Eu am ales un Darksiders și un Dantes, n-am zis nimic de Bayonetta, deci undeva s-a strecurat o greșeală, sper să nu fie prea t�rziu.
Eu am ales un Darksiders și un Dantes, n-am zis nimic de Bayonetta, deci undeva s-a strecurat o greșeală, sper să nu fie prea t�rziu.
Pfiuu
Mulțumesc echipei CG și sponsorilor care au contribuit cu premii la aceste concursuri.
Inca astept si datele voastre pe PM. De exp. la o prima vedere, nu am datele pt. zozcoop. Ceilalti sper ca ati trimis totul complet, ca sa nu se intoarca la mine, ca va mananc... si-asa salivez pe langa ele![]()
MonkY ti-am trimis si PM. Ai zis ca putem sa le ridicam personal astazi din Militari daca suntem din Bucuresti, sau trimitem si noi datele pentru posta. Muchos Gracias.
Vai ce a fost pe aici.. nici nu mi-am dat seama. Monky imi cer scuze ca te-am facut sa astepti, aleg Mass Effect 2 dar vreau sa fie pentru licitatiile pentru CG, pentru faptul ca atat tu si Grey mi-ati facut o bucurie de zile mari si cred ca stiti la ce ma refer, atata timp cat am jocul ala nu imi mai trebuie altceva
.
Nu vreau sa supar pe nimeni, nici nu aveam idee ca acel review va intra in concurs si ma bucur ca v-a placut, din pacate nu am mai prea avut timp de jocuri sa mai pot scrie si altele.. plus niste probleme mai nasoale ce mi s-au intamplat, dar promit ca am sa incerc sa revin cu forte proaspete.
Multumesc mult pentru vot organizatorilor!![]()
eu stiam ce este : http://www.consolegames.ro/forum/295828-post4873.html
![]()
OMG! nu-mi vine sa cred! Bodo ms pentru mesaj!!! ce jocuri au mai ramas ca sa stiu ce sa-mi aleg , vai inca nu-mi vine sa cred multumesc CG!
Later Edit: oh scz nu am vazut poza! imi cer scuze Monky pentru intarziere ...T.T
Felicitari castigatorilor si nu in ultimul rand organizatorilor pentru concursurile excelente !
Si la mine au ajuns premiile astazi! Multumesc CG si celor ce au facut concursurile posibile!
Bookmarks