Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 95 of 95

Thread: Concurs "Logo master"

1. #81 SP
    Member drik's Avatar
    Criticile si comentariile sunt importante, un om din "industrie" ar trebui sa stie asta... Scopul final e un logo nou pentru CG, userii sunt cei ce voteaza si au dreptul sa comenteze orice cat timp asta duce spre entries mai bune...

2. #82 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu știu dacă "propagandă" este cuv�ntul pe care-l căutam, e posibil să-l fi folosit greșit �n context.

Nu mi se pare ironic din diferite motive, �nsă prefer să mă opresc aici inainte de a tranforma acest topic �ntr-o luptă personală cu morile de v�nt, nu e cazul.

Carry on.

3. #83 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Vorba multă, sărăcia omului, să mai și muncim

�ncă o idee pusă �n practică. Am folosit același laitmotiv, controllerul, format prin alaturarea a două bule de dialog care conțin elemente grafice diferite, cum sunt de cele mai multe ori și opiniile membrilor unui forum.

Sloganul "Let's talk about [insert word here]" poate fi folosit �n diverse direcții (de promovare ) după cum se poate observa �n exemplele ilustrate.
    Attached Images Attached Images logo.jpg tshirt-mushrooms.jpg punga-prizes.jpg

4. #84 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Graft [strike]te[/strike] iubesc toate creatiile tale.

5. #85 SP
    Member drik's Avatar
    boomshakalaka!
    Attached Images Attached Images newshit.jpg cg_tee.jpg cg_id_2.jpg

6. #86 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    LOL ce scorpie. A facut si un logo controller-like ca sa nu mai votez cu 1/2 de inima

Congratz!

7. #87 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Graft si Drik ar trebuii sa imparta premiul intre ei , amandoi au niste creatii superbe.

8. #88 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    boomshakalaka!
    foarte buna ideea. incearca sa faci una si pt X360 ca sa fie ceva mai la general

9. #89 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    drik, unde este tricoul meu cu burta?

10. #90 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    foarte buna ideea. incearca sa faci una si pt X360 ca sa fie ceva mai la general
    E oricum general.. nu prea ai cum sa faci pe C si pe G sa fie shaped precum un controller de 360.

11. #91 SP
    Member drik's Avatar
    Thank you all! Despre directie Khan is right, mi se pare destul de general...

@Mo: `Pare rau pentru intarziere... lol
    Attached Images Attached Images motee.jpg

12. #92 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Da' eu nu vreau sa mi se vada buricu' !

13. #93 SP
    Member drik's Avatar
    Dar sa iti scrie Dj Mo pe spate e ok? lol Mo has fans

14. #94 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ohh dude...nu stiu pe cine sa aleg.Sa-l aleg pe Graft....sa-l aleg pe drik...cred ca dau cu banul

15. #95 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Cred ca cel mai bine e sa-i alegi pe amindoi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5