familia.
    Veti conduce varietati de masini, veti cunoaste multe personaje interesante, veti infrunta pericolele secolului 20' , veti comite ilegalitati pentru care politia va va urmari in joc, avand parte de adrenalina unor infractori fugari si veti explora cele trei mari orase americane refacute pana la cel mai mic detaliu intr-o grafica imbunatatita.

  4. #4 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Atunci când vrei să evadezi din propria realitate, te poți preface în Fantoma de pe insula Tsushima – un samurai captiv al propriului destin. O singură bătălie pierdută a fost suficientă ca să-ți dispară lumea întreagă și zilele să-ți devină întunecate. Te-ai născut pe o insulă invadată azi de mongoli, cei cărora trebuie cu orice preț să le înfrângi realitatea, dar ești departe de a abandona! Singura cale de a te reinventa este să renunți la cel mai valoros lucru pe care l-ai cultivat întreaga viață: identitatea de samurai.

    În timpul zilei cutreieri munți înconjurați de ocean, câmpii pline de flori pastelate, cărări umbrite de infinitul de culori al copacilor înfloriți, iar în aceasta feerie a naturii animalele îți devin ghid. Sub protecția întunericului te strecori în bazele militare ale inamicilor asasinându-i unul câte unul, asemenea unei fantome meschine și însetate de moarte, renunțând la orice morav pentru a-ți atinge scopul nobil – cel de a elibera Tsushima de sub dominația mongolă.

    Învingi devenind un alt tu, fără sa te mai poți căuta vreodată în trecut sau lupți cu onoare, sacrificând viețile nevinovate ale celor ce cred în tine? Ești nevoit să îți asumi fiecare alegere și să pierzi tot ce ți-a mai rămas.

    The Ghost of Tsushima – un joc în care în loc să înveți cum să trăiești resemnat, te recreezi.

  5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    God of war

    Este unul dintre cele mai violente, primejdioase și aspectoase jocuri dezvoltate de studioul Santa Monica.
    Kratos se întoarce mai în vârstă și mai înțelept, dar la fel de brutal într-o poveste care imbina drama de familie și epopeea mitologică.

    Jocul transformă călătoria lui Kratos și a fiului său într-unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani: contine o poveste despre ce înseamnă să fii zeu, dar și despre ce înseamnă să fii om.

    Lupta nu este la fel de comică, ca odinioară, dar acesta este încă un joc foarte violent, cu lupte sangeroase și intense împotriva creaturilor, de la strigoi înghețați până la monștri de dimensiuni diferite.
    Puteți desfășura un arsenal de atacuri cu pumnii goi, cu un scut și un topor imbibat de gheață care, odată aruncat, zboară înapoi în mâna lui Kratos. Fiul său, Atreus, care plânge in timp ce vânează o căprioară într-una din primele scene ale jocului, devine treptat mai pregătit in luptă și ajută la confruntări.

    Il consider pe Kratos un adevărat leu care caută să iși apere familia apelând la forta, viteză dar și la o tactică de luptă uimitoare. Pentru el doar moartea il poate opri și nu acceptă o remiză.
    Strofa ce urmeaza descrie caracterul lui in totalitate.

    "Totuna e dac-ai murit
    Flăcău ori moş îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu să mori
    Ori câine-nlănţuit." G. Cosbuc

  6. #6 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Foarte buna initiativa cu concursul!

    Desi arata foarte bine aceasta editie de colectie, imi voi pastra povestea cu jocul favorit pentru saptamana viitoare, Resident Evil VIII este jocul pe care mi-l doresc cel mai tare in aceasta perioada.

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multumesc participantilor. Imi pare rau ca au fost atat de putini doritori...
    Saptamana viitoare poate vom incerca ceva mai usor.
    Castigatorul va fi anuntat astazi, aici pe thread.
    Respect!

  8. #8 SP
    Junior Member opincarul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Multumesc participantilor. Imi pare rau ca au fost atat de putini doritori...
    Saptamana viitoare poate vom incerca ceva mai usor.
    Castigatorul va fi anuntat astazi, aici pe thread.
    Respect!
    Ca la orice editie, cand anunti din scurt, nu prea participa lumea.
    Am vazut pe la 23:40 si am uitat sa dau Send Message, ca urla cainele sa oasa din casa. Se Lavi, data viitoare

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @opincarul: da, recunosc ca este si vina mea. Am anuntat concursul un pic cam tarziu - vroiam sa fie de vineri seara, dar... life happens. O sa recuperam la urmatorul, unde voi incerca sa-l postez de vineri dimineata, sa fie timp suficient.

    Acestea fiind spuse, castigatorul concursului este Rukax. O sa te rog sa trimiti datele tale de contact userului jocurinoi, pentru a intra in posesia jocului. Daca poti reveni si cu o poza a premiului primit, ar fi super.
    Multumim JocuriNoi.ro pentru suport!

    P.S. Si pentru ca pentru mine toti sunteti castigatori, si ceilalti participanti vor primi 3 luni de Premium Membership.

  10. #10 SP
    Member Rukax's Avatar
    Oh, super! Nu mă așteptam, e prima dată când câștig ceva. Mulțumesc mult MonkY, CG și JocuriNoi.ro. Sigur, voi reveni cu poze de îndată ce intru în posesia jocului.

  11. #11 SP
    Member Rukax's Avatar
    Acum 15 minute a ajuns curierul și după cum am promis, revin cu poze. Mulțumesc mult încă o dată! E tare faină figurina, îmi place mult, mai ales că e relativ grea și este calitativă ca material.
    Attached Images Attached Images 8.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Concurs "Assassin's Creed Unity - Xbox One" By djleo666 in forum Concursuri
    Replies: 16 Last Post: 17-01-2018, 17:12
  2. Concurs "Destiny: The Taken King" By h0stile in forum Concursuri
    Replies: 44 Last Post: 20-09-2015, 23:16
  3. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  4. Concurs "Find the right tune" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 91 Last Post: 25-04-2010, 21:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts