Pe tricou intr-adevar arata genial.As purta cu siguranta un astfel de tricou![]()
Exact cum vad in attachmentul lui Graft... cred si eu ca e too much talk, not enough work
So, for the last time... atata timp cat lucrati un logo si il urcati, nu va opreste nimeni sa va "prezentati" produsul finit dupa cum considerati de cuviinta. In final doar logo-ul va fi prezentat pt. voting.
Now... enough talking... let me see your works !
@Graft,
Foarte frumos lucrat, felicitari!
@Graft. Arata maginific, si sint de parere ca acel G trebuie sa ramina asa, da o identitate puternica font-ului. Mentionez ca nu sint neavizat, lucrez in domeniu.
Revin cu logoul prezentat �ntr-un post anterior (fără brizbrizuri de data asta) și o variantă ușor modificată.
E intr-adevar un logo superb dar codita aia de G strica tot farmecul. Ar trebui aratat celor care nu au treaba cu comunitatea, sunt curios daca cineva s-ar gandi ca are de-a face cu un D si nu cu un G.
In caz ca se obtin rezultate "negative" in urma statisticii as sugera mai degraba codita de G sa fie facuta astfel (ma refer la G mare de tipar):
Adica sa fie un fel de "opritor" si sa nu se duca inspre butoanele de controller. That's just gross![]()
Edit: Cancel that. Am experimentat eu si nu prea sunt multumit de rezultat.
P.S. Thanx to my uber MSPaint skillz.
De ce nu puneti voi mana sa creati logouri in variante proprii si sa lasati ideea omului in pace ?![]()
Daca nu avem aptitudinile necesare crearii unui astfel de logo, cel putin ne putem da cu parerea . Improve !!!
Bookmarks