Exact, cel care e acum temporar. Si mie mi se pare perfect.. Cu mici ajustari chiar merge ca header definitiv![]()
Exact, cel care e acum temporar. Si mie mi se pare perfect.. Cu mici ajustari chiar merge ca header definitiv![]()
Eh, idei bune la foc automat nu prea se poate, trebuie lăsate să dospească.
Se pun pixelii �n tigaie la foc mic, se adaugă c�teva legături de layere, două linguri de filtre și efecte de transparență după gust. Tot procesul durează cam două-trei clocote, dar e gata la timp și arată ... gustos, așa că răbdare![]()
Foarte frumos, dar schimba cumva .ro-ul ala, e ca nuca in perete. Ai votul meu daca e sa fie publica votarea.
Ok, am facut ro-ul mai mic, si am mai adaugat cate ceva sa nu fie asa gol in partea dreapta .
Hah, ce tare, aceeași idee o aveam și eu, de fapt e �n curs de finalizare (mă refer la simbolurile de pe butoanele de controller).
Iată și a doua variantă, �mi pare rău că nu am apucat să lucrez și la a treia idee pe care o aveam. Oh well, poate data viitoare.
Sursa psd aici.
@graft pot sa vin si eu cu o sugestie, nu poti sa-l faci putin mai dark? cred ca s-ar potrivi mult mai bine cu site-ul. e prea bright si iti sare in ochi si uneori chiar te deranjeaza, totul in jur e negru si gri, iar header-ul e... luminos sa-i zicem (actualul header, chiar daca e unul temoprar, se integreaza perfect). sa nu crezi ca nu-ti apreciez munca, chiar ai facut o treaba foarte buna si felicitari pentru asta
, dar parca l-as prefera mai mult pe cel facut de @unlike, my honest opinion.
here goes nothing...
am vazut cateva design-uri impressive pe thread(controller-ul cu CG e preferatul meu) !
@AndRewqp: �ntre layerele din fișierul psd se află și unul de brightness, se poate diminua efectul de luminozitate sau chiar elimina.
Bookmarks